Za nami je več kot uspešen POMLADNI IZZIV.

Vse od začetka marca do tega tedna ste opravili 27 izzivov! Za kar vam iskreno čestitamo.   

Izziv je bil opravljen, ko ste obiskali vadbo 5 tednov po 3-krat na teden. Večina vas je povedala, da je tretji obisk v tednu mnogo več kot samo še en dodaten obisk. Res smo izredno veseli za vse vas.

Za vse ostale pa – prihodnjo pomlad izziv ponovimo!  Ampak vam ni treba čakati do takrat. Vadbo lahko 3-krat na teden obiskujete kadar koli seveda. Tudi poleti.💪💪💪

NAJBOLJŠE SMO NAGRADILI 🥇🥈🥉

Med vsemi najboljšimi pa smo izbrali tudi tiste, ki so opravili izziv največkrat, ne samo 5-krat. Tri zmagovalke so naredile 15, 14 in 12 tednov izziv!

Živa, zmagovalka izziva, opravila ga je 15-krat, nam je zaupala: “Kot plesalki mi je vsakodnevna vadba način življenja in potreba. Po treh nosečnostih je pilates super začetek na novo, da spet do potankosti postavim in začutim svoje telo. Po izzivu vsekakor čutim več moči, kontrole in posledično zadovoljstva sama s seboj.”

 

 

 

Suzana, ki je izziv opravila 12-krat pa je z nami delila tole: “V službi res veliko sedim, zato je pilates postal del mojega življenja. Bolečine v hrbtenici se pojavijo le, če ne vadim redno. Razlika med vadbo dvakrat ali trikrat na teden pa je res velika. Tako sem se res trudila, da sem si čas zase vzela čim večkrat. Vztrajati ni bilo težko, saj je bilo počutje takoj boljše. Uspelo mi je. :)”

 

 

  • Urša, ki je opravila izziv 14-krat pravi: “Po opravljenem izzivu se počutim bolj gibčno, močnejšo, bolj fit. Vadbo 3-krat na teden bi priporočala vsem, ki želijo okrepiti celo telo – od gležnjev do glave.”

Najboljše tri so zraven majic prejele tudi super magnezij v prahu MAG od Terranova Slovenije.

 

Zbirni kartonček (prevzameš ga na recepciji):

Na izzivu lahko sodelujejo vsi obiskovalci Tanergija pilates vadbe na kateri koli lokaciji.

V Ljubljani delamo na petih lokacijah.

2019-06-24T07:20:21+00:00

Leave A Comment