Mineralogram

Mineralogram 2020-08-15T20:13:26+00:00

Predavanja in predstavitev mineralograma – CELL WELLBEING

V Tanergiji bomo mesečno pripravljali BREZPLAČNA predavanja, ki bodo predstavitev, kaj mineralogram sploh je, zakaj bi se testirali, kakšne rezultate lahko prejmete ob testiranju in vas seznanjali z aktualnimi informacijami v zvezi s telesom.

 

 

 

Sama sem glede svojega telesa zelo radovedna. Vedno me zanima, kakšne so moje vrednosti, ali je moje telo (dovolj) zdravo. Pomembno mi je, če poznam svoje telo in vrednosti različnih mineralov, vitaminov in drugih pomembnih snovi v telesu. Tako vem, ali je dobro k prehrani dodati kakšen dodatek in tako točno vem, kaj potrebujem. In še pomembneje se mi zdi, da ne dodajam nekaj na pamet, telo pa morda tega sploh ne potrebuje. Tanja Želj, direktorica Tanergije

Tanergija® tako gradi še eno močno sodelovanje, tokrat s centrom Saol iz Celja.

Termin naslednjega brezplačnega predavanja:

  • Programa trenutno ne izvajamo.

Testiranja:

Po predavanju se boste lahko, če boste želeli, naročili na testiranje oz. analizo las z imenom mineralogram. Vse ključne informacije o vašem počutju so zapisane v vaših laseh.

V celicah vaših las (v mešičku) so shranjeni številni podatki o prehranjenosti organizma in drugih vplivih iz okolja za zadnje 3 do 4 mesece, kar je bistveno daljše obdobje, kot ga je na primer mogoče razbrati iz analize krvi, urina ali pri ostalih, dnevnih testih. Slika, ki jo dobimo, daje bolj kompleksen in celosten vpogled v človekovo, ne le trenutno dnevno, stanje, saj kaže način življenja.

Predstavljamo vam bioprofiler Cell Wellbeing S Drive, revolucionarni tehnološki dosežek, ki vsakomur omogoča uporabo zmogljivosti najsodobnejšega bioresonančnega laboratorija. Gre za inovativno tehnologijo 21. stoletja, ki omogoča individualiziran vpogled v stanje potencialno problematičnih področij in povezav v organizmu kot celoti. Namizna naprava uporablja bioresonančno tehnologijo za prestrezanje podatkov o resonanci s specifično frekvenco iz celičnih biomarkerjev, kot jih na primer najdemo v laseh.

Vnos osebnih podatkov, jemanje vzorca 2-3 las in njihovo skeniranje nam vzame samo nekaj minut. Nato podatke pošljemo po internetu v obdelavo. Čez približno deset minut  prejmemo natančno poročilo. Hitro, neinvazivno in preprosto, v naši posvetovalnici ali na terenu. Sveženj poskeniranih podatkov se s pomočjo računalniškega programa zakodira in po varni povezavi pošlje v tehnološko središče na analizo.

Obdelava podatkov traja približno deset minut, rezultate pa prejmete v obliki celovitega poročila oziroma bioprofila. Center je lociran v nemškem Hamburgu in uporablja napredno infrastrukturo za bioresonančne sisteme, ki vključuje naprave razreda IIa s certifikatom CE.

 

Termin naslednjega testiranja v Tanergiji:

  • petek, 6. 10. 2017 – cel dan, ura po dogovoru na dan predavanja!

Cena testiranja je 100,00 €. Testiranje plačate na recepciji, plačilo je možno ali z gotovino ali s kartico.

Ambasadorka testiranja z mineralogramom v Tanergiji:

Vabimo tudi k branju: