Pomladno – pomlajevalni pilates v mesecu maju

V mesecu maju te na vseh treh Tanergijinih lokacijah čaka pomladno – pomlajevalni pilates.

Pilates program v maju je namenjen zbujanju notranjih organov skozi posebne pilates vaje, občasno tudi s pomočjo tibetanskih vaj, ki prebujajo energijo globoko v telesu in jo razporejajo po vseh celicah.

Izkoristi globino vaj, čuti in dihaj s Tanergijo. 😉

 

 

Pilates prva lokacija:

Pilates center Tanergija (Hacquetova 9, Zupančičeva jama).

Vadba v Pilates centru Tanergija bo potekala po urniku vse do 31. maja 2012. Čaka te pomladni pilates, s čudovitimi novimi tibetanskimi vajami!

Nato se Pilates center Tanergija seli na NOVO lokacijo: Dunajsko 190! Na Dunajski 190 je na voljo veliko parkirišče, ki je sicer plačljivo, a ti ga bomo vsakič, ko prideš na vadbo, častili mi. 😉 Na tem KLIKU si preberi več informacij o selitvi.

Od 4. junija do 30. avgusta 2012 bo na Dunajski 190 potekal poletni Tanergija shaping pilates program.

 

Pilates druga lokacija:

Tanergija pilates na Oš Franceta Bevka (Ul. Pohorksega bataljona 1 za Bežigradom).

Tanergija pilates vadba na OŠ Franceta Bevka poteka do konca šolskega leta – to je do 21. junija 2012. V novi sezoni se vadba na tej lokaciji prične drugi teden v septembru.

 

Pilates tretja lokacija:

Tanergija pilates v Špela Dance Centru (Dunajska 190). Na Dunajski 190 je na voljo velikooo parkirišče, ki ti ga častimo mi. 😉 Torej, brez skrbi na pilates!

Do 31. maja 2012 poteka omenjena skupina normalno po urniku. Od 4. junija dalje se na omenjeni lokaciji odpre Pilates center Tanergija s poletnim urnikom in Tanergijinim poletnim “shaping” programom vadbe … ki že od leta 2009 skrbi, da svoje mišice čutiš tudi naslednji dan in še naslednji dan in še … 😉

 

 

2017-05-30T21:38:15+00:00

Leave A Comment