Večer z gongi

Večer z gongi 2017-05-30T21:38:07+00:00

Večer z gongi

Nadaljujemo septembra 2011!


Kaj je Večer z gongi?

Margit Gradišar je edina v Sloveniji, ki dela zvočno kopel v skupini z vsemi sedmimi kristalnimi skledami – prav toliko (7) imamo namreč tudi glavnih čaker v telesu in tako je vsaka skleda uglašena za vsako čakro.

Zvočna kopel temelji na starodavnih modrostih Indije. Udeleženci se leže kopajo v valovih zvoka. Zvok je temelj vsega, je najnatančnejša in najgloblja tehnika samozdravljenja. Sprošča celo telo in spreminja sestavo in vzorce našega telesa in uma. Bogat spekter jasnih tonov in nadtonov planetarnih gongov, himalajskih posod, kristalnih skled harmonizirajo oziroma uglasijo celice telesa tako, da jih stresajo z vibracijo in negativna energija razpade, nadomesti pa jo pozitivna vibracija.

Kako bo potekal Večer z gongi?

Margit, izvajalka programa, bo kopel izvajala s himalajskimi pojočimi skledami, kristalnimi skledami, gongi, šruti boxem, indijskim plohalom, oceanskim bobnom, tinkšami, sansulo, školjkami, nevihtniki in raznimi ropotuljami. Himalajske pojoče posode in gongi so uglašeni na zvok om. To pomeni, da zvok zavibrira vsako celico v telesu z informacijo zdravja, harmonije in ravnovesja. Kristalne sklede pa so uglašene na čakre. Fino pa je, da veste, da kopeli ne nadomeščajo obiska pri zdravniku.