Pilates vadba to poletje v Ljubljani

Pilates vadba poleti

Na NOVI lokaciji (Dunajska 190) te čaka unikatni Tanergija “shaping” program za oblikovanje telesa. To preprosto želiš preizkusiti!!!

Celo poletje je tako na voljo shaping pilates program kot tudi ena skupina za nosečke srečke v udobni in klimatizirani dvorani.

V četrtek, 16. avgusta smo ob 20.30 odprli novo skupino za vadbo, saj je skupina ob 19.30 že napolnjena. Za 16. 8. se lahko torej za večerno vadbo prijaviš še na uro ob 20.30.

 

Na voljo je veliko parkirišče (na levo), ki je sicer plačljivo, a ti ga častimo mi, torej je za vse, ki pridete na vadbo parkiranje brezplačno! 

Vadba poteka v manjših skupinah (do maks. 15 udeležencev/-k).

 

Kaj je fino, da veš:

  • lahko prideš na katero koli uro vadbe (po tvojih željah) – to velja samo za počitnice in poletni čas,
  • pomembno je, da se na uro prijaviš; sistem prijave/odjave na oz. od vadbe je v poletnem času zelo zaželeno OBVEZEN, saj se ura izvede le, če je prijavljenih 5 kandidatov (in če nisi prijavljen/-a in prideš nenapovedano na vadbo in že prej ni bilo dovolj prijav, ni nujno, da ura bo) oz. v primeru, da je skupina že polna, ti ne moremo zagotoviti vadbe, če nismo prej prejeli tvoje prijave.

To velja samo v poletnem času oz. vedno v času praznikov in počitnic. V redni sezoni je sistem tak, da imaš svojo stalno skupino, katero redno in pridno obiskuješ.

Svojo prijavo na vadbo lahko oddaš na info@tanergija.si ali po sms-u na 040 833 228. Tako ti ni treba čakati na vrnjen klic – lahko tudi napišeš sms ali mail, pa bomo vse ustrezno zabeležili. 🙂

Tanergijin info telefon bo v juliju in avgustu vračal klice:

  • ob ponedlejkih in sredah po 18.30 ter
  • ob torkih in četrtkih po 18. uri.

 

2017-05-30T21:38:15+00:00

Leave A Comment