Tanergija® pilates vadba v skupini

Tanergija® pilates vadba v skupini 2018-11-13T15:26:58+00:00

Tanergija® pilates vadba je unikaten program pilates vadbe v Sloveniji, plod več kot 16-letnih izkušenj dela na področju pilatesa, fitnesa, atletike, rehabilitacije in psihologije.

Vadba zraven osnov pilatesa vsebuje spekter posebno strokovno izbranih koristnih vaj, ki so primerne za sodobnega človeka. Po Tanergija® pilates uri boste razmigani, močnejši, sproščeni in zagotovo z več energije!

Vsak program vadbe je smiselno načrtovan in se stopnjuje od lažjih vaj k težjim, od manj kompleksnih do zahtevnejših, od enostavnih do sestavljenih ipd.

En program vadbe traja osem tednov in poteka kot učni načrt, vsak teden dodamo nianso, ki jo tvoje telo zmore sprejeti kot del gibanja. Vsakih osem tednov zamenjamo vaje in rekvizit in zmeraj, vsako leto dodajamo novosti s področja fizioterapije, rehabilitacije in tudi pilates sveta.

Skupine so majhne, kar omogoča bolj individualni pristop ter lažje in hitrejše napredovanje ter predvsem zelo VARNO vadbo zate!

Cilj vadbe pilatesa je, da res dodobra začutiš svoj center telesa (jedro, “core”, “Powerhouse”) in s tem pripadajoče mišice in mišične skupine: globoke mišice trebuha in hrbta, mišice medeničnega dna ter stranske mišice trupa (in še mnoge druge). Pilates je osnova, je baza, da lahko telo dobro sedi, stoji, hodi ali se ukvarja z drugimi športi. Pilates naredi steber, torej osnovo močno, da lahko vaše telo potem zdrži vse dvige, vsa nošenja in druge obremenitve na hrbet!

 


Uvajalni tečaj

 • Uvajalni tečaj za pilates začetnike vsebuje 8 zaporednih vadb, s katerimi te strokovno in energetsko popeljemo v svet pilatesa in naučimo posebnosti Tanergija® pilates vadbe.
  • Po končanem uvajalnem tečaju se priključite vadbi na rednih skupinah na kateri koli lokaciji (vsaka lokacija ima svoje posebnosti in cenik).

Pilates za poznavalce ali Tanergija® pilates programi:

 • mobilni pilates – nekaj najboljšega, kar lahko delaš s svojim telesom – gibaš z njim in ga poravnaš – mobilne vaje te naredijo funkcionalnega
 • shaping pilates – Tanergijin pilates program za oblikovanje telesa, ki se izvaja z obročem, malo žogo in utežmi
 • pilates po postajah –  Tanergija® program, ki te bo zagotovo tudi prešvical (če te do zdaj še noben drugi ni) 😉
 • antistresni pilates – Tanergija® pilates program, ki zraven osnovnega program vsebuje nekatere tehnike sprostitve in umiritve
 • tradicionalni pilates – zaporedje originalni vaj na blazini, kjer te z močnim centrom in podaljševanjem popeljemo v intenziven in zahteven trening telesa
 • pilates za starejše in hrbteničarje – pilates za starejše, vadba v skupini v primeru težav s hrbtenico (obvezen posvet pred vadbo)
 • poglobljena vadba 4 letni časi – poglobljena vadba z elementi prebujanja, cvetenja, pobiranja sadov in umirjanja
 • inovativna GroundZone vadba – evolucija gibanja, ki bo tvoje telo spravila v funkcijo in normalno delovanje
 • pilates za nosečnice – prilagojena pilates vadba za nosečnice po 12. tednu, ki telo fizično pripravi na spremembo v življenju
 • programi za mamice po porodu (izvajajo se v Tanergiji in v Mali ulici)
 • NOVO: Tanergija® morePilates – kombinacija pilatesa, joge in GroundZone vadbe
 • NOVO: Tanergija® pilates za najstnike

Predavanja in delavnice (prehrana, zdravje, odnosi)

 • Našim članom vsako leto ponudimo nekaj brezplačnih predavanj s posebej izbranimi strokovnjaki s področja prehrane, zdravja in odnosov (predvsem komunikacije). S tem želimo širiti zavest o tem, da je delo na sebi pomemben faktor pri dobrem počutju in zdravstvenem stanju.

Pilates za skupine za podjetja

Pilates opcija BIZY za podjetja je (p)osebna ponudba, kjer lahko najmanj pet oseb iz istega podjetja prejme super ugodno letno/sezonsko pilates karto.


Mnenja, vrednote, cilji – o nas – vse za VAS.

 

Nazaj na ponudba