Energetska samopomoč

Energetska samopomoč 2017-05-30T21:38:07+00:00

ENERGETSKA DELAVNICA

 • Si upaš ustvarjati tisto, kar si zares želiš v življenju?
 • Si končno želiš imeti dovolj energije za vse?
 • Želiš čutiti v sebi mir, veselje, optimizem?

Ker sem zelo radovedna, sem preizkusila številne metode dela na sebi in prav vsaka mi je pomagala, da lahko danes živim v precejšnjem miru. Ko sem v miru, sem v zavedanju. Ko sem v zavedanju, sem tukaj in zdaj. Ko sem tukaj in zdaj, sem prizemljena. Ko sem prizemljena, vidim vse stvari veliko bolj jasno in prav vse so rešljive.

Šolala sem se pri dr. Suzani Landpriet, kjer sem opravila vse tri stopnje energtske samopomoči in del supervizije. Vse to mi omogoča, da znanje, ki sem ga dobila od nje, delim s tabo.

Velika učiteljica mi je tudi Varja Kališnik, s katero sem predelovala čustva z vseh zornih kotov in se jih učila prepoznavati in z njimi delati.

Na področju psihoterapije mi še vedno stoji ob strani Nataša Arko, univ. dipl. ekon., specializantka psihoanalitične psihoterapije na Univerzi Sigmunda Freuda, Dunaj, Avstrija.

V zadnjem obdobju, odkar sem mamica, se veliko ukvarjam z odnosi, do sebe, do partnerja, otroka, staršev … in tukaj si pomagam z imago terapijo in z imagoterapevtko dr. Tadejo Milivojevič Nemanič.

Seveda pa je bil velik učitelj prav vsakdo, ki je šel mimo mene v mojem življenju.

Zato mi je v veselje, da se tudi ti zanimaš za energijo oz. za energetski pristop dela na sebi.

Delo z energijo je čudovita stvar.

 

Termini in informacije:

 • Nov termin energetske delavnice: trenutno ni razpisanega termina za delavnico v skupini. Delavnice se lahko udeležiš individualno.
 • Svoje mesto si rezerviraš na tanja@tanergija.si.

Na delavnici te bom naučila, kako si lahko s preprostimi vajami pomagaš napolniti svoje izpraznjene baterije! Najprej namreč potrebujemo bazično energijo, da lahko sploh delujemo v tem materialnem svetu. Energija je kot gorivo v avtomobilu – kadar zmanjka goriva, avto obstane ali moramo gorivo dotočiti, če želimo naprej.

Kaj vsebuje delavnica?

 • 1 individualni tretma, ki se opravi v dnevih pred delavnico in traja 45 min (individualni tretma vsebuje merjenje čaker in osnovno polnjenje z energijo),
 • skupinsko delavnico v majhni skupini, kjer se naučiš energetsko TURBO VAJO, ki je osnovna in najboljša energetska vaja za telo,
 • čiščenje energetskih vezi (preverjena učinkovita vaja, kjer lahko poveš čisto vse, kar ti leži na duši),
 • teoretični in praktični pogled na energijo in kaj se dogaja s telesom med in po trošenju z njo.

Komu je namenjena delavnica?

 • vsem, ki čutite, da je vaš energetski rezervoar na minimumu oz. prazen,
 • vsem, ki imate kakršne koli izzive (težave) in potrebujete več energije za njihovo reševanje,
 • vsem, ki želite izvedeti več o energiji,
 • vsem, ki želite nadgraditi znanje Tibetanskih obredov,
 • vsem, ki ste v preteklosti že bili na tej delavnici in bi radi ponovili znanje, energetsko turbo vajo in se ponovno povezali z glavno bazično energijo v telesu in
 • vsem, ki vas zanima poglobljeno delo na sebi!

Delavnico bom vodila Tanja Želj.

Energija v zameno je 100,00 €.

Pred delavnico je zaželeno prebrati knjigo Energetska samopomoč, ki vam je na voljo tudi v našem Pilates centru Tanergija. Stane 15,00€.

Individualni tretma (neodvisno od delavnice):

Če želite individualno obravnavo, ki vsebuje merjenje čaker in energetsko polnjenje, se lahko naročite na 040 321 661 ali na tanja@tanergija.si. Na začetku se priporoča 2-3 tretmaje. En tretma traja 45 minut in stane 44,00 € (DDV je vključen v ceno).

Vabilo k branju:

 

Knjiga Energetska samopomoč

Energetska samopomočEnergetska medicina, ki se ukvarja s človekovim energetskim sistemom, je del tako imenovane integralne medicine, po kateri je pacient na kliniki deležen različnih vrst obravnave: tako klasičnih kot tudi tradicionalnih medicinskih metod zdravljenja in terapij – tudi metod energetske medicine.

V knjigi je na poljuden način opisan človekov energetski sistem in njegovo delovanje, s poudarkom na razumevanju lastnega energetskega potenciala in značilnosti. Opisane so možnosti človekovega zavestnega vplivanja na oskrbo svojega telesa z energijo ter potrebnost upravljanja z lastno energijo pri vsakodnevnih življenjskih aktivnostih.

Primanjkljaj energije povzroča motnje v delovanju našega energetskega sistema, kar se prične slej ko prej odražati na našem počutju in zdravju. Ta primanjkljaj pa je možno tako preprečiti kot zdraviti z rednim izvajanjem ustreznih »energetskih vaj« – to pa je tudi bistvo sporočila te knjige, ki je povzeto že v njenem naslovu »Energetska samopomoč v vsakdanjem življenju«.

Knjigo lahko kupite v Pilates centru Tanergija, stane 15,00€.

 

Nazaj na Delavnice