Projekt: FIT glava, telo in čustva

Projekt: FIT glava, telo in čustva 2018-03-24T18:05:46+00:00

FID_5581Od kar pomnim sanjam o takem dnevu! Ker to bo dan, katerega bi jaz obvezno obiskala kot obiskovalka! Z mano bodo prav (p)osebni GOSTje z glavnim namenom – da bi se VI počutili bolje! 

Po vseh letih učenja, študija, raziskovanja in predvsem prakse, sem nesporno ugotovila, da samo fit telo ni dovolj. Zato danes gledam in delam s telesom celostno – zraven fit telesa potrebujem tudi fit glavo in še kako fit čustva!

Moje življenje potuje vse od treme na atletski tekmi, ko kot najstnica nisem vedela, ali bom prišla s pravo nogo čez prvo oviro, pa vse tja do poroda, ko nisem vedela, ali v popadek diham prav … do danes, ko se s hčerko pogajam, da je ponoči treba spati kljub njenim zvitim izgovorom, zakaj še ne ali pa ko mami ali partnerju pametujem (jaz mislim, da jim svetujem), da je potrebno narediti kaj drugače, če želijo drugačne rezultate …

Ja, za vse to in še z mnogo drugega izredno NUJNO potrebujem biti FIT na vseh treh glavnih področjih, ki jih izpostavljam. In sigurno še na kakšnem zraven. 😉

Seveda pa kljub temu, da se trudim biti fit, “padem kdaj ven”, znižam svojo mejo tolerance na še komaj tolerantno ali koga kam pošljem. Tudi to je ok. Zato se učim biti fit v sebi (biti v stiku s sabo) tudi ko mi je življenje nekoliko težji izziv kot ob dnevih, ko teče vse kot po maslu.

In tudi zato si tako zelo želim deliti z vami vsaj nekaj koščkov znanja, ki so meni pomagali skozi vse viharje, turbolence, vzpone in padce.

Verjamem, da boste našli kar nekaj stvari zase. In če bo to vsaj ena stvar, če boste na Tanergijinem dnevu doživeli vsaj en svoj AHA moment, potem vem, da sem ravnala prav, ko sem premišljevala, ali tak dan sploh organizirati ali ne. Na dobro počutje celih vas! Tanja Želj, ambasadorka zdravega načina življenja, gibanja in razmišljanja


Tako je nastal tak prav poseben Tanergijin dan z naslovom FIT glava, telo in čustva.

V goste sem povabila meni zelo ljube ljudi, ki so mi že večkrat pomagali pri mojih dilemah. In verjamem, da če so pomagali meni, lahko pomagajo tudi TEBI!

Ponosna sem, da bom v družbi Maria, Ane in Tadeje z vami delila to prav posebno izkušnjo, ki nas čaka.


Kdaj?

 • odpovedano …

Kje?


Dnevni program za FIT glavo, telo in čustva smo si zamislili takole:

 • 7.30 jutranje prebujanje s posebno vadbo RAVNOVESJE (Tanja Želj)
 • 8.30 čaj, kava, prigrizki
 • 9.00 Mario Sambolec: Ali obstaja popolni obrok?
 • 10.30 dr. Tadeja Milivojevič Nemanič: Zdravo partnerstvo za boljše starševstvo
 • 12.00 – 12.30 čaj, kava, prigrizki
 • 12.30 Ana Hazler: Hrana za slovensko dušo
 • 14.00 – 15.00 vadba ŠTIRJE LETNI ČASI s poudarkom na prihajajočem letnem času – jeseni (Tanja Želj)

Prav vsak izmed nas bo z vami delil znanja, ki se dotikajo tako glave, telesa kot čustev!

Saj veste, kaj bi glava jedla je eno, kaj telo rabi je drugo in s čim nahraniti svoja čustva je nekaj čisto tretjega! 🙂

In ni samo pri hrani tako, tudi pri ostalih zadevah je zelo podobno. Telo je kompleksno in prav je, da ga tako tudi obravnavamo.


Energija v zameno:

 • Pred prijave do 31. 8. 2016:
  • cena za 1 obisk delavnice/predavanja/vadbe = 15€
  • cena za celodnevni paket = 60€
 • Med 1. in 21. 9. 2016:
  • cena za 1 obisk delavnice/predavanja/vadbe = 20€
  • cena za celodnevni paket = 85€
 • Na dan dogodka:
  • cena za 1 obisk delavnice/predavanja/vadbe = 25€
  • cena za celodnevni paket = 110€

NOVO: ker je projekt delno sofinanciran s strani Fitnes zveze Slovenije v zvezi s projektom Slovenija je fit, prvim desetim, ki se prijavite, priznamo 50 % popust (popust velja samo za prijavo za celodnevni paket).

Mesto na celodnevnem dogodku ali na posamezni delavnici si rezervirate na info@tanergija.si ali na 040 833 228.

Kotizacija se lahko za vse pred prijave poravna preko TRR-ja ali na recepciji Tanergije. Kotizacija s plačilom preko TRR-ja je možna vse do srede, 21. 9., potem je možno plačilo samo na recepciji (z gotovino ali s kartico). Za plačilo preko TRR-ja pošljete svojo prijavo na info@tanergija.si in glede na vaš obisk (ali posamezne delavnice ali cel paket) vam bomo pripravili predračun. Na kotizacijo na Tanergijinem dnevu ne veljajo nobeni popusti s tanergetskih krogcev prijateljstva, popust je vštet v predčasno prijavo (plačila do 31. 8. 2016).


Podrobna predstavitev MENTORJEV, ki vam bomo pomagali priti do boljše verzije sebe: