Inovativna funkcionalna vadba GroundZone – evolucija gibanja

Inovativna funkcionalna vadba GroundZone – evolucija gibanja 2018-01-28T15:55:32+00:00

GroundZone je inovativna oblika vadbe, kjer se skozi zabavne oblike štirinožnega  gibanja in vaj na tleh spomnimo, kako lahkotni, polni energije, poskočni in na poškodbe imuni smo bili kot otroci.

Skozi ti dve načeli svoje telo izzovemo do gibov, ki smo jih kot otroci, ko še nismo bili pod vplivom sedečega življenjskega stila, vožnje avtomobila, neskončnih ur sedenja za računalnikom ali na delovnem mestu, počeli popolnoma intuitivno ter z lahkoto.

GroundZone vadba je vadba, ki bo skozi naravne oblike gibanja zravnala vašo hrbtenico in jo povsem osvežila, raztegnila, naredila močno in postavila stvari na svoje mesto!


Redna vadba GroundZone

Rezervacijo pošlješ na info@tanergija.si ali na 040 833 228 – omeni prosim, da te zanima oz. da se prijavljaš na GroundZone vadbo.

Za vadbo v Kosezah piši na seba@simler.si.


Cenik:

Cene smo znižali, ker sodelujemo pri projektu Slovenija je FIT preko Fitnes zveze Slovenije in smo dobili 500 € sofinanciranih sredstev in smo s tem razlogom znižali cene za vadbo GroundZone in najeli dodatno dvorano za vadbo!

Rezervacijo pošlješ na info@tanergija.si ali na 040 833 228 – omeni prosim, da te zanima oz. da se prijavljaš na GroundZone vadbo.

BONUS:

Če ne uspeš priti na GroundZone vadbo med tednom, lahko to vadbo nadomestiš brez doplačil ob sobotah ali nedeljah na pilates urah v Pilates centru  Tanergija®  na Dunajski cesti 190.

 • Sobotna vadba bo ob 9.00, nedeljska ob 18.30. Na urniku vikend vadb bo Tanergijin mix programov.

Kdo so inštruktorji GroundZone vadbe?


Kaj lahko pričakuješ?

 • Več kot učinkovit trening raztezanja skozi mobilne vaje (vaše telo bo po GroundZone vadbi razmigano in normalno).
 • Test samega sebe v stopnji stabilizacije – pogoj za izvajanje vaj je dobra stabilnost telesa. Preverite, kje je vaše telo in kaj mu manjka, da mu lahko potem točno to daste! Ampak brez skrbi, vsak lahko izvaja vaje, le da jih izvajamo tam, kjer jih zmoremo in potem skozi ure postopoma napredujemo in se izboljšujemo tam, kjer to najbolj potrebujemo.
 • Veliko mero zabave (kdo se ne bi smejal ob opicah, škorpijonih, žabah in drugih živalih).
 • Fizično in mentalno obliko sprostitve. Zato, ker bo treba razmišljati samo o vadbi in ne o drugih “problemih”.
 • Dobro glasbo.
 • Prijetno družbo.
 • Močno in gibčno telo, ki bo neprimerno bolje služilo svojem namenu.
 • Zalogo energije za vsakodnevne izzive doma in v službi.
 • In element hujšanja, kar se bo videlo s prepoteno majico. 😉

Oprema:

 • lahkotna, udobna športna oprema,
 • brisača,
 • pijača,
 • vadimo bosi ali v nogavicah z bremzicami!
  • NOVO: polno pilates nogavičk različnih barv in vzorcev na voljo tudi v Tanergiji!

Rezervacijo pošlješ na info@tanergija.si ali na 040 833 228 – omeni prosim, da te zanima oz. da se prijavljaš na GroundZone vadbo.


Vabimo k branju:


GroundZone vadba


Mnenja udeležencev:

Nama s prijateljico je vadba super, na vseh urah se trener potrudi, da psihično in fizično ozavestiš svoje telo in pomembnost skrbi zanj. Boli te pa itak vse. 🙂 Petra

GroundZone je odlična vadba – hkrati krepi in sprošča telo, mišice in možgane. 🙂 Res je, da po prvi vadbi še dobre tri dni nisem prišla k sebi, ampak po naslednjih vadbah bolečin več ni bilo. Sebastjan pa je zopet potrdil, da je najboljši pri svojem delu! Pravi motivator, ki ve kaj dela in kaj lahko pričakuje od nas. Imamo se super in tisti 2 uri mineta kot bi mignil. Zagotovo se vidimo tudi na drugi stopnji! Saša

Po dveh mesecih redne vadbe GroundZone lahko dam kolena v turškem sedu čisto na tla (kar mi ni uspelo še nikoli v življenju). Počutim se mnogo bolj vzravnano. Končno čutim tudi mišice zadnjice in vem, kje jih nisem uporabljala (npr. pri hoji). In za piko na i – po 8-ih mesecih bolečin v desnem rebrnem loku in neštetih domnevnih diagnozah, me rebra ne bolijo več. Najbrž sem se dodobra premigala in je telo preprosto dobilo to, kar je potrebovalo – da je gibčno, da lahko funkcionira, da moje mišice delajo med vsem, kar počnem. In moj naslednji cilj – da splezam po vrvi do vrha le-te. Z vadbo se mi je namreč povrnil tudi občutek moči in dejstva, da zmorem. Se mi zdi, da me je bilo nekaj časa kar strah delati težje vaje. Vrv, prihajam! Tanja, direktorica Tanergije