Tanergijin dan – 2. september – 15 let Tanjinega dela

Tanja Želj, foto: Iztok Dimc

15 let je, odkar sem prvič samostojno stopila v fitnes center. Pojma nisem imela, kakšna pot je pred menoj. Vse, kar je sledilo do danes, je bila le logična posledica mojega dela.

Nikoli nisem sanjala o vodenju centra vadbe. Želela sem samo delati z ljudmi. Najprej so to bili otroci, zdaj odrasli. Želela sem jim pomagati bolje hoditi, teči, živeti brez bolečin. Spomnim se začetkov, kako zbegana sem bila. Brez izkušenj. A leta so tekla in izkušnje so se nabirale. Danes tudi slučajno ne vem vsega. Vem pa veliko več kot sem.

V tem času sem tudi sama šla čez številne telesne, čustvene in psihične preizkušnje. Po dokaj zahtevnem otroštvu in želji, da grem čim prej zdoma, se je začelo z avtoimunsko boleznijo še v času študija. Prva poglabljanja vase in iskanja razlogov in odgovorov na vprašanje zakaj?

Tako je šla pot od dobre športnice v atletiki, do zagrizene rekreativne tekačice, iskalke pozitivnih rešitev do svojega podjetja, 22-ih kilogramov več v času nosečnosti … in nato carski rez, neprespane noči, operacija slepiča, pregorelost, neznane bolečine v telesu, monunokleoza … Najbrž me čaka še kaj. A do takrat želim narediti vse zato, da to pride čim kasneje. Želim bolje poskrbeti zase.

In ko se učim skrbeti zase, dobivam nove izkušnje, ki jih lahko potem delim med vas. Po diagnozi avtoimunske bolezni (tudi) 15 let nazaj sem se srečala s Kitajsko tradicionalni medicino, različnimi dietami, znanjem o vplivu prehrane na telo, energetsko medicino, Tibetanskimi vajami, čuječnostjo, coachingom, imago terapijo, starševskimi delavnicami, … In še zmeraj me vleče naprej, v nova znanja, v nove poglede na telo, čustva, um. In seveda moja okolica vsakodnevno skrbi, da preizkušenj ne zmanjka.

Celo mojo pot do sedaj si želim nekako obeležiti. Z vami.

Datum 2. september ni naključen. Bodite ta dan z mano in z mojo ekipo.

Na ta dan, 2. septembra 2017:

 • praznujem 15 let samostojnega dela, najprej na področju atletike, fitnesa in kasneje pilatesa in drugih znanj, ki spadajo v ta “gibalni koš”,
 • Tanergija® pilates center praznuje točno 9. let od začetka delovanja in
 • jaz osebno bom praznovala točno 38 let. ♥

Zato si želim, da si ta dan z mano in moje ekipo. Za vas smo pripravili SR(e)ČEN program, ki ga želimo z vso energijo in vnemo deliti z vsemi vami. Od kar delam, imamo trenutno najboljšo ekipo, na katero sem ponosna in verjamem, da se naša energija povezanosti in želje po tem, da delamo za vas, močno čuti.


Program Tanergijinega dneva:

 • 7.30 – 8.00 jutranje prebujanje s Tanjo
  • 8.00 – 8.30 kavica, klepet, odgovori na vaša individualna vprašanja
 • 8.30 – 9.00 vadba dihanja s Tino
  • 9.00 – 9.15 kavica, klepet, odgovori na vaša individualna vprašanja
 • 9.15 – 10.15 – minelarogram, predavanje z Anito
 • 10.15 – 11.00 – GroundZone vadba s Sebastjanom
  • 11.00 – 11.15 kavica, klepet, odgovori na vaša individualna vprašanja
 • 11.15 – 12.00 – vadba v paru z Moniko in Jano
  • 12.00 – 12.15  kavica, lahko tudi čaj seveda, klepet, nakup srečk, odgovori na vaša individualna vprašanja
 • 12.15 – 13.15 – vadba 4 letni časi s Tanjo

Prijave:

Prijaviš se na info@tanergija.si ali na 040 833 228 tako, da poveš, kaj želiš obiskati, poskusiti, slišati, novega se naučiti … 🙂

Hvala in se vidimo kmalu!

p.s.: Naši predčasni vpisi v novo sezono potekajo sicer med 23. in 31. avgustom 2017, ko ne bo take gneče zanje, lahko pa predčasni vpis opraviš tudi na dan Tanergijinega dneva. 😉

Indijska masaža glave

Med 9.00 in 12.00 bo za 6 oseb na voljo tudi Lenna Lara Potrč, kreatorka Manuka masaž. Termini zares (p)osebne indijske masaže glave, pri kateri ste oblečeni in za katero ne uporabljamo olj, so na voljo termini: 9.00, 9.30, 10.00, 10.30, 11.00 in 11.30. Termin za masažo rezerviraš na info@tanergija.si ali na 040 833 228 s pripisom, kateri termin želiš. Sproti bomo objavljali, kateri termini so še na voljo.

 • Vsi termini so že zasedeni!

Dogodek je BREZPLAČEN

Celoten program bo za vas BREZPLAČEN. Obiščete lahko kateri koli dogodek na ta dan, le prijavite se morate nanj, saj je število mest za posamezne vadbe/delavnice/predavanja/masaže, omejeno. Na vašo željo nas lahko podprete tako, da si v zameno za prostovoljne prispevke privoščite kako srečko na našem sreč(k)olovu in se presenetite z darilci.


SREČ(k)OLOV:

Na Tanergijinem dnevu bo na voljo Tanergijin sreč(k)olov z lepimi darilci. Za vsako srečko prostovoljno donirate in tako lahko tudi podprete naše delo, trud in zagnanost. Zbrana sredstva od srečelova bomo porabili za interno usposabljanje kadra in tako širjenje znanja tudi med vas.

Na sreč(k)olovu bodo Maša M., Katja in Darja skrbele, da ti ne bo dolgčas. 🙂


Tanergijino DARILO:

Vsak udeleženec bo ob prihodu prejel (p)osebno novo Tanergijino brošuro, v kateri te čaka tudi komplet vaj za držo telesa (za doma ali v pisarni ali za jutranje prebujanje).


Prijave:

Prijaviš se na info@tanergija.si ali na 040 833 228 tako, da poveš, kaj želiš obiskati, poskusiti, slišati, novega se naučiti … 🙂

Hvala in se vidimo kmalu!

p.s.: Naši predčasni vpisi v novo sezono potekajo sicer med 23. in 31. avgustom 2017, ko ne bo take gneče zanje, lahko pa predčasni vpis opraviš tudi na dan Tanergijinega dneva. 😉

2017-08-26T11:17:59+00:00

Leave A Comment