Tibetanske vaje – vrelec mladosti

Tibetanske vaje – vrelec mladosti 2017-07-16T18:30:25+00:00

Termin delavnice tibetanskih vaj:

 • možen je individualen dogovor za delavnico

 

 

 

 

ENERGIJA V ZAMENO:

  • za delavnico v skupini 60,00 € (ambasadorji Tanergije imate s Tanergetsko kartico 10,00 € popusta ♥)
  • za individualno delavnico 80,00 € (ambasadorji Tanergije imate s Tanergetsko kartico 10,00 € popusta ♥)

Zakaj na to delavnico?

 • ker ti bom predstavila tako teoretično ozadje globine sami vaj in te natančni naučila praktične izvedbe,
 • ker bomo vaje ponovili tolikokrat, da se jih boš vedno spomnil/-a,
 • ker bi rada s teboj delila metodo, ki deluje,
 • ker bi rada med čim več ljudi »razdelila« te informacije in ta znanja,
 • ker je delo na sebi pomemben del našega življenja,
 • ker bodo na delavnici ljudje, ki jih zanimajo podobne stvari kot tebe in take delavnice so vedno zelo prijetne,
 • najbrž se bo našlo še kaj, kar bom delila s teboj.  🙂
“Vsaka modrost izhaja iz pradavnine in ni pravzaprav nobena skrivnost. Ko se nam že zdi, da smo odkrili nekaj povsem novega in doslej neznanega, gre najbrž za prastaro zadevo, za katero nismo vedeli, preprosto zato, ker se nismo potrudili, da bi jo našli. Pa saj, zakaj bi tudi se? Le zakaj bi brskali po starodavni modrosti, ko pa nam sodobna medicina in znanost ponujata vse kar na pladnju? Ponavadi se tako soočenje zgodi šele tedaj, ko nas prizadene huda bolezen. Takrat smo prisiljeni soočiti se z lastno smrtnostjo in odpre se nam drugačna perspektiva. Ko ugotovimo, da nam znanost in tehnologija ne nudita odgovora na našo zagato, se naše vrednote in prioritete začnejo spreminjati. Prebudimo se v življenje. Iskati začnemo modrost, ki nam bo pomagala zaživeti polno in smiselno življenje. Odkrijemo veselje do življenja.”

Odlomek je iz knjige Petra Kelderja Vrelec mladosti, katero tudi toplo priporočamo, da jo preberete. Kupite jo lahko tudi v našem centru, stane 14,90 €.

Foto: ©Fotohikari.com

Dandanes, ko ljudje nekako postajamo bolj odprti, dojemljivi in predvsem tudi hitrejši, je zelo pomembno srečati dobre ljudi, ki vedo kaj delajo, se trudijo in živijo življenje. Tanja Želj je oseba, ki ima veliko znanja, veliko srce in veliko poguma. Po mojih izkušnjah in srečanjih z njo sem prepričana, da je ustvarila paketek znanja in energije, ki ga enostavno zna predati naprej. In prav zato je unikatna. Moja izkušnja je izjemno pozitivna, včasih namreč potrebuješ samo besedo, zagon, informacijo podkrepljeno z znanjem in žarom, da si lahko pomagaš tudi sam. Je že tako, da učenec vedno najde učitelja, ko je pripravljen. 🙂 Gibanje in um sta tesno povezana, zato toplo priporočam Tanergijo, kjer je doživetje giba edinstveno. Jasmina