Pilates vadba v Pilates centru Tanergija® na Dunajski cesti 190

Pilates vadba v Pilates centru Tanergija® na Dunajski cesti 190 2020-03-12T21:23:02+00:00

Od 15. 3. 2020 dalje vse vadbe do nadaljnjega odpadejo zaradi trenutne zdravstvene situacije v državi.

Podrobnosti: tukaj.


Tanergija® skupinska pilates vadba


 Pilates urnik Tanergija MAREC

Pilates urnik Tanergija MAREC 2020


Meseca marca 2020 se prične POMLADNI GIBALNI IZZIV 2020 z naslovom Jaz 3-krat na teden. Pa ti?


Vikend program po inštruktorjih je na voljo na

Vikend vadbe potekajo vsako soboto ob 9.00 in vsako nedeljo ob 18.30. Za vikend vadbe je potrebna prijava na info@tanergija.si.

Enkrat mesečno se k vikend vadbam šteje tudi poglobljena vadba 4 letni časi.

 


CENIK Pilates vadba Tanergija®

Tanergija® pilates vadba – CENIK za skupinske pilates vadbe v Tanergiji.

Cenik za posamezne lokacije najdete na vsaki lokaciji posebej.

 


Vabimo k branju:


Zunanje lokacije Tanergija® pilates vadbe

Klikni na lokacijo, ki te zanima in tam te čakajo vse podrobne informacije:


Uvajalni tečaji za začetnike

Če pa pilates vadbe ne poznaš, te vabimo na uvajalni tečaji za začetnike  in po opravljenem tečaju se priključiš vadbi v rednih skupinah).

Če pilates že poznaš, se lahko vadbi priključiš brez uvajalnega tečaja, vendar nujno prej preveri aktualna prosta mesta po skupinah, da ne naletiš na prenatrpano skupinico. 😉


Kaj je Tanergija® pilates vadba?

Tanergija® pilates vadba je unikaten program pilates vadbe v Sloveniji, plod več kot 17-letnih izkušenj dela na področju pilatesa, fitnesa, atletike, rehabilitacije in psihologije. Vadba zraven osnov pilatesa vsebuje spekter posebno strokovno izbranih koristnih vaj, ki so primerne za sodobnega človeka. Po Tanergija® pilates uri boste razmigani, močnejši, sproščeni in zagotovo z več energije!


Prijavi se na vadbo v pilates centru Tanergija®

Prijavi se
Prijavi se

Priporočamo v branje:


Tanergija® popusti in ugodnosti:

 • Ugodnejša vadba – vsi redni Tanergijini popusti.
 • Tanergetski krogci – popusti za redne ambasadorje – vse do 30 % popust na vadbo v skupini, ki si ga pridobiš z rednim obiskovanjem vadbe!
  • Ugodnejša vadba in popusti s tanergetkse kartice veljajo samo na lokaciji Pilates center Tanergija®, Dunajska cesta 190.
  • Vse ostale zunanje lokacije imajo semestrsko plačilo in je popust že vštet v ceno!

Prednosti lokacije Pilates center Tanergija®, Dunajska cesta 190:

 • 2 uri brezplačnega parkiranja
  • kako koristiti to ugodnost: ob prihodu na parkirišče, lahko parkiraš na parkiriščih levo ali desno. Pri vstopu na zapornici prejmeš belo plastično parkirno kartico. S to kartico prideš do nas, da jo validiramo. Za to je na voljo 15 minut časa. Ob odhodu kartico še enkrat validiramo in nato imaš 15 minut časa, da zapustiš parkirišče. V primeru, da kartico pozabite validirati ali da pekoračite 15 minut časa pri prihodu ali odhodu, parkirnino poravnate sami. Cenik za parkiranje je 1 € na uro.
 • Do Dunajske ceste 190 vozijo avtobusi št. 6, 8 in 11.
 • Na voljo tudi sistem Bicikelj.
  • Nemotoriziran prihod na vadbo (peš ali s kolesom) na tej lokaciji nagradimo! 😉

In še:

 • na voljo blazine in vsi rekviziti,
 • če slučajno pozabiš svojo brisačko, so na voljo brisačke za izposojo,
 • na voljo razkužila in papirnate brisačke,
 • na voljo garderobe, sanitarije, tuši.

TANERGIJA® TRGOVINICA


ENOSTAVNO BLAGODEJNO! Na začetku ponovno nove sezone, smo pri Tanergiji začeli z novim ciklom vadbe. Poseben izziv, saj je bila ta zasnovana brez pripomočkov. Ja, vseh tistih žog, blazin, obročev, trakov, ki jih redni obiskovalci Tanergije zdaj že dobro poznamo. Pričakovala sem, da me vadba ne bo preveč utrudila, pa tudi, da bom čutila nove dele sebe, ki jih ob vsaki menjavi vaj. Zgodilo se je slednje, a s takšnim učinkom, ki ga doslej še nisem zaznala. Čutila sem svojo notranjost v celoti in ne zgolj delov, ki bi me spominjali na uro vadbe. In čutila sem jo še nekaj dni po vadbi in ne zgolj isti ter naslednji dan.
Ja, nekaj posebnega, sem si mislila in zadovoljna znova potrdila modrost, ki si jo občasno, a vztrajno kličem v misli: “Najboljše stvari so preproste!” Kar še kako drži.  Isto velja za prehrano, enega od pomembnejših področij našega bivanja – prvinskost in zmernost sta se izkazali kot zmagovalni … in vsakič ko prestopim to mejo, me počutje spomni na to!

Zdaj iščem mir v sebi, kar se mi zdi od vsega najtežje najti oziroma nekaj, po čemer ne moreš nehati stremeti, da si pomagaš, da se obdržiš na nogah. Ni pač nekaj kar najdeš in imaš, se naučiš in počneš. In gotovo ni nikomur tuje dejstvo, da je zrelega človeka zelo težko spremeniti, pa čeprav se medtem spreminja vse okoli njega. Pomembno je ugotoviti kaj potrebuješ, da ti bo bolje in potem k temu stremeti iz dneva v dan.

Zato bo Tanergija moja stalnica. Pomaga mi v vseh pogledih, zato se je oklepam. Minilo je že več kot 5 let odkar sem vstopila zaradi bolečin v vratu. Počasi čutim Tanergijo kot del svoje družine. Nekaj, kar moram redno srečevati zato, da sem zadovoljna, razbremenjena, mirna in ne izgubim stika s  temi občutji. V moji razširjeni družinici mi je lažje, lepše in vse to lahko tudi delim. Irena

Nazaj na pregled  vseh lokacij
Za vse termine so prijave in odjave OBVEZNE!
Na recepciji, na mail info@tanergija.si ali na tel.: 040 833 228!
Pravočasna prijava: do 17. ure tekočega dne.
Pravočasna odjava: do 17. ure tekočega dne.
Za dopoldanski termin velja do: 21 zvečer za naslednje dopoldne za prijavo ali odjavo.
V primeru nepravočasne odjave se šteje, kot da ste bili na vadbi.