Joga obraza

Joga obraza 2017-05-30T21:38:07+00:00

Joga obraza s Savino A. Ritter

Joga za učvrstitev obraza nam zagotavlja popolnoma edinstven in celovit pristop za ohranitev in vzpostavitev gladke kože, mišičnega volumna; preprečevanje novih, ter izbris starih gub in znakov gravitacije obraza. Hkrati pa z vajami – kombinacijo fitnesa mišic in taoističnih pristopov- aktiviramo žleze in pomladimo notranje organe. Ko tehniko enkrat osvojimo, lahko le z nekaj minutno redno vadbo vse življenje sami skrbimo za mladosten, napet, poln in žareč obraz brez liftinga. In pomislite, le zakaj bi svoja leta razkazovali na obrazu?! 

Nov termin delavnice joge obraza v Tanergiji

  • Joga obraza 2. del (nadaljevanje, primerno za vse, ki ste že opravili 1. del): 8. oktober od 10.00 – 16.00.
  • Prijaviš se na info@tanergija.si.
  • Plačilo 125,00 € – je gotovinsko in se izvede na dan delavnice.
  • Minimalno število prijav za delavnico: 10, maksimalno število prijav na delavnici: 21.

FACE FORCE

pilates joga obraza savina

Face trening

Hitri yoga liftig obraznih mišic, s Savino A. Ritter; avtorico knjižne uspešnice in mojstrico obrazne joge.

Na delavnici se bomo naučili osnovnih vaj iz programa, ki je oblikovan na podlagi dolgoletnih izkušenj, s pomočjo dermatologov, nevrokirurgov, kozmetičnih, lepotnih, jogističnih in drugih strokovnjakov.

Z zelo učinkovito in aktivno vadbo, ki temelji na vzpostavitvi upora v mišicah, bomo zajeli vse ključne dele na obrazu (dvig vseh gravitiranih področij, polnjenje spodnje veke, vzpostavitev volumna ličnic, odpravljanje nasolabialnih gub …). Spodbudili bomo regeneracijo kože, ter naravno proizvodnjo elastina in kolagena.

Poleg vaj za obraz pa bomo naučili tudi posebne pomlajevalne, shujševalne in obnovitvene tehnike, aktivirali notranje organe, vse žleze v telesu, ter povezali naše bitje v celoto. Pa spoznali bomo zakaj številne holistične medicine obraz uporabljajo kot ‘diagnostični aparat’; ter izvedeli, kaj pomenijo določene črte in gube, ki se zarišejo na njem; ter kako jih odpraviti.

Z znanjem, ki ga bomo pridobili, bomo lahko z nekajminutno redno vadbo potem sami skrbeli za napet, poln in žareč videz obraza. Osvojili bomo pa tudi nekaj trikov, s katerimi lahko v ekspresno hitrem času osvežimo svoj videz.