Pilates poletje 2016

Pilates poletje 2016 2017-05-30T21:38:03+00:00

pilates vadba tanergija 1

Poletna pilates vadba bo potekala vse do 1. septembrom 2016 v Pilates centru Tanergija® na Dunajski cesti 190.

V zadnjih dveh tednih avgusta lahko preskusite tudi naše nove ambasadorje, ki bodo skrbeli za vas od septembra dalje.

 

Zakaj vaditi tudi poleti?

Ali vprašam drugače – a jeste tudi samo pozimi? Ali poleti ne hodite na wc? Ali se poleti ne umivate? Delate zase samo od oktobra do maja? Ne, telo tega noče. Telo hoče gibanje vsak dan. Oz. ga tudi potrebuje, da lahko dobro deluje!

Včasih ljudje pozabimo, da so priporočila svetovne zdravstvene organizacije v zvezi z gibanjem za zdravjem taka, da se je potrebno gibati vsak dan vsaj pol ure v zmernem tempu. Le tako lahko ostanemo dlje zdravi in premikamo čas, ko nas bo kaj bolelo v kasnejše starostno obdobje. Tanja Želj, prof. šp. vzgoje in glavna ambasadorka Tanergije

Mi smo tukaj za VAS in za VAŠA telesa, ker vemo, da vsako telo potrebuje REDNO gibanje in skrb, brez večjih premorov. Če je vaš premor dolg več kot dva meseca in vmes ne počnete nič za telo, potem ste spet začetnik, ko se vrnete. Pa še težkooo je. Zato izkoristite možnost poletne vadbe in se družite z nami! Vadimo v klimatiziranih prostorih in tudi, ko je dež. 🙂 Pa še 2 uri brezplačnega parkiranja imamo zate. Če pa prideš peš ali s kolesom, pa te nagradimo (poleti) kar z dvema tanergetskima krogcema prijateljstva, s katerimi zbiraš popuste na svojo vadbo v prihodnje! 😉

Pomembno glede poletne vadbe:

  • V tem poletnem času zbiramo sprotne prijave in odjave za vadbo.
  • Prijava se lahko odda na info@tanergija.si ali na 040 833 228 do 15. ure za vadbo isti dan oz. do 21. ure zvečer za jutranje vadbe naslednji dan.
  • Lahko vas vpišemo tudi na več terminov vnaprej, samo zaupajte nam svoje želje.
  • Če na vadbo kljub prijavi ne uspete priti, se je potrebno od nje odjaviti, sicer se smatra, kakor da ste na vadbi bili.

Tak sistem dela v poletnem času nudi vam kvalitetnejšo vadbo, saj vsakič sproti vemo, za koliko ljudi se pripravimo z našo energijo in znanjem. Za izpeljavo skupine potrebujemo najmanj 6 prijav, če je prijav manj, lahko vadbo take ure odpovemo.

V mesecu avgustu na voljo vse redne karte po ceniku (glej nižje).

Predčasni vpisi in urnik za novo sezono

Med 23. avgustom in 2. septembrom 2016 vabimo na predčasen vpis v novo sezono z (p)osebnimi darilci!

Z novo sezono pričnemo 5. septembra.

 

Nazaj na Pilates v Pilates centru Tanergija, Dunajska cesta 190.