Pilates

Pilates 2017-06-28T09:45:48+00:00

Pilates prijateljice in prijatelji, Tanergetsko dobrodošli med nami!

Ne glede na to, ali si začetnik/-ca ali že stari maček ali mačka pilatesa, nova sezona prinaša nove programe, zato ti pri nas nikoli ne bo dolgčas!


Kaj je pilates vadba in kaj je posebnost Tanergija® pilates vadbe? Mi smo zaljubljeni v pilates, zato smo pri delu usmerjeni v to, da dobiš pri nas najboljši pilates v mestu. Sicer pa lahko to preveriš na lastnem telesu.


Zakaj se odločiti za Tanergija® pilates vadbo? Izpostavljamo naše dolgoletne izkušnje, strokovnost pri delu in zakonsko licenciran kader! Mi ne moremo stati pri miru in zato zelo pogosto mislimo na vse vas s kreiranjem novih vaj in idej, ki vam jih z veliko mero energije in strokovnosti predajamo na vseh naših urah. 🙂


Kaj so naše vrednote – a so take tudi tvoje? Kakšno poslanstvo imamo zaradi svojega dela in vrednot? Preveri našo vizijo, naše cilje in nam jih pomagaj uresničiti. Skupaj zmoremo več! Piši nam ali nas pokliči na 040 833 228 in se dogovorimo za tvoj najljubši termin!


Kakšna pravila igre je potrebno poznati, da se lahko igro, imenovano pilates vadba, pravilno igraš? Začetnikom pripravljamo uvajalne tečaje za začetnike (top način učenja po izkušnjah iz prejšnje sezone!). Vsi ostali pa boste lahko z novimi programi na vsaki uri odkrili še kakšno novo mišico, začutili telo drugače ali se naučili na svoje telo (po)gledati z drugega zornega kota.Ali veš, da je pilates vadba stara 100 let? Ali veš, da je bil izumitelj pilates vadbe moški?Priporočamo vsem, ki pilates vadbo vsaj že malo poznate. Pomembno nam je, da veš, da telo potrebuje kar nekaj časa, da se pilates vadbe nauči zares pravilno izvajati.


Razlogi, ki vas lahko prepričajo v to, da se pilates zares splača preizkusiti!


Želite priporočati naše storitve? Želite komu polepšati dan z nami? Z veseljem vam pripravimo darilni BONbonček. 🙂


Sodeluj in se za lepa darilca poteguj!


Podpiramo dobre ideje. Ker verjamemo v dobra sodelovanja.


I must be right. Never an aspirin. Never injured a day in my life. The whole country, the whole world, should be doing my exercises. They’d be happier. Joseph Hubertus Pilates, in 1965, age 86

Tudi ti lahko zaživiš življenje brez bolečin ali aspirina!

Piši nam na info@tanergija.si ali nas pokliči na 040 833 228

in pomagali ti bomo najti program in termin, ki ti najbolj ustrezata. 😉

Nazaj na prvo stran.