Tanergija pilates vadba Šiška

Tanergija pilates vadba Šiška 2020-01-12T18:40:29+00:00

Plesna dvorana na Gimnaziji Šiška, v kateri poteka Tanergija® pilates vadba.


Pilates vadba Tanergija® – spodnja Šiška

Lokacija vadbe: Aljaževa ulica 32, Ljubljana

Termina rednih vadb – od 16. septembra 2019 do 15. junija 2020:

 • ponedeljek 19.00 (Jana)
 • četrtek 17.00 (Rok)

Pomembno:

V drugem semestru, (to je od 6. februarja 2020 dalje), se bo ob četrtkih spremenil urnik.

 • Do konca 1. semestra, ki traja do 31. 1. 2020, je torej urnik tak kot do sedaj (ponedeljek ob 19.00, četrtek ob 17.00).
 • Z 2. semestrom, ki se prične 3. 2. 2020, se spremeni četrtkova ura in bo vadba tako potekala ob ponedeljkih ob 19.00 in četrtkih ob 18.00.
  • Prva četrtkova spremenjena ura bo torej četrtek, 6. februar 2020.

p.s.: Spomnim, da vadba po 6.2. potem 2 četrtka odpade – v četrtek 13. 2. 2020 zaradi priprave šole na informativni dan; v četrtek, 20. 2. 2020 pa zaradi zimskih šolskih počitnic!!! V tednu zimskih šolskih počitnic vadb odpade pon in čet. Vadbe, ki odpadejo, so že upoštevane v obiskih vaših kart in jih ni potrebno dodatno nadomeščati.


Vadba je primerna izključno za poznavalce vadbe! Če vadbe ne poznate, lahko obiščete uvajalni tečaj na Dunajski cesti 190 in se nato priključite vadbi v Šiški, če ima skupina še prosta mesta.

Če pilates vadbo poznate in bi se radi vadbi priključili kasneje v semestru, je to možno. Pišite na info@tanergija.si ali na 040 833 228 in povejte svoje želje.

Trajanje semestrov:

 1. semester: 16. september 2019 – 30. januar 2020
 2. semester: 3. februar 2020 – 15. junij 2020

V poletnih mesecih je vadba redno na voljo v Pilates centru Tanergija® na Dunajski cesti 190.

CENIK:

Članarina: 10 € se plača ob plačilu prvega semestra, velja za eno leto, ob plačilu članarine plačate ceno s popustom in prejmete Tanergijino darilce.

 • karta 1: NEOMEJENA (neomejeno število obiskov znotraj semestra + vikend vadbe v Tanergiji = TOP karta): 250 € za člane/290 € za nečlane – to je karta, ki jo kupite, če vadite 2-krat na teden; k tej karti vam pripada bonus vikend obiskov
 • karta 2: 17 obiskov  (18 obiskov v semestru): 150 € za člane/170 € za nečlane

Vadba poteka vse delovne dneve. Vadba odpade na praznike in za vse šolske počitnice. Vadba odpade tudi v četrtek pred informativnimi dnevi. O vadbah ali spremembah vas obvestimo tudi po elektronski pošti in v živo o terminih.

Plačilo:

 • Plačilo je semestrsko. Plača se vsak semester posebej za semester vnaprej (septembra plačate za prvi semester; januarja plačate za drugi semester).
 • Semester se plača preko TRR-ja (na lokaciji ni blagajne).
 • Prijavo oddate na info@tanergija.si in pripišete na kaj se prijavljate in katero karto želite. Po prijavi vam pošljemo ponudbo. Po plačilu ponudbe si potrdite mesto v skupini in prejmete še račun.
 • Če se na vadbo prijavite kasneje v semestru, vam že minule obiske odštejemo. V zvezi s tem nam pišite na info@tanergija.si.

Bonus:

Če ne uspete priti na vadbo med tednom na svoji lokaciji, lahko to vadbo nadomestite (brez doplačil) na vikend vadbah v Pilates centru Tanergija® na Dunajski cesti 190.

Vikend vadbe:

 • sobota 9.00 (Tanergija® mix )
 • nedelja 18.30 (Tanergija®  mix)
 • enkrat mesečno, petek 19.00, poglobljena vadba 4 letni časi (2 obiska za en obisk te vadbe)

Pomembno: za vikend vadbe zbiramo prijave/odjave na vadbo. Ko se prijavite na vikend vadbo, nam pišite na info@tanergija.si s pripisom ure vadbe in lokacije, s katere prihajate.

Prijavi se na vadbo v Šiški

Prijavi se
Prijavi se

Dodatne informacije

 • Do prihoda zmeraj izredno pozitivne ambasadorke Tanergije –  Monike s porodniške, bosta vadbo vodila Jana in Rok.
 • Za to lokacijo potrebujete s seboj svoje ležalne podloge za vadbo.
 • Če naše vadbe še ne poznate in še niste naš član, je vaš 1. obisk na lokaciji Gimnazije Šiška brezplačen. Pogoja za to sta dva: prvi je, da ima skupina še prosta mesta; drugi pa, da poznate principe pilates vadbe!
 • PARKIRANJE: brezplačno parkiranje na ulici ob šoli ali ob dijaškem domu. Priporočamo, da na vadbo pridete peš ali s kolesom, saj se ob šoli zelo radi sprehajajo redarji.
 • Vikend vadbe za nadomeščanje se pričnejo 20. septembra 2019 in bodo potekale do konca meseca maja 2020.
  • Za vikend vadbe zbiramo sprotne prijave na info@tanergija.si ali na 040 833 228. Pri prijavi navedite lokacijo, na kateri vadite. Udeležite se lahko vseh treh vikend vadb (petek, sobota, nedelja).
 • Če želite vadbo kombinirati z drugimi lokacijami (npr. z Dunajsko cesto med tednom), bo sedaj zaradi spremembe pri uporabi blagajn, potrebno imeti na drugi lokaciji karto tiste lokacije.

Plačilo na obroke

Če želite plačilo na obroke, se cena zviša za 20% in sorazmerno porazdeli na vaše obroke, ker imamo zaradi več birokracije, ki jo obroki potegnejo za seboj, več dela. Če je le možno, se priporočamo za semestrska plačila.


POMEMBNO:

Vadba v Šiški je namenjena tako začetnikom kot poznavalcem.

Vsem začetnikom sicer toplo priporočamo en uvajalni tečaj (ki poteka v Tanergiji na Dunajski cesti 190) in nato priključitev na vadbo v Šiški – če vam ta lokacija bolj ustreza!

Tanergija® pilates vadba je unikaten program pilates vadbe v Sloveniji, plod več kot 17-letnih izkušenj dela na področju pilatesa, fitnesa, atletike, rehabilitacije in psihologije. Vadba zraven osnov pilatesa vsebuje spekter posebno strokovno izbranih koristnih vaj, ki so primerne za sodobnega človeka. Po Tanergija® pilates uri boste razmigani, močnejši, sproščeni in zagotovo z več energije!

Za vse dodatne informacije smo na voljo na info@tanergija.si ali na 040 833 228. Isti kontakt seveda lahko že zdaj takoj uporabiš za svojo prijavo in rezervacijo mesta.

Nazaj na pregled vseh lokacij