Sobota, 31. avgust 2019

 

Letošnji Tanergijin dan nosi motivacijski slogan:

 

Ljubezen do gibanja =

ljubezen do svojega telesa!

 

 


Datum: sobota, 31. avgusta 2019 od 7.30 do 13.00

Lokacija: Pilates center Tanergija®, Dunajska cesta 190, Ljubljana

 

 

Glavni podpornik Tanergijinega dneva

 


Podporniki prijatelji:

Za zdrave sklepe in sproščene mišice

Da bo vaše športno udejstvovanje še bolj kakovostno in lažje, vam lahko pomagajo v podjetju MediSanus. Predstavljajo namreč edinstveni topični magnezij ÖSIMAGNESIUM, ki se absorbira prek kože in zato pri svojem delovanju ne obremenjuje organov. Odličen je za pomoč pri mišičnih bolečinah, povečuje energijo, prispeva k ohranjanju zdravih kosti in pomirja.

Športniki oziroma vsi z mišično-skeletnimi bolečinami radi izberejo tudi obliže FIT, ki zaradi tehnologije FIR, ki odbija infrardeče sevanje telesa, blažijo navedena stanja in poskrbijo za bolj prijetno vadbo in vsakodnevno počutje. Ženskam pa je posebej prilagojen obliž FIT LADY, ki je namenjen blažitvi menstrualnih težav.

Več vam bo na Tanergijinem dnevu povedal predstavnik podjetja MediSanus: z brezplačnim testiranjem oziroma testnimi vzorci boste lahko razvajali mišice ali preprečili bolečine in krče.


HiPP je velik podpornik nosečnic in mamic, ter dolgoletni Tanergijin partner. Žensko, ki je v veselem pričakovanju čaka razburljiv del življenja, hkrati pa se ji običajno poraja cel kup vprašanj:

Kaj in koliko naj jem? Ali potrebujem dodatne vitamine? Kako naj negujem svojo kožo med nosečnostjo?  Bom lahko dojila? Kako bo šlo z uvajanjem goste hrane? In še marsikaj drugega. V tem obdobju in v poporodnem obdobju vam želimo stati ob strani, tako z našimi visoko kakovostnimi ekološkimi izdelki, kakor tudi z nasveti naših strokovnjakov, ki se na vse te stvari resnično spoznajo. Hkrati vas vabimo, da se pridružite naši številčni HiPP BabyClub družini, kjer vas čakajo številne ugodnosti, kot je paketek za vašega dojenčka, nasveti o razvoju vašega dojenčka po tednih, popusti naših partnerjev, foto-natečaj z bogatimi nagradami, brezplačne pobarvanke in še kaj. Pridružite se nam in ostanite na tekočem z vsem pomembnim, kar potrebujete za najrazburljivejši čas v vašem življenju. Vaš HiPP


Čas za malico? Smeexie v lončku vas osveži, nahrani ter razveseli s svojimi izbranimi okusi in barvami. Izbirate lahko med štirimi različnimi zmešančki:

  • RUMENI oz. VITALNOST vsebuje banano, ananas in kokosovo maslo; odlična kombinacija, ki ponudi eksotičen okus, ter poskrbi, da ostanemo vitki,
  • VIJOLIČNI oz. TUTIFRUTI vsebuje 5 različnih vrst sadja, je poln vitaminov in razveseli s povsem naravnim sladkim okusom; naši najmlajši ga obožujejo,
  • RDEČI oz. SEZONSKI vsebuje banano, jagode ter liste sveže mete, ki mu dajo bolj svež in poln okus; je smoothie z nizko kalorično vrednostjo, ter visoko hranljivo vrednostjo, primeren ob kateremkoli delu dneva,
  • ZELENI oz. ENERGIJA je naš zelenjavno-sadni smoothie, ki vsebuje banano, jabolko, liste mlade špinače ter drobec ingverja; sestavine, ki nam dajo energijo za uresničitev naših ciljev.

Preizkusite jih in izberite svojega najljubšega. Smeexie, hitro in enostavno do zdravega obroka!


Eterična olja so vse bolj poznana, a se še vedno ne zavedamo dovolj njihove neverjetne moči in sposobnosti, da podpirajo naše psiho fizično zdravje in blagostanje. S tremi različnimi načini uporabe vstopajo v naše telo in celice in se metabolizirajo iz olj v vodotopne spojine v naših telesih in tako učinkujejo na prav vse sisteme našega telesa. V doTERRA kotičku boste lahko spoznali neverjetno moč terapevtskih eteričnih olj in jih povohali, po želji uporabili.

Predstavili vam bova, katera olja so še posebej primerna za uporabo med vadbo, za motivacijo ali dvig energije in za skrb zase in svoje mišice po vadbi. Ker pa so eterična olja zelo potentne kapljice, bo pudarek tudi na varni in učinkoviti uporabi.

Klikni na PROGRAM.

Te zanima srečkolov?

2019-08-27T18:56:29+00:00

Leave A Comment