Tina Strmčnik

Tina Strmčnik 2017-05-30T21:38:03+00:00

tina-strmcnik-pilates-vadba-tanergija

Diplomirana inženirka Medijskih komunikacij, zaposlena marketingu, FZS vaditeljica skupinske vadbe, v pridobivanju FZS licence inštruktor pilatesa in inštruktorica Tanergija® pilatesa.

 

 

 

 

 

 

Po izobrazbi diplomirana inženirka Medijskih komunikacij, ki se poklicno ukvarja z vsebinskim marketingom, po srcu pa neskončno zaljubljena v gibanje, naravo, živali in priznam, tudi ljudi.

Še bolj detajlni opis pa bi šel nekako takole: knjižni molj, učenka zena, klepetulja, večna upornica, borka za pravice in zainteresirana v vse, kar ni običajno. V življenju imam dve strasti, ki si v bistvu nista nič kaj sorodni – pilates in pisanje (no, se pa oboje začenja s črko p). Ko počnem ali eno ali drugo, se počutim svobodno, izginejo nesmiselne skrbi vsakdana in v teh trenutkih res začutim, kako preprosto in lepo je lahko življenje. Širiti to energijo med ljudi, pa je neprecenljivo – še posebej zavedanje, da imaš znanje, ki lahko drugim olajša marsikatero telesno težavo, pripomore k izboljšanju kvalitete njihovih življenj in jih naučiš, kako začutiti svoje lastno telo, svoj lasten dih.

Pravijo, da pilates resnično začutiš šele po prvih 10-ih urah, jaz pa se spomnim, da sem se vanj zaljubila praktično na prvi pogled oziroma bolje rečeno ob prvi »čudni vaji«, ki se ji reče vaja sto.

Sama ga rada primerjam z geometrijo, saj ima prav vsak položaj, vsak gib svoj namen, ki blagodejno vpliva tako na telo kot duha. Moja pot v skupinski vadbi se je začela »daljnega« leta 2009 s pridobitvijo FZS licence vaditelj skupinske vadbe, izpopolnila s pridobitvijo Bodifitove licence ter se nadaljevala v 5-letni karieri vodenja najrazličnejših vadbenih zvrsti. Po krajšem premoru pa se vračam nazaj k svoji največji ljubezni – pilatesu in veselim se, da bomo skupaj odkrivali, kaj vse dejansko zmoremo, izpopolnjevali naše gibe, »razvajali« hrbtenice in krepili telesa, da bodo še naprej kos vsakdanjim izzivom. Predvsem pa se bomo smejali, saj veste – en nasmešek na dan, odžene zdravnika stran. 🙂

Nazaj na Strokovna ekipa.