Evina tibetanska kopel

Evina tibetanska kopel 2017-05-30T21:38:07+00:00

Eva Novak, univ. dipl. psihologinja, ambasadorka in inštruktorica Tanergija pilatesa, ima še en strasten hobi. To je kopel/masaža s tibetanskimi skledami in tako vam tudi Tanergija ponuja storitev “Evina tibetanska kopel”.

pilates eva 0

Še zadnji termini kopeli z Evo:

  • nedelja, 5. oktober 2014 ob 17.00
  • nedelja, 5. oktober 2014 ob 18.00
  • nedelja, 5. oktober 2014 ob 19.00

Za želeni termin piši na eva@tanergija.si in izberi uro.

Plačilo: prostovoljni prispevki.

 

Kaj je kopel s tibetanskimi skledami?

Človek prvotno izvira iz zvoka, ker je vsaka snov energija v vibraciji in vibracija zvok. Vsaka frekvenca, vsak ton ima močan vpliv na organizem in ravnovesje telesa in duha. Lahko zruši ali vzpostavi notranje ravnovesje.

Pri zvočni kopeli/masaži gre za zdravilni učinek zvoka, ki so ga v zdravilne namene uporabljali v Indiji že pred 5000 leti. Zvočno kopel/masažo s tibetanskimi skledami je razvil nemški inženir Peter Hess, ki jo je prenesel iz Nepala, kjer je sam izkusil zdravilne učinke pojočih skled.

Zaradi svojih blagodejnih učinkov na telo, čustva in um, postaja zvočna masaža vse bolj priznana metoda terapije in sprostitve povsod po svetu.

Za koga je primerna storitev “Evina tibetanska kopel?”

Primerna je za vse, ki potrebujete sprostitev. Najširše se uporablja za relaksacijo ter splošno blagostanje telesa in uma. Tako se uporablja za doseganje notranjega miru, samozaupanja ter boljšega zdravstvenega stanja.

Z masažo se odpravljajo tudi blokade in bolečine v telesu. Zvočna masaža je lahko podpora zdravniškemu zdravljenju (težave s hrbtenico, trebušne, prebavne in srčne težave), pomaga pri bolečinah v sklepih ter slabi prekrvavitvi, dobrodošla je pri raznih terapijah in psihoterapijah, saj učinkovito pomaga v zelo kratkem času.

Idealna je za čas po praznikih, ko ste se napolnili s hrano, da se telo spet malo umiri in da se v miru spet posvetite samim sebi. To ni “tipična masaža”, ampak ste pri tej oblečeni in se sklede polagajo po telesu. Pomembno je samo, da ste v udobnih oblačilih (bombažna, jeans je slabši), da pridejo vibracije lepo skozi oblačila v telo.

Kdaj se lahko naročiš?

  • po dogovoru

Naročiš se na info@tanergija.si ali pokličeš na 040 833 228.

Kakšna je cena?

  • 50,00 € na tretma, ki traja med 50 in 60 minut.

Kje poteka?

  • V Pilates centru Tanergija, Dunajska 190.

 

pilates eva tibetanska kopel
pilates eva tibetanska kopel 2
Nazaj na Delavnice