Tanergija pilates vadba Sostro

Tanergija pilates vadba Sostro 2020-01-07T12:22:32+00:00

Dvorana v fitnesu Fitpoint, v kateri poteka Tanergija® pilates vadba.


Lokacija vadbe: Sostrska cesta 22, Ljubljana

Termin rednih vadb – od 25. septembra 2019 do 3. junija 2020:

 • sreda 20.15

Vadba bo vodena mešano, stopnja 1 in 2. Če želite svoje poznavanje vadbe poglobiti, vam priporočamo, da obiščete uvajalni tečaj na Dunajski cesti 190 in se nato priključite vadbi. Sicer pa boste prvi mesec vadbe tudi skupaj ponovili nekatere osnove vadbe.

Če pilates vadbo poznate in bi se radi vadbi priključili kasneje v semestru, je to možno. Pišite na info@tanergija.si ali na 040 833 228 in povejte svoje želje.

Trajanje semestrov:

 1. semester: 25. september 2019 – 30. januar 2020
 2. semester: 5. februar 2020 – 3. junij 2020

V poletnih mesecih je vadba redno na voljo v Pilates centru Tanergija® na Dunajski cesti 190.

CENIK:

Članarina: 10 € se plača ob plačilu prvega semestra, velja za eno leto, ob plačilu članarine plačate ceno s popustom in prejmete Tanergijino darilce.

 • karta 1: 17 obiskov  (17 obiskov v semestru): 150 € za člane/170 € za nečlane

Vadba poteka vse delovne dneve. Vadba odpade na praznike. O vadbah, ki odpadejo ali spremembah vas obvestimo tudi po elektronski pošti in v živo o terminih.

Plačilo:

 • Plačilo je semestrsko. Plača se vsak semester posebej za semester vnaprej (septembra plačate za prvi semester; januarja plačate za drugi semester).
 • Semester se plača preko TRR-ja (na lokaciji ni blagajne).
 • Prijavo oddate na info@tanergija.si in pripišete na kaj se prijavljate in katero karto želite. Po prijavi vam pošljemo ponudbo. Po plačilu ponudbe si potrdite mesto v skupini in prejmete še račun.
 • Če se na vadbo prijavite kasneje v semestru, vam že minule obiske odštejemo. V zvezi s tem nam pišite na info@tanergija.si.

Bonus:

Če ne uspete priti na vadbo med tednom na svoji lokaciji, lahko to vadbo nadomestite (brez doplačil) na vikend vadbah v Pilates centru Tanergija® na Dunajski cesti 190.

Vikend vadbe:

 • sobota 9.00 (Tanergija® mix )
 • nedelja 18.30 (Tanergija®  mix)
 • enkrat mesečno, petek 19.00, poglobljena vadba 4 letni časi (2 obiska za en obisk te vadbe)

Pomembno: za vikend vadbe zbiramo prijave/odjave na vadbo. Ko se prijavite na vikend vadbo, nam pišite na info@tanergija.si s pripisom ure vadbe in lokacije, s katere prihajate.

Prijavi se na vadbo v Sostrem

Prijavi se
Prijavi se

Dodatne informacije

 • Inštruktorica vadbe bo ambasadorka Tanergije – Ingrid, naša nova okrepitev, ki smo jo izbrali z razlogom, da vam pomaga redno vaditi in delati s svojim telesom!
 • Za to lokacijo potrebujete svoje ležalne podloge.
 • Če se vadbi priključite kasneje v semestru in naše vadbe še ne poznate, je vaš 1. obisk brezplačen.

 

 

 

 • PARKIRANJE: brezplačno parkiranje ob fitnesu.
 • Vikend vadbe za nadomeščanje se pričnejo 21. septembra 2018 in bodo potekale do konca meseca maja 2019.
  • Za vikend vadbe zbiramo sprotne prijave na info@tanergija.si ali na 040 833 228. Pri prijavi navedite lokacijo, na kateri vadite. Udeležite se lahko vseh treh vikend vadb (petek, sobota, nedelja).
 • Če želite vadbo kombinirati z drugimi lokacijami (npr. z Dunajsko cesto med tednom), bo sedaj zaradi spremembe pri uporabi blagajn, potrebno imeti na drugi lokaciji karto tiste lokacije.

Plačilo na obroke

Če želite plačilo na obroke, se cena zviša za 20% in sorazmerno porazdeli na vaše obroke, ker imamo zaradi več birokracije, ki jo obroki potegnejo za seboj, več dela. Če je le možno, se priporočamo za semestrska plačila.


POMEMBNO:

Vadba v Sostrem je namenjena tako začetnikom kot poznavalcem.

Vsem začetnikom sicer toplo priporočamo en uvajalni tečaj (ki poteka v Tanergiji na Dunajski cesti 190) in nato priključitev na vadbo v Sostrem – če vam ta lokacija bolj ustreza!

Tanergija® pilates vadba je unikaten program pilates vadbe v Sloveniji, plod več kot 17-letnih izkušenj dela na področju pilatesa, fitnesa, atletike, rehabilitacije in psihologije. Vadba zraven osnov pilatesa vsebuje spekter posebno strokovno izbranih koristnih vaj, ki so primerne za sodobnega človeka. Po Tanergija® pilates uri boste razmigani, močnejši, sproščeni in zagotovo z več energije!

Za vse informacije smo na voljo na info@tanergija.si ali na 040 833 228. Isti kontakt seveda lahko že zdaj takoj uporabiš za svojo prijavo in rezervacijo mesta.

Nazaj na pregled vseh lokacij