Tanergija® pilates vadba Koseze – Dravlje

Tanergija® pilates vadba Koseze – Dravlje 2020-03-12T21:24:43+00:00

Od 15. 3. 2020 dalje vse vadbe do nadaljnjega odpadejo zaradi trenutne zdravstvene situacije v državi.

Podrobnosti: tukaj.


Velika in svetla igralnica, v kateri bo potekala Tanergija® pilates vadba.

Lokacija vadbe: Podutiška cesta 92, Ljubljana


Če našega načina dela še ne poznate, lahko kadar koli pridete na vašo 1. brezplačno poskusno uro. Če to želite, se prijavite na info@tanergija.si, da vemo, da vas pričakujemo.

Če pilates vadbo poznate in bi se radi vadbi priključili kasneje v semestru, je to možno. Pišite na info@tanergija.si ali na 040 833 228 in povejte svoje želje.

Mi pa vam lahko prilagodimo ponudbo za obiske, ki so še na voljo v semestru.

 

 

Pilates vadba Tanergija® Koseze/Dravlje sezona 2019-2020

Termini rednih vadb:

 • ponedeljek in sreda 18.45 – pilates 1+2 za začetnike in poznavalce (Gaja)
 • torek in četrtek 19.45 – pilates 2 za poznavalce (Tomaž)
  • Skupini lahko med seboj tudi poljubno kombinirate.

Trajanje semestrov:

 1. semester: 23. september 2019 – 6. februar 2020
 2. semester: 10. februar 2020 – 18. junij 2020

V poletnih mesecih je vadba redno na voljo v Pilates centru Tanergija® na Dunajski cesti 190.

CENIK:

Članarina: 10 € se plača ob plačilu prvega semestra, velja za eno leto, ob plačilu članarine plačate ceno s popustom in prejmete Tanergijino darilce.

 • karta 1: NEOMEJENA (neomejeno število obiskov znotraj semestra + vikend vadbe v Tanergiji = TOP karta): 250 € za člane/290 € za nečlane – to je karta, ki jo kupite, če vadite 2-krat na teden; k tej karti vam pripada bonus vikend obiskov
 • karta 2: 18 obiskov (18 obiskov v semestru): 162 € za člane/185 € za nečlane

Strokovno vam svetujemo vadbo 2-krat na teden. V tem primeru se vam tudi veliko bolj splača nakup neomejene karte (z neomejeno karto lahko obiskujete katere koli ure v Kosezah + vikend vadbe v Tanergiji).

Vadba poteka vse delovne dneve. Vadba odpade na praznike. Vadbo med počitnicami prilagodimo in vas obvestimo po elektronski pošti in v živo o terminih.

Plačilo:

 • Plačilo je semestrsko. Plača se vsak semester posebej za semester vnaprej (septembra plačate za prvi semester; januarja plačate za drugi semester).
 • Semester se plača preko TRR-ja (na lokaciji ni blagajne).
 • Prijavo oddate na info@tanergija.si in pripišete na kaj se prijavljate in katero karto želite. Po prijavi vam pošljemo ponudbo. Po plačilu ponudbe si potrdite mesto v skupini in prejmete še račun.
 • Če se na vadbo prijavite kasneje v semestru, vam že minule obiske odštejemo. V zvezi s tem nam pišite na info@tanergija.si.

Družinski popust:

Na dve družinski NEOMEJENI karti vam nudimo še 5 % popust!

Bonus:

Če ne uspete priti na vadbo med tednom na svoji lokaciji, lahko to vadbo nadomestite (brez doplačil) na vikend vadbah v Pilates centru Tanergija® na Dunajski cesti 190.

 

Vikend vadbe:

 • sobota 9.00 (Tanergija® mix )
 • nedelja 18.30 (Tanergija®  mix)
 • enkrat mesečno, petek 19.00, poglobljena vadba 4 letni časi (2 obiska za en obisk te vadbe)

Pomembno: za vikend vadbe zbiramo prijave/odjave na vadbo. Ko se prijavite na vikend vadbo, nam pišite na info@tanergija.si s pripisom ure vadbe in lokacije, s katere prihajate.

Prijavi se na vadbo v Kosezah

Prijavi se
Prijavi se

Dodatne informacije

 • Inštruktorja vadb v Kosezah bosta:  Tomaž, ki je je znanja in izkušenj poln ambasador Tanergije ter kmalu fizioterapevtka Gaja.
 • Za to lokacijo potrebujete svojo ležalno podlogo.
 • Če se vadbi priključite kasneje v semestru in naše vadbe še ne poznate, je vaš 1. obisk na lokaciji Koseze brezplačen.
 • PARKIRANJE: brezplačno parkiranje pred in ob stavbi ter v ulici!
 • Vikend vadbe za nadomeščanje se pričnejo 20. septembra 2019 in bodo potekale do konca meseca maja 2020.
  • Za vikend vadbe zbiramo sprotne prijave na info@tanergija.si ali na 040 833 228. Pri prijavi navedite lokacijo, na kateri vadite. Udeležite se lahko vseh treh vikend vadb (petek, sobota, nedelja).
 • Če želite vadbo kombinirati z drugimi lokacijami (npr. z Dunajsko cesto med tednom), bo sedaj zaradi spremembe pri uporabi blagajn, potrebno imeti na drugi lokaciji karto tiste lokacije.

Plačilo na obroke

Če želite plačilo na obroke, se cena zviša za 20% in sorazmerno porazdeli na vaše obroke, ker imamo zaradi več birokracije, ki jo obroki potegnejo za seboj, več dela. Če je le možno, se priporočamo za semestrska plačila.


POMEMBNO:

Vadba v Kosezah bo potekala kombinirano in bo namenjena tako začetnikom kot poznavalcem. Če pilates vadbo že poznate, se prijavite na termine za poznavalce. Če pilates vadbe ne poznate, se prijavite na termine za začetnike. Kasneje v sezoni lahko termine tudi med seboj poljubno kombinirate.

Če želite, lahko sicer opravite tudi uvajalni tečaj (ki poteka v Tanergiji na Dunajski cesti 190) in nato priključitev na vadbo v Kosezah.

Tanergija® pilates vadba je unikaten program pilates vadbe v Sloveniji, plod več kot 17-letnih izkušenj dela na področju pilatesa, fitnesa, atletike, rehabilitacije in psihologije. Vadba zraven osnov pilatesa vsebuje spekter posebno strokovno izbranih koristnih vaj, ki so primerne za sodobnega človeka. Po Tanergija® pilates uri boste razmigani, močnejši, sproščeni in zagotovo z več energije!

Za vse dodatne informacije smo na voljo na info@tanergija.si ali na 040 833 228. Isti kontakt seveda lahko že zdaj takoj uporabite za prijavo in rezervacijo mesta.

Nazaj na pregled vseh lokacij