Vaši vtisi

Vaši vtisi 2019-02-13T14:44:29+00:00

Nazaj

Veronika

Rada imam gibanje. Vedno sem ga imela. Ob pisarniškem delu, ki ga opravljam je bilo gibanje tista protiutež, ki me je polnila z energijo in pozitivnostjo. Joga je bila tista, ki me je zelo dolgo napolnjevala. Celih 12 let.

Z ustvarjanjem družine pa se je moj fokus usmeril na družinske člane. Zame ga je ostalo bore malo. So se pa seveda začeli nabirati kilogrami, slaba volja in resne težave s hrbtenico. Telo je začelo kričati, da želi gibanje. Bila je tudi želja, da poleg joge poskusim še kaj drugega s fokusom na hrbtenici.

In sem se podala najprej na plavanje, nato pa še na začetni tečaj pilatesa z inštruktorico Jano. In z njo na mišice medeničnega dna, na vzravnano držo, spuščena ramena, položaj lopatic…skratka zavestno gibanje. TOP !!. Super iskušnja.

Sedaj hodim na pilates, na Premik, ki mi je blizu, k Jani, in se res dobro počutim. Za vikend rada skočim na vadbo tudi k Tanji in sem hvaležna za to možnost. Vadbe so me počasi zasvojile. Vsakič znova se jih veselim. Ob trakovih, palicah, žogah,.. odlični muziki vedno potekajo v prijetnem in sproščenem vzdušju. Vodstvo pa je strokovno podkovano in odlično. Rada imam, da me inštruktorica med vadbo popravlja saj le tako lahko ozaveščam svoje položaje in napredujem. 

Predvsem pa se mi zdi pomembno to, da prvine pilatesa vgrajujem v vsakodnevno življenje in tako  poravljam svoj telesni položaj med vožnjo kolesa, v pisarni, med hojo in vsakodnevnimi opravili. Vse za močen steznik in vzravnano hrbtenico! – in to je tisto kar zame res veliko šteje.

Nataša

Pilates je bil zame pravo razodetje in rešitev. Nikoli se nisem ukvarjala s športom, ali pa sem se po mesecu mučne vadbe naveličala. A z leti je postalo gibanje nujno. Po zaslugi Tanja in njene pozitivne energije in pravega programa pilatesa, pa sem naravnost VZLJUBILA vadbo in začela redno migat – z užitkom! Saj ni treba razlagat, kako bolje se počutim in tudi kako bolje sem videti? Hvala, Tanja. PS: Po dveh letih navdušenje še traja. Pilates + Tanja = ZAKON!

Marinka Habjan

Med poletnimi dopusti sem napravila premor z obiskovanjem pilates centra. Vendar je moje telo narekovalo vadbo. Kar nekajkrat sem ponavljala pilates vaje na mojem dopustu, pregnala bolecine v krizu in se dobro pocutila. Zdaj pa ze komaj cakam na novo sezono v vasem centru.

Tamara

Glej, Tanja, ti si tak in tak Kraljica Pilatesa. Ker to, kar si zadnjič na Pilatesu 1 na 1 naredila z menoj, ni že dolgo nikomur uspelo! ? Svaka čast! Da ne govorim o filingu tvojega studia … res, tako kot praviš, kot da vadiš s prijateljico (edino na prijateljsko pijačo nas še moraš peljati za tvojo okrogloo obletnico, da res požegnamo to novonastalo prijateljstvo)!

Polona

Vse pohvale Petri za današnjo uro presenečenja. Stoječi pilates je zakon – čeprav te izmuči do konca in vsa pretekla natreniranost skoraj nič ne pomaga.

Matjaž

Tomaž in Nina, super vaditelja sta, napredek je viden iz tedna v teden.

Tanja 

Kot sem že zadnjič malo omenila, je tale naša Tina res prava “čarovnica”. S svojim nežnim, sproščujočim, prijetnim pristopom in glasom me pripelje do neverjetno dobrega počutja, polnega pozitivne energije za ves dan. Hvala!

Vojka

Končno nekaj zame! Nekaj kar me pomirja, in me ponovno napolni z energijo!

Sabina

Spoštovana Tanja, ko sem pred dnevi prelistala Niko, prilogo Dnevnika, sem bila nadvse očarana in navdušena nad intervjujem z Vami. 🙂 Res, neverjetna energija občutna že v besedah, izrečenih v intervjuju, ali slikah, ki prav tako govorijo svojo zgodbo. Navdušena sem, ker v zadnjem času dobivam v svoje življenje tovrstna poznanstva… ker je zelo malo žensk, ki pri 30-ih tako aktivno živijo, tako pozitivno razmišljajo in delujejo. Upam, da Vas bom kdaj imela priložnost tudi osebno spoznati! 🙂 Pozdravček iz Novega mesta, pa še naprej obilo uspehov! Sabina

Živa Pirc

Za dušo in telo. Hvala!

Sandra

Prva stvar, ki sem jo opazila po vadbi pilatesa je, da so moje bolečine med mestruacijo izginile. Pred tem sem s strahom pričakovala tiste dneve, ki si jih običajno minili s pomočjo protibolečinskih tablet. Seveda pa ni ostalo le pri temu. Učinek na telo in samo počutje je odličen 🙂

Štefka

Ga. Tanja. Ste največja modelka vseh časov, kar se tiče pilatesa. Zakon!!! Zasledila sem vas tudi v Subrininem reklamnem spotu – obnašate se zelo samovšečno in prav je tako! 🙂

Urška

Top, top, top!!! Jutranji pilates pri Jani je super truper prva liga! Tudi sobotni nadomestni! Joj, res ste zakon!!

Alenka

Obiskovala sem pilates za nosečnice in se po vsaki vadbi počutila odlično! Verjamem, da mi je pomagal pri porodu. Toplo priporočam vsem nosečnicam, predvsem v zadnjih mesecih!

Natalija Rajh

Pozdravljeni! Sem zelo zadovoljna, ker ponovno hodim na vadbo pilatesa.

Barbara

Draga Tanergija! Najlepša hvala za DVD Domača telo – vadnica. Res sem bila pozitivno presenečena, ko sem ga vstavila v predvajalnik in začela telovadit. Končno nekaj točno zame. Do sedaj sem imela že veliko različnih pilates vaj na DVD-jih (od zelo priznanih do čisto neznanih), pa mi nikoli ni noben ustrezal (očitno sem malo čudna ;-). Ali so inštruktorice delale preveč hitro, da jim sploh ne moreš slediti, ali so se mi zdele vse tiste modelke, ki so kazale vaje, čisto preveč umetne, z umetnimi nasmeški, ki jim niso izginili z obraza niti med zelo napornimi vajami. Skratka, kar neki … Potem pa sem dobila tvoj DVD. Bom poskusila, sem si mislila … in bila zelo navdušena. Takoj sem se počutila čisto domače. Znan prostor, znana obraza, znane vaje, znani izrazi … kot da sem tam z vama. Res sem se potrudila in vaje delala pravilno, dihala, stiskala mišice, zapirala zadrgo. Pa še dolžina DVD-ja je ravno pravšnja, da lahko med vsemi obveznostmi še malo potelovadim. Preplavila me je tista pozitivna energija, ki smo jo vedno deležni v tvojih prostorih. Včasih se je kar težko odpravit na vadbo, ampak je pa potem res super, ko si enkrat tam. Draga Tanergija, s tvojo pomočjo se tudi med opravljanjem gospodinjskih del, ko berem, vozim avto … trudim, da stiskam mišice in zapiram zadrgo, na kar sem prej vedno pozabljala. In res se počutim bolje, ker naredim nekaj zase. Draga Tanergija, hvala za res čudovito darilo. Hvala, ker se trudiš za nas. Zdaj moram pa naslednjič nujno kupit še malo pilates žogo, da bodo vaje še bolj učinkovite ? Srečno!!!!!

Tanja

Živjo, ravnokar sem zaključila s tibetanskimi vajami – najboljša stvar za dobro jutro! Punce in fantje toplo vam priporočam obisk energetskih delavnic! Sama sem obiskala delavnico tibetanskih vaj in potem še delavnico, kjer smo se naučili osnovnega dela z energijami! SUPER, super, super! Samo kot primer: dva dni sem se počutila obupno…se sprašujem: pa kaj je z mano???..danes zjutraj se spomnim: nič isi naredila ZASE?!…naredim tibetance in vajo zemlja…REZULTAT: Čista glava, telo polno energije!!!Sedaj moram samo še izkoristit današnji dan!! TANERGIJA JE TOP!

Ana L.

Čestitam za Pilatesničke, so prijetna motivacija za vadbo pilatesa etc., namreč: čeprav stanujem v sosednjem bloku, se mi včasih takooo zelooo ne da na vadbo, ampak potem se zmeraj nekako spravim in grem, no, ko je vadbe konec se pa počutim čedalje boljše! In zato čedalje raje prihajam, pa čeprav se, priznam, tu in tam še zmeraj počutim kot štor, ker sem se med nosečnostjo moje čudovite male pikice malo pač zredila. Ampak sem prepričana, da se mi bo teh kilogramčkov in okornosti uspelo tudi znebiti, ja, malo pa tudi s pomočjo pilatesa 🙂 Bodite še naprej tako fajn 🙂 Cmok cmok, Ana

natalija.rajh@guest.arnes.si

S pilatesom sem tako in tako zelo zadovoljna. sama čutim, kako dobivam sproti novo energijo in lažje premagujem stres. Naša vaditeljica kaška, budno bedi nad tem, da pridno napredujem in to se mi zdi zelo spodbudno. Tudi refleksna masaža pri gospe Ivi je bila fantastična. Šele sedaj se učim skrbeti samo zase. Hvala vsem za spodbudo pri vadbi. lp. natalija

Polona

Draga Tanergija,
tako zelo te pogrešam… Trenutno v tujini obiskujem pilates in sama sreča je, da imam zaradi vas dobre osnove, ker drugače bi verjetno domov hodila na pol polomljena. Šele zdaj res vidim, kako dobri ste in kako zelo pomembno je, da je skupina majhna, da vaditelj hodi naokoli, opazuje in popravlja napake. Kako fino je, ker se program počasi nadgrajuje, in kakšno zadovoljstvo je, ko narediš vajo, za katero si niti v sanjah nisi upal misliti, da jo boš kdaj zmogel! Res ste zakon.
Kaj bi dala za vsaj eno uro kvalitetnega pilatesa na teden!

LP z Nizozemske.

Katja

Navdušena. Še pred porodom nisem nikoli imela tako ravnega trebuščka kot ga imam zdaj! In tudi moja dušica je pomirjena. Pa Staša je super in vsi ste tako zelo prijazni, rada hodim k vam … Zdaj pa komaj čakam, ker bom kmalu imela za sabo 40 vadb, “novo” telo 🙂

Tanergija

Tanja in ekipa,
Pilates je res super vadba in namesto, da bi se po končani vadbi počutila izčrpano mi energijo da. Predvsem pa mi je pri Tanergiji všeč profesionalnost na vseh nivojih, ki je ves cas prepletena s pristno skrbjo za člane.
Že na vratih nas vedno nekdo pričaka z nasmehom. Na urah pilatesa z dojenčkom je zelo sproščeno in je vsakič prijetna izkušnja. Kljub temu, da se med vadbo mamice posvečamo svojim dojenčkom, Tjaša profesionalno predstavlja vaje, skrbno spremlja naso pravilno izvedbo, nas spodbuja in zabava malčke, da mamice lahko dokončamo vaje in se malo posvetimo sebi ter napolnimo z energijo.
Profesionalno fotografiranje naših malčkov na temo velika noč in to po posebni ceni je bila super izkušnja, slikice našega piščančka v stilu Anne Geddes pa so raznežile slehernega prejemnika.
Se posebej pa sem bila prijetno presenečena kako sta se Tanja in Tjaša zavzeli za odpravo bolečin v mojem križu in mi pokazali dodatne vaje za doma ter večkrat preverili stanje.
Nismo le številke 🙂
Vse to je neprecenljivo.
Hvala, ker ste!
Manca Andolsek

Tanja

Sem 10 mesecev po porodu (carski rez). Najprej sem 4 mesece obiskovala poporodni pilates na vadbi mami in beba na pilatesu. Zdaj 3 mesece obiskujem začetni pilates. Delam osnove. Delam od začetka. Zelo natančno in globoko čutim prave mišice – tiste, ki držijo moje telo. In med vadbo mi je zelo vroče, kar pomeni, da grem res globoko v gib. Vse programe vadbe v Pilates Tanergija sem sestavila sama. In sedaj samo še bolj vem, ZAKAJ. Zato, ker zares zelo DELUJEJO! Samo redno in pravilno jih je potrebno izvajati.

Alenka

Celotna ekipa Tanergije se me zdi zelo lepo uigrana, ure so zanimive, sistem krogcev pa ravno dovolj motivira in da človeku občutek, da ga cenite. V glavnem, dobro ste zastavili in le tako naprej!