Luka Suhadolnik

Luka Suhadolnik 2017-05-30T21:38:06+00:00

Luka Suhadolnik

Živjo Tanja! 🙂 

Ko sem se po nasvetu maserja odločil oditi na pilates in si izbral tvoj center, nisem niti slutil, kaj vse se bom naučil. Nisem vedel, kdo je oseba na drugi strani. Bila si in vedno boš oseba, ki izžareva pozitivno energijo. In tak je tudi tvoj center. Lepe barve, vrhunska ureditev in prijazni ljudje.

Sam treniram atletiko, ti si jo trenirala in to se mi je zdelo takoj na začetku pomembno. Na individualnih vadbah si me že v prvih urah naučila pravilnega izvajanja številnih vaj, kar sem lahko z užitkom prakticiral doma. Moč centra se je hitro stopnjevala, vaje pa si mi vedno prilagodila tako, da je bila težavnost dovolj visoka. Všeč mi je, da vedno obstaja še nadgradnja. 🙂

Tehnika teka se mi je popravila že zaradi samih pilates vaj, ko sva nekajkrat naredila še kombinacijo pilatesa s tekaškimi vajami, je bil napredek očiten. Široko vrhunsko znanje, ki ga imaš, nudi izvrstno podporo pri mojem tekaškem treningu. Vedno se prilagodiš in narediva kombinacijo treninga, ki mi ustreza. Če rabim malo več sprostitve, narediva več razteznih vaj, če mi manjka še eno mnenje človeka, ki ga cenim, se pogovoriva.

Ko sem pred časom na internetu prebral tekaške nasvete trenerja legendarnega Sebastiana Coa in opazil, da je omenjen tudi pilates, mi je bilo takoj jasno zakaj. Očitno so nekateri vrhunski trenerji že pred tridesetimi leti vedeli, da je trening v kombinaciji s pilatesom uspešnejši.

Če na hitro povzamem napisano: stabilizacija z dodatki pri tebi je zakon! :)))

Veselim se naslednjih ur, se vidiva. 😉

Luka