Nataša Schwarzbartl

Nataša Schwarzbartl 2017-05-30T21:38:03+00:00

Nataša

Dolgoletna zvesta ambasadorka Tanergije, univerzitetna diplomirana socialna delavka, vzgojiteljica predšolskih otrok, vodnica nordijske hoje (U1 — NHT).

 

 

 

 

Sem pozitivna oseba, zaljubljena v sončne vzhode in potovanja. Rada spoznavam nove dežele, ljudi in se družim s prijatelji.

S športom se ukvarjam od malega, saj sem namreč zelo težko pri miru. 🙂

Ukvarjala sem se z različnimi sporti, največ časa pa preživela z dobro družbo na košarki. S športom sem se naučila discipline in timskega dela.

Šport mi je dal veliko, vendar sem si zaradi prevelikih obremenitev pridelala poškodbo kolen. Po nasvetu fizioterapevtov sem poskusila z nordijsko hojo. Ugotovila sem da je vadba odlična, saj preživim tako veliko časa na svežem zraku, se odlično počutim in tudi (nekoč boleča) kolena so mi hvaležna.

Življenja brez gibanja si ne predstavljam, zato sem se odločila, da naredim še licenco za vaditelja nordijske hoje in združim prijetno s koristnim.

Veliko je napisanega o pozitivnih vidikih nordijske hoje, zato te vabim, da se mi pridružiš na vadbi in skupaj z mano uživaš na svežem zraku in dobri družbi.

Se vidimo. J