Maša Toplak

Maša Toplak 2017-05-30T21:38:04+00:00

Pilates MasaŠtudentka socialne pedagogike in dobro voljno bitjece v Tanergijini dnevni sobici.

 

 

 

Trenutno sem študentka socialne pedagogike na pedagoški fakulteti v Ljubljani. S študijem sem zelo zadovoljna, saj mi omogoča veliko kontakta z ljudmi ter spoznavanje človeške narave, kar me je od nekdaj veselilo.

Moja največja strast so potovanja, najraje imam tista na katera se odpravim z nahrbtnikom. Moj cilj je, da v življenju obiščem vse celine sveta (in to ne samo enkrat :)). Rada imam snežinke, snežne meteže (vendar samo v primeru, da sem med njimi nekje na toplem :)) in kratke poletne nevihte. Rada spoznavam nove, zanimive, tudi nenavadne ljudi, obiskujem rock koncerte, ter poprimem za kakšno fantazijsko knjigo ali pa katero koli knjigo pisateljice Jane Austin. Da si možgančki malo odpočijejo pa jim privoščim kakšen dober znanstveno-fantastičen film, zgodovinsko dramo, za popolno sprostitev in užitek pa tudi starejše filme kot so filmi v katerih nastopa Audrey Hepburn.

Ugotovila sem, da moje telo potrebuje čim več gibanja zato se, poleg treningov boot campa in zadnje čase fitnesa, ob toplih sončnih dneh po opravkih v Ljubljani odpravim z mojim starim, rumenim kolesom. Tako se mi tudi ni potrebno tlačiti v prenatrpane mestne avtobuse.
Na recepciji se bom vedno trudila, da vam pomagam po svojih najboljših močeh ter, da vas zmeraj pričakam dobre volje. 😉

Nazaj na Strokovna ekipa Tanergije