Kako vadimo v Pilates centru Tanergija na Dunajski cesti 190?

Kako vadimo v Pilates centru Tanergija na Dunajski cesti 190? 2017-07-06T18:37:40+00:00

Joseph Hubertus Pilates – med pilates navdušenci znan pod imenom Joe – je bil znan po tem, da so bile njegove ideje “pred časom”.  Njegovi varovanci so morali trdo trenirati, k vadbenemu programu pa je sodila tudi skrbna nega telesa (umivanje – ščetkanje kože) in pogosto zadrževanje na svežem zraku. Iz navdušenja nad svežim zrakom, je mojster pogosto poučeval kar v kopalkah, ter s tem učinkovito posredoval predstavo o celostni vadbi.

Mi vam obljubimo, da si pri nas ne boste rabili ščetkati kože in da Tanergija®

pilates vadbe ne bomo vadili v kopalkah.

Vam pa lahko obljubimo, da boste pri nas trdo trenirali pilates.

In to tako, da bo učinek tak, kot si ga želite. 😉


Začetniki

 • Vsem začetnikom, torej vsem tistim, ki še nikoli niste redno (vsaj 2 meseca) obiskovali pilates vadbe, priporočamo uvajalni tečaj za začetnike. Uvajalni tečaj priporočamo tudi vsem, ki želite ponoviti osnove in vsem, ki že zelooo dolgo niste bili na pilates vadbi. Uvajalni tečaji potekajo samo na Dunajski cesti 190. Po opravljenem uvajalnem tečaju lahko z vadbo nadaljujete na tej ali na kateri koli drugi lokaciji vadbe.

Poznavalci pilatesa


Nosečke srečke

 • Pilates vadba za nosečnice (nosečke srečke) – pridružite se lahko vse nosečnice, ki ste dopolnile 12. teden nosečnosti, se dobro počutite, nosečnost ni rizična in ste se o tem posvetovale tudi s svojim/-o ginekologom/-injo.

Kako poteka vadba, ko prideš prvič do nas?

Ko prideš prvič k nam, greš najprej na vadbo. Tako se lahko v miru za svojo odločitev odločiš po vadbi. Če ti vadba ne bo všeč, po vadbi poravnaš en obisk za nečlane, če pa ti bo, se vpišeš, izpolniš vpisni list, plačaš letno članarino (10,00 € – v zameno prejmeš darilce – tanergetski paketek) in kupiš želeno karto.

Ta način odločitve velja tako za uvajalne tečaje kot za redne skupine in velja za lokacijo na Dunajski cesti 190 (lokacije imajo svoj sistem delovanja – glej posamezno lokacijo).

 • Karta velja 30 dni od dneva nakupa. Razen v primeru, če kupiš karto za 60 ali 90 dni (kjer ti pripadajo dodatni gratis obiski) ali v primeru nakupa pogodbene letne karte.
 • Karta poteče, ko mine 30 (oz. 60 ali 90 dni) ali ko porabiš vse kupljene obiske znotraj teh dni, kar pomeni, da lahko karto porabiš prej kot v 30-ih dneh.
 • Kadar »pride nekaj vmes«, imaš na voljo dva načina reševanja težave:
  • V primeru bolezni ali poškodbe ti lahko karto podaljšamo ob predložitvi kopije bolniškega lista ali zdravniškega potrdila za toliko časa, kolikor piše na papirjih.
  • V drugih primerih je potrebno po preteku prejšnje karte kupiti novo karto in ti neporabljene obiske prenesemo (najmanjši možni nakup so 4 obiski za 30 dni). Prenos obiskov je možen k naslednji redni karti (in ne čez več mesecev).
 • Za vsak nakup ali za tvoja simpatična dejanja ali če koga pripelješ, zbiraš tanergetske krogce prijateljstva. Cenimo tebe in tvojo zvestobo in tako lahko pridobiš še več ugodnosti.
 • Nadomeščanje terminov:
  • Če kdaj ne uspeš priti na svoj termin vadbe, lahko ta obisk nadoknadiš v kateri koli drugi skupini, ki ima še prosta mesta oz. v nadomestnih terminih.
  • Obiske iz lokacij lahko nadomeščate brez doplačil ob sobotah (9.00) ali nedeljah (19.00).

Želiš rezervirati svoj prvi obisk pri nas?

Potem nas čim prej pokliči na 040 833 228 ali piši na info@tanergija.si in poskušali ti bomo čim bolje ustreči!