Monika Adler

Monika Adler 2017-09-12T06:01:33+00:00

Diplomantka kineziologije, vaditeljica groundzone-a, vaditeljica pilatesa in športne rekreacije, opravljen tečaj klasične in športne masaže.

 

 

 

 

 

 

Če je staršem (in takratnim videokasetam) za verjet, potem se s svojo neskončno energijo identificiram odkar sem prijokala na svet. Bila sem vesel in neutrudljiv otrok.

Osnovna šola mi je prinesla ogromno možnosti za udejstvovanje v najrazličnejših športnih krožkih, po prvi zmagi na šolskem krosu pa je bila moja usoda zapečatena. Skozi 11-letno obdobje ukvarjanja z atletiko in gorskim tekom sem pridobila samodisciplino, vztrajnost in osredotočenost pri doseganju zastavljenih ciljev. Ljubezen do športa je kasneje vplivala tudi na izbor študija.

Očitno pa je bilo za moje, takrat še razvijajoče se dekliško telo, tempo usklajevanja napornih treningov in šolskih obveznosti prehud. Tako je sledilo obdobje rehabilitacije, kjer sem se veliko naučila o različnih pristopih zdravljenja. Predvsem pa sem spremenila pogled na človeško telo ter začela razmišljati o posledicah, ki jih z našim hitrim slogom življenja puščamo na njem.

In tu sem naletela na »Groundzone« vadbo, katere temelji so sovpadali z mojo ideologijo- za ljudi pomembno mobilnost in stabilnost združiti v živahno, ljudem simpatično vadbo.

S  strastjo do gibanja ter željo po čimboljšem razumevanju naših teles, bi skozi vadbo »Groundzone« rada pomagala vsem, ki na poti do zdravja in dobrega počutja potrebujejo le nekaj usmeritev, spodbudno besedo in iskren nasmešek na obrazu.