Pilates strokovni nasveti

Pilates strokovni nasveti 2017-05-30T21:38:09+00:00

Ali je individualna pilates vadba vredna svoje cene?

 

 

 

Zakaj je pomembno gibanje?

Gibanje je naravno dejanje človeškega telesa. Sedeči način življenja, statično delo, nezdrava prehrana in veliko stresa ljudi zelo hitro naredijo zelo nedejavnega. Gibanje poživi telo in duha, napolni telo z novo energijo, da smo zmožni še naprej opravljati vse stvari v življenju.

Vse vadbe, ki jih ponujamo v našem centru Tanergija, so telesu prijazne, varne in ne prenaporne. Veliko pozornosti namenjamo tudi umiritvi telesa in ravnovesju znotraj nas. Poskusi in se nam pridruži!

 

 

Prehrana v tvojem življenju …

Na voljo imamo pestro paleto različnih vrst hrane, vendar naš jedilnik še vedno ni urejen. Ali ne jemo, ali jemo premalo, ali jemo preveč, ali jemo nezdravo … Vse to vpliva na naše telo in se zapiše v spomin naših celic, kar se kasneje (čez leta ali v starosti) kaže kot bolezen.

Poskrbi za svoj zdrav jedilnik že danes. Prehrana za zdravje in moč v Tanergiji!

 

 

Individualna vadba – zakaj pa ne?

Res da je dražja, a nudi številne prednosti:

  • popolnoma strokovno vodena vadba,
  • prilagodimo se tvojemu urniku,
  • sproti vidimo tvoj napredek in ti program dopolnjujemo iz treninga v trening,
  • ves čas se posvečamo samo tvoji vadbi,
  • odgovorimo ti tudi na vsa ostala vprašanja, ki te zanimajo,
  • nudi odličen in hiter napredek!

Svetujemo – sploh če si začetnik/ca – da se odločiš za začetni paket vadbe ena na ena, nato pa nadaljuješ po želji – v skupini ali sam/a doma! Kajti najpomembneje nam je, da vse, kar počneš, počneš REDNO in PRAVILNO!

 

Priprava na smučanje

Ozki počepi, široki počepi, izpadni koraki … naj postanejo to vaje, ki jih izvajaš v predzimskem času, saj bodo odlično pripomogle k večji moči mišic nog (sprednje in zadnje stegenske mišice, zadnjična mišica), ki opravljajo največ dela med zimskimi radostmi na snegu (smučanje, deskanje, tek na smučeh …).

 

 

 

Poletni pilates shaping program

Kaj pomeni poletni shaping pilates?

To pomeni, da boš celo poletje izvajal/a prav posebne pilates vaje, s katerimi boš svoje telo obdržal/a v dobri formi in vplival/a na najbolj ključne dele telesa (trebuh, noge, zadnjica, roke).

 

 

 

Nazaj na Pilates