Pilates novičke – Rožnikove Pilatesničke

 Uvodnik iz junijskih Rožnikovih Pilatesničkroznikove_pilatesnicke copy

 

 

 

Od nekdaj sem verjela, da bom v življenju počela stvari, ki bodo ljudem koristile.

Nikoli si sicer nisem izrecno želela svojega pilates centra. Le-ta je nastal kot potreba zaradi številnih vas, ki ste potrebovali prav to vadbo. Pilates vadbo.

Ampak danes sem ponosna, da ga imamo.
Pilates center Tanergija®.
Da ga imate tudi vi.

Ravnokar sem s puncama (Mašo in Darjo) zaključila receptorski sestanek. Tudi nanju sem zelo ponosna, saj je to v zgodovini Tanergije najbolj stalna in zvesta receptorska ekipa. 🙂

In tako vem in verjamem, da bomo v prihodnosti lahko samo še boljši.
Za vas. Za vaša telesa. Za vaše zdravje.
Ker nam je zares MAR za vas! 😉

S Tanergijino ekipo smo že osnovali urnik za novo sezono. Moja glava je že polna drugačnih idej, s katerimi vas bomo stregli skozi jesenske programe. Nosečkam bodo na voljo novi stoli za vadbo in “pojštri” (ja, vzglavniki), s katerim si boste lahko podlagale svoje trebuščke! In verjamem, da boste tudi drugi z veseljem svojo glavo med našimi sproščanji naslonili raje na “pojšter”. Ker bo tako bolj udobno in bolj domače.

Preden pa začnete razmišljati, kaj boste počeli prihodnjo sezono, je pred nami še celo dolgo (in upam da tudi toplo) poletje! Spodaj si oglej poletni urnik, mi delamo od ponedeljka do četrtka, celo poletje. V poletnem času smo za vas pripravili tri odprte poletne pilates karte.

Če pa te ne bo v naši bližini, pa še vedno lahko ujameš akcijske valove pilatesa na DVD-ju (več o akciji, naročilu in nakupu pa si lahko prebereš v novičkah čisto spodaj).

Bodite poletni. Nasmejte se kaj. Skočite v vodo na glavo ali pa kar bombico. Pojejte liziko ali pa dva sladoleda na dan. Brez slabe vesti.
Samo na vaš “power house” ne pozabite, pa bo vse v redu! 😉

Vaši Tanja&Tanergija

 

 

Povezava na celotne novičke, 18. 6. 2015.

2017-05-30T21:38:13+00:00

Leave A Comment