Nina Nose

Nina Nose 2020-02-18T11:23:27+00:00

Foto: Andraž Jenkole

Študentka Pedagoške fakultete, vaditeljica pilatesa (FZS), inštruktorica programa Tanergija® pilates.

 

 

 

 

 

Sem študentka smeri dvopredmetni učitelj na Pedagoški fakulteti. Medtem ko sem odraščala  in spoznavala sama sebe, sem spoznala, da sem oseba, ki ima zelo rada delo z ljudmi, še posebej pa otroki.  Poleg faksa delam tudi kot varuška. Od malega sem zaljubljena v šport. Enostavno si ne predstavljam dneva brez športa. Poleti si zelo rada privoščim jutranji tek po gozdu ali na morju, tek ob obali. V zimskem času, tek nadomestim z različnimi zimskimi športi ali pa se večkrat odpravim na vadbo v dvorani. Velikokrat se zgodi, da zunaj na terasi opravim pozdrave sonca, ki moj telo napolnijo z novo energijo.

Že od nekdaj sem si želela poučevati, sicer ples, katerega sem tudi trenirala enajst let, vendar sem se na koncu odločila za pilates. Pilates mi je pokazal, da z njim lahko poskrbim tako za svoje telo, zdravje, dobro počutje kot tudi za duha.

Vsaka vadba, ki jo bom opravila z vami, mi bo predstavljala izziv, zato se bom potrudila in z vami delovala na čim bolj profesionalni način. Moj moto je: »Nikoli ni dovolj, v življenju se vsak dan nekaj novega naučimo«.

Skupaj se bomo trudili in tudi sama bom delovala na način, da v Tanergijo pripeljem pozitivno energijo in vadbe na katere prihajate in odhajate zadovoljni, sproščeni, umirjeni in polni energije.

 

Nazaj na Strokovna ekipa.