Nataša Zorc

Nataša Zorc 2017-05-30T21:38:04+00:00
Pilates NatašaUniv. dipl. sociologinja kulture in rusistka, vaditeljica pilatesa (FZS), učiteljica joge (pri RYS Joga Do), inštruktorica programa Tanergija Pilates.

 

 

 

 

Od malih nog ljubim gibanje in tako sem se že kot majhna deklica spoznala s prvimi plesnimi koraki na uricah izraznega plesa. Tudi kasneje sem nadaljevala z različnimi oblikami plesa, saj me privlači gibanje, ki raziskuje premikanje lastnega telesa – prenašanje ravnotežja, tekoči prehodi med položaji, iskanje izvora moči, izolirani in nadzorovani gibi posameznih delov telesa.

Ta raziskovanja so me pripeljala k pilatesu, ki se ukvarja z vsemi naštetimi principi in je preprost a hkrati izredno učinkovit vadbeni sistem. Že nekaj časa se ukvarjam tudi z jogo, ki mi v našem norem svetu nudi umiritev od stresa in umik od skrbi. Odkrila sem, da se pilates in joga lahko izvrstno prepletata, eden drugega dopolnjujeta in se povezujeta v čudovito vadbo.
Vsa svoja odkritja, ugotovitve in znanja želim deliti z vami, zato komaj čakam, da se srečamo na kakšni urici, dveh, treh …

 

Nazaj na Strokovna ekipa Tanergije