Knjiga: Ustrezna vadba po porodu

Knjiga: Ustrezna vadba po porodu 2020-03-01T17:52:59+00:00

Vsem mamicam, ki boste v mesecu mamic kupile knjigo, podarimo kuponček za 1 uro brezplačne Tanergija poporodne pilates vadbe v Tanergiji v Ljubljani, ki je na urniku ob sredah ob 15.00.


V sredo, 27. 11. 2019, simbolično na 7. rojstni dan moje hčere Ele ♥, je uradno izšla moja naslednja strokovna knjiga z naslovom

Ustrezna vadba po porodu


Knjiga vsebuje:

 1. kratek teoretični pregled pomembnih informacij za mamice po porodu,
 2. TRI programe ustrezne strokovne vadbe za različna obdobja ženske po porodu,
 3. vaje za držo telesa,
 4. vaje za stopala,
 5. pomembnost dihanja in nekaj dialnih vaj,
 6. vprašalnik o morebitnih težavah, ki jih na “prvo žogo” ne povezujemo z nosečnostjo, porodom ali dojenjem ter
 7. moje osebne napotke za čas po porodu, ki sem jih doživela in preizkusila.

Vse imetnice knjige ali tiste, ki vas knjiga zanima, vabim v Facebook skupino, v kateri bom odgovarjala na vaša dodatna vprašanja.


Cenik

 • redna cena knjige z vsemi programi vadbe: 35 €
  • (Po 27. novembru se mora knjiga po zakonu 6 mesecev prodajati po redni ceni.)

Naročilo: oddaš na tanja@tanergija.si.

 • v primeru plačila po predračunu, so poštni stroški naši;
 • v primeru plačila po povzetju, so poštni stroški vaši.

Darilo

Ob nakupu knjige vam podarimo Cabanitos nogavičke (izberete ali za fantka ali punčko).

Individualni pristop je ključnega pomena pri pravilni izvedbi vaj. Še posebno v času nosečnosti in po porodu, ko se v telesu dogaja veliko sprememb, je zelo pomembno, da nadzorujemo pravilno aktivacijo stabilizacijskih mišic, pravilno držo, dihanje ter gibanje. Tukaj se fizioterapevti največkrat osredotočimo na vsako podrobnost, ki bi ob napačni izvedbi lahko škodovala telesu. Ta knjižica je v veliko pomoč vsem, ki se prvič soočijo z vprašanjem: Kako naj pravilno telovadim? Njena zasnova lepo vodi posameznico postopoma, korak za korakom, da ob pomoči fizioterapevta ali inštruktorja oziroma trenerja pravilno izvede vse korake. Končni cilj pa je, da zmore sama pravilno izvesti vse vaje. Barbara Sepohar Debeljak, diplomirana fizioterapevtka


Te zanimajo Tanergijini programi za mamice po porodu?

Priporočamo: pilates vadba po porodu.

Vabimo v Facebook skupino – Knjiga Ustrezna vadba po porodu


Vabimo k strokovnemu branju

10 razlogov, da izberete HiPP – zaupanja vredno podjetje

HiPP in Tanergija sodelujeta že skoraj 10 let. Drug drugega podpiramo, ker želimo za nosečnice in mamice res le najboljše! ♥

 


Začimbe že od malih nog

Ali ima vse slabša zdravstvena slika otrok na Zahodu kaj skupnega z odsvetovanjem začimb, ki so drugje v svetu sestavni del otroške hrane?

Da so začimbe še kako primerne že za dojenčke, najbolje pričajo vse tradicionalne kulture, kjer o začimbah zares veliko vedo.

Običajen nasvet o previdnosti pri jemanju začimb bi namesto na starostno omejitev dojenčkov oziroma otrok raje preusmerili v stoodstotno čistost začimb, saj so le takšne edine primerne za otroke in le takšne vsebujejo celotno paleto zdravilnih učinkov.


Zdravje otroka in/ali staršev

Prepričana sem, da je zdravje otrok ena pomembnejši vrednot ali želja, ki si jih želimo starši. Zdravje je včasih res vse in brez zdravja je vse nič.

Zato se je dobro zavedati, kaj lahko kot starši storimo za svoje otroke, da bodo čim bolj zdravi. Hkrati pa bi rada poudarila, da moramo tudi starši skrbeti za svoje zdravje in svojo dobro energijo. Le zdravi starši z dovolj energije smo lahko otroku dovolj. In vzgled.

 


 

Nazaj na Trgovina