Vrednote, poslanstvo in vizija Tanergije

Vrednote, poslanstvo in vizija Tanergije 2019-09-01T08:53:38+00:00


VREDNOTE TANERGIJE = KAJ JE TANERGIJI NAJPOMEMBNEJE V ŽIVLJENJU

 • Zdravje. Da smo zdravi mi. Da ste zdravi vi.
 • Dobro počutje. Da se dobro počutimo mi. Da se zares dobro počutite vi.
 • Sreča. Da smo srečni vsi.
 • Osebno zadovoljstvo. Da smo in da ste osebno zadovoljni s sabo in s svojim življenjem.
 • Gibanje. Privoščimo vam življenje brez bolečin v križu in drugih delih telesa ter pokončno in samozavestno držo telesa!
 • Pozitivnost. Da zmoremo imeti pozitivni odnos do sebe, drugih ljudi, živali, stvari, sveta!
 • Življenjska energija. Zelo pomembna vrednota za vas od nas je dobra in močna življenjska energija.

POSLANSTVO TANERGIJE = KAJ JE SMISEL DELOVANJA IN OBSTOJA TANERGIJE IN ZAKAJ TO POČNEMO

Tanergijine vrednote uresničujemo in delimo z vami skozi Tanergijino poslanstvo. Tanergijino poslanstvo je deliti med vas zares strokovno in učinkovito pilates vadbo, ki pa ni samo vadba, ampak mnogo več. Med vrsticami delimo med vas »pilates« razmišljanje, za katerega želimo, da postane vaš način življenja. »Pilates« razmišljanje ob redni vadbi prinaša trdno zdravje, dobro počutje, srečo v sebi in več stika s sabo. Ker boste osebno zadovoljni, se boste za svoje telo še bolj (po)trudili.

Redno gibanje prinaša življenje brez bolečin in uresničuje tudi poslanstvo izumitelja pilates vadbe – Josepha Hubertusa Pilatesa, ki je pri svojih 86-ih letih povedal:

I must be right. Never an aspirin. Never injured a day in my life. The whole country, the whole world, should be doing my exercises. They’d be happier.

Do pozitivnega odnosa, razmišljanja in do močne življenjske energije pa prihajamo tudi skozi nekatere druge vrednote, ki jih gojimo in poskušamo biti za vzor tudi drugim:

 • ločujemo odpadke,
 • zbiramo zamaške,
 • uporabljamo ekološki papir,
 • podpiramo dobre ideje,
 • smo dobrodelni in iskreni,
 • poslujemo odgovorno (redno plačujemo račune, davke, prispevke, dohodnino, …).
 • Plače so redne, stroški redno in sproti poplačani.
 • Delamo na sebi, da premoremo še boljši odnos s sabo, med seboj in z vami.
 • Redno se strokovno usposabljamo zato, da vam lahko kar se da dobro strokovno pomagamo.

Res nam je mar, da pri nas dobite tisto, kar želite. Vsem ambasadorjem Tanergije ob vpisu podarimo (p)osebno tanergetsko kartico, na kateri zbirate prav (p)osebne tanergetkse krogce prijateljstva. Delimo jih za vse nakupe, za pridnost na vadbi, za nemotoriziran prihod na vadbo, za nasmešek, ob posebnih priložnostih. … Bolj kot delate na sebi, več dobite krogcev, višje popuste lahko koristite za vadbo, ki jo obiskujete. 🙂

Razumemo tudi, da včasih pride kaj vmes, na kar niste pred nakupom karte razmišljali. Zato vam brez težav prenesemo obiske k vaši naslednji karti, da vam ne propadejo.

Ker nam je mar, da je vaše gibanje redno!

Če pride kak dan, ko vas pesti kakšna nenadna poškodba, težava, se vam lahko individualno posvetimo pred ali po uri. Nudimo individualno obravnavo, če menimo, da jo potrebujete ali če so težave take, da vam bo le-ta koristnejša kot vadba v skupini. Vsakič lahko vaš problem obravnavamo individualno z namenom, da ga poskušamo razrešiti v vašo korist, pa naj bo to zdravstveni izziv, časovni, organizacijski, službeni, povezan z vašimi obiski, karto ali čim drugim.


VIZIJA TANERGIJE

Zaradi naših vrednot in poslanstva, ki ga razdajamo v svet, je vizija (cilj) Tanergije deliti zdravje in dobro počutje in tako s pomočjo pilatesa 50.000 Slovencem in Slovenkam izboljšati življenje!

V osmih letih delovanja Tanergije in v štirinajstih letih mojega osebnega delovanja smo že 9185 Slovencem in Slovenkam pomagali izboljšati življenje. A ni to krasno? Dajmo še! Skupaj! Tanja Želj, direktorica pilates centra Tanergija®

Navdušite še koga, povejte mu, kako se imate pri nas fino in nagradili bomo vse: vas in vse, ki jih k nam pripeljete!

Pišete nam lahko na info@tanergija.si ali nas pokličete na 040 833 228.

Nazaj na Pilates