Pilates vadba v Zupančičevi jami

Pilates vadba v Zupančičevi jami 2020-03-12T21:23:35+00:00

 Od 15. 3. 2020 dalje vse vadbe do nadaljnjega odpadejo zaradi trenutne zdravstvene situacije v državi. Podrobnosti: tukaj.


Dvorana v centru Premik, v kateri poteka Tanergija® pilates vadba. Lepa in čista čaka nate.


Pilates vadba Tanergija® Zupančičeva jama/Bežigrad 2019-2020:

Lokacija vadbe: Neubergerjeva ulica 9, Ljubljana

Termini rednih vadb – od 2. septembra 2019 do 22. junija 2020:

 • ponedeljek 20.30
 • četrtek 19.30

POMEMBNO: Vadba je primerna izključno za poznavalce pilates vadbe!

Če vadbe ne poznate, lahko obiščete uvajalni tečaj na Dunajski cesti 190 in se nato priključite vadbi v Premiku, če ima skupina še prosta mesta. Skupina v Premiku je zelo velika. Če želite vaditi v manjših skupinah, priporočamo vadbo na Dunajski cesti 190!

Če pilates vadbo poznate in bi se radi vadbi priključili kasneje v semestru, je to možno. Pišite na info@tanergija.si ali na 040 833 228 in povejte svoje želje. Mi pa vam lahko prilagodimo ponudbo za obiske, ki so še na voljo v semestru.

Trajanje semestrov:

 1. semester: 2. september 2019 – 30. januar 2020
 2. semester: 3. februar 2020 – 22. junij 2020

V poletnih mesecih je vadba redno na voljo v Pilates centru Tanergija® na Dunajski cesti 190.

CENIK:

Članarina: 10 € se plača ob plačilu prvega semestra, velja za eno leto, ob plačilu članarine plačate ceno s popustom in prejmete Tanergijino darilce.

 • karta 1: NEOMEJENA (neomejeno število obiskov znotraj semestra + vikend vadbe v Tanergiji = TOP karta): 280 € za člane/330 € za nečlane – to je karta, ki jo kupite, če vadite 2-krat na teden; k tej karti vam pripada bonus vikend obiskov
 • karta 2: 20 obiskov (20 obiskov v semestru): 180 € za člane/205 € za nečlane

Vadba poteka vse delovne dneve. Vadba odpade na praznike. Vadbo med počitnicami prilagodimo in vas obvestimo po elektronski pošti in v živo o terminih.

Plačilo:

 • Plačilo je semestrsko. Plača se vsak semester posebej za semester vnaprej (septembra plačate za prvi semester; januarja plačate za drugi semester).
 • Semester se plača preko TRR-ja (na lokaciji ni blagajne).
 • Prijavo oddate na info@tanergija.si in pripišete na kaj se prijavljate in katero karto želite. Po prijavi vam pošljemo ponudbo. Po plačilu ponudbe si potrdite mesto v skupini in prejmete še račun.
 • Če se na vadbo prijavite kasneje v semestru, vam že minule obiske odštejemo. V zvezi s tem nam pišite na info@tanergija.si.

Bonus:

Če ne uspete priti na vadbo med tednom na svoji lokaciji, lahko to vadbo nadomestite (brez doplačil) na vikend vadbah v Pilates centru Tanergija® na Dunajski cesti 190.

Vikend vadbe:

 • sobota 9.00 (Tanergija® mix )
 • nedelja 18.30 (Tanergija®  mix)
 • enkrat mesečno, petek 19.00, poglobljena vadba 4 letni časi (2 obiska za en obisk te vadbe)

Pomembno: za vikend vadbe zbiramo prijave/odjave na vadbo. Ko se prijavite na vikend vadbo, nam pišite na info@tanergija.si s pripisom ure vadbe in lokacije, s katere prihajate.

Prijavi se na vadbo v Zupančičevi jami

Prijavi se
Prijavi se

Dodatne informacije

 • Inštruktorica Tanergija® pilates vadbe v Premiku je energična in srčna ambasadorka Tanergije – Jana.
 • Na tej lokaciji so na voljo tako blazine za vadbo kot rekviziti!
 • Če se vadbi priključite kasneje v semestru in naše vadbe še ne poznate, je vaš 1. obisk na lokaciji Premik brezplačen. Pogoja za to sta dva: prvi je, da ima skupina še prosta mesta, drugi pa, da poznate principe pilates vadbe!
 • PARKIRANJE: V Zupančičevi jami je po 17. uri na voljo BREZPLAČNO parkiranje na modri coni.
 • Vikend vadbe za nadomeščanje se pričnejo 20. septembra 2019 in bodo potekale do konca meseca maja 2020.
  • Za vikend vadbe zbiramo sprotne prijave na info@tanergija.si ali na 040 833 228. Pri prijavi navedite lokacijo, na kateri vadite. Udeležite se lahko vseh treh vikend vadb (petek, sobota, nedelja).
 • Če želite vadbo kombinirati z drugimi lokacijami (npr. z Dunajsko cesto med tednom), bo sedaj zaradi spremembe pri uporabi blagajn, potrebno imeti na drugi lokaciji karto tiste lokacije.

Plačilo na obroke

Če želite plačilo na obroke, se cena zviša za 20% in sorazmerno porazdeli na vaše obroke, ker imamo zaradi več birokracije, ki jo obroki potegnejo za seboj, več dela. Če je le možno, se priporočamo za semestrska plačila.


POMEMBNO:

Vadba v Zupančičevi jami je namenjena vsem, ki pilates že poznate.

Vsem začetnikom svetujemo uvajalni tečaj (ki poteka v Tanergiji na Dunajski cesti 190) in nato priključitev na vadbo v Zupančičevi jami – če vam ta lokacija bolj ustreza!

Tanergija® pilates vadba je unikaten program pilates vadbe v Sloveniji, plod več kot 17-letnih izkušenj dela na področju pilatesa, fitnesa, atletike, rehabilitacije in psihologije. Vadba zraven osnov pilatesa vsebuje spekter posebno strokovno izbranih koristnih vaj, ki so primerne za sodobnega človeka. Po Tanergija® pilates uri boste razmigani, močnejši, sproščeni in zagotovo z več energije!

Za vse dodatne informacije smo na voljo na info@tanergija.si ali na 040 833 228. Isti kontakt seveda lahko že zdaj takoj uporabiš za svojo prijavo in rezervacijo mesta.

Nazaj na pregled vseh lokacij