Pilates dobrodelni dan v Tanergiji

Pilates center Tanergija vabi na DOBRODELNI dan.

Zakaj priti na ta dobrodelni dan?

Zato, ker lahko skupaj naredimo več, pomagamo bolje, naredimo zalogo upanja!

 

 

 

V soboto, 8. februarja 2014, te KULTURNO vabimo med 8. in 12. uro na eno izmed TREH GLAVNIH ZGODB:

  • PRVA ZGODBA – zbiranje prostovoljnih prispevkov za vadbe
  • DRUGA ZGODBA – sreč(k)olov 😉
  • TRETJA ZGODBA – druženje ob kavici ali čaju in kakšnem piškotku (ob tem pa prineseš s seboj še kakšno knjigo ali igračo, ki je ne rabiš več)

 

PRVA ZGODBA – vadbe:

  • 9.00 izzivalni pilates s Tanjo (dvorana Zemlja) – polno
  • 10.00 shaping pilates s Katjo (dvorana Zemlja) – še 4 prosta mesta
  • 10.15 pomlajevalna salsa s Špelo (dvorana Sonce) – še 5 prostih mest
  • 11.15 bokwa z Elin (dvorana Sonce) – še 5 prostih mest

Na vsaki vadbi je prostora za 15 oseb. Prijavo oddaš na info@tanergija.si ali na 040 833 228.

Vsi inštruktorji vodimo vse brezplačno in za vodenje vadbe zbiramo vaše prostovoljne prispevke (v škatli pikapolonic), ki jih bomo v celoti – 100 % namenili 7-članski družini iz Kranja!

Sproščanje:

  • ob 11.00 zvočna kopel s tibetanskimi skledami z Evo (dvorana Luna) – samo za 1 osebo, potrebna rezervacija! Eva zvočno kopel izpelje brezplačno, v zameno pobiramo prostovoljne prispevke za družino. Termin je že zaseden.

DRUGA ZGODBA – sreč(k)olov:

  • Na voljo bodo številna zelo lepa darilca. Vsaka srečka bo zadela eno darilce. Vsa zbrana denarna sredstva (prostovoljni prispevki za srečko) bodo šla prav tako v celoti izbrani družini.
  • Sreč(k)olov bo odprt ves čas, prav tako je možno vse stvari, ki jih zbiramo, prinesti v Tanergijo kadar koli med 8. in 12. uro!

Družina najbolj potrebuje finančno pomoč. Zato je to tudi naš glavni namen, da poskušamo zbrati čim več finančnih sredstev, ki jim jih bomo namenili.

Bomo pa zbirali tudi druge reči za družino, če jih želite prinesti (sredstva za higieno, oblačila, hrana).

TRETJA ZGODBA – zbiranje igrač, knjig in šolskih potrebščin – ob druženju s čajem ali kavo in piškotkom 😉

Za nekatere vrtce in ZPM Moste pa zbiramo tudi nove ali rabljene knjige in igrače, ki jih več ne potrebujete in nove ali rabljene – a dobro ohranjene šolske potrebščine.
Na voljo bodo tudi Nežike za osebe s posebnimi potrebami iz zavoda Hrastovec, enoto Voličina.
Preberi tudi ti, ZAKAJ smo se odločili, da pomagamo prav tej 7-članski družini iz Kranja:
Oče je invalidsko upokojen in prejema 350 € pokojnine. Mati je zaposlena kot snažilka, vendar je že leto in pol v bolniškem staležu. Starejša hčerka obiskuje 4. letnik srednje šole, trije otroci so osnovnošolci, najmlajši obiskuje vrtec. Ker prejemajo tako nizke dohodke, ne morejo poplačati stroškov kot so najemnina, elektrika in imajo izvršbo Domplana, katere dolg znaša čez 1500 €. Živijo v majhnem, 50 m2 velikem vlažnem stanovanju. Zaradi bližine reke jim voda vdira v kletne prostore, prav tako jim ob deževju zamaka v stanovanje. Družina živi v zelo slabih pogojih. Za preživetje, za hrano, jim v bistvu ne ostane nič. Preživljajo se v glavnem s paketi RK in Karitasa. Veseli bodo vsakršne pomoči, da jim vsaj malce olajša življenje.

Prizadevamo si, da bi zbrali čim več denarja s prostovoljnimi prispevki za vadbo in srečelov, ki ga pripravljamo tako vsi Tanergijevci kot Špela Dance Center!

Celoten urnik programa si oglej tukaj: Dobrodelni dan – program in urnik

 

 

 

2013-06-19T11:15:11+00:00

Leave A Comment