Mojca Golob

Mojca Golob 2017-05-30T21:38:07+00:00
Po izobrazbi Varstvoslovka, ambasadorka Tanergije, ki na recpeciji poskrbi da ti nikoli ne bo dolgčas (podkupiš jo lahko s čokolado).

 

 

 

 

Sem Mojca Golob in z vami delim energijo Tanergije že skoraj 2 leti. Nisem vaditeljica in nisem pilates inštruktorica … sem pa običajno prva, ki jo srečate ob prihodu v Tanergijo. 🙂

S športom se ukvarjam ljubiteljsko, rada se družim z ljudmi, zato mi je delo na recepciji v veselje in upam da bo še naprej tako. 🙂

Mojca nekoliko drugače oz. kaj se dogaja na drugi strani recepcijskega pulta v Tanergiji:

Mojca Golob, po izobrazbi varstvoslovka, sem v Tanergiji pristala po naključju. Že kar nekaj let se ukvarjam z vizažiranjem pri Revijah. Tanjo Želj sem spoznala pri reviji Lepa in zdrava. Ko je iskala receptorja, jaz pa delo, kjer se ne bi dolgočasila in bila v stiku z ljudmi, sva se spomnili druga na drugo. No tako, pa teče že drugo leto in še kar grejem udoben stol na recepciji.

Ko nisem v Tanergiji in ko imam čas, se rada potepam … pa naj bo to pot v Haloze, Bohinj ali v daljne tuje kraje. Ko sem na poti, so običajno z mano spontanost, radovednost, prijazni ljudje, doma pa obvezno pustim naglico, hitenje in paniko. Seveda v prostem času ne sedim samo v avtomobilu (čeprav bi mogoče kdo pomislil na to :). Poleti rada svojo energijo nabiram in sproščam na rolerjih in ob teku, pozimi pa na sankah in smučeh. Pa še to: pilates obiskujem 2-krat na teden. 🙂

 • Kakšna je tvoja naravna barva las?

Moja naravna barva las je temno rjava … kostanjeva … tako, da je blond barva v bistvu neke vrste varovalo … 🙂

 • Kakšna glasba ti je všeč?

Hmmm … meni najljubša glasba je rock … AC DC, Rolling Stones, Tina Turner, Bryan Adams … seveda pa za mojo dušico tudi dalmatinske … aja, katera Slovenka pa ne mara Plestenjaka … tako da glasba je raznolika :).

 • Kateri šport imaš najraje – poleg jedenja čokolade? 😛

Ja tale s čokolado je kar dober šport in najbolj zanimivo je, da se ga še nisem naveličala … ta šport mi gre sicer na živce, najbolj takrat, ko se je treba oblečt v kopalke. Drugače pa zelo rada rolam, tečem, plavam, skačem s kolebnico, kolesarim in smučam.

 • Kakšna je idealna stranka Tanergije?

Idealna stranka … hmmm … vsaka stranka ima svojo energijo, svoje težave in radosti. Kadar smo profesionalni, so nam ljube vse, ko smo malo manj profesionalni, so nam ljube tiste, ki so nam naklonjene, ko nismo profesionalni in ko nam gre vse narobe, bi bile še same Mojce naporne. Tanergija je moje delo, ki se ga lotevam profesionalno. Torej vse stranke so idealne. 😀

 • S čim stranka najbolj razkuri receptorko?

Verjetno najbolj s tem, da želi oziroma zahteva od mene, da naredim nekaj kar je proti pravilom v Tanergiji, torej vztrajanje stranke kljub prijazni razlagi, da določene stvari tudi s “tanerelastičnostjo” pač niso izvedljive. Sicer pa, težave so zato, da se rešujejo in prava receptorka pred strankami nikoli ne izgubi živcev, pa čeprav si kasneje, zaradi pomanjkanja energije, privošči košček čokolade in jo deli z drugimi. La vita e bella. 🙂

 • A boš kdaj začela na pilates hodit?

Jaaaaa … se trudim po svojih najboljših močeh … trenutno mi uspe priti na Franklin pilates (ki je za starejše), ampak jaz uživam v njem in se po njem počutim odlično – hvala Katra 🙂 … seveda bi z veseljem hodila večkrat na teden … no, mogoče mi pa v prihodnje uspe.

 • Ko si bila majhna: barbike al drevo?

Definitivno drevo, prijatelji iz bloka, rabutanje češenj, jabolk, igranje ravbarjev in žandarjev, pretepanje … ko pa sem se naveličala tega, sem se pridružila kakšnim punčkam, kjer sem občudovala dolgonoge blondinke, ki so bile in so še vedno moje nasprotje.

 • Sanjska služa?

Na Fakulteto za varnostne vede sem se vpisala z namenom, delati v policiji (krvni delikti, spolni delikti) … ker pa gredo stvari v življenju včasih svojo pot, sem se odločila, da bom delala nekaj zase, kar me bo veselilo in bom sama svoj šef … no, ta čas še ni prišel, upam pa na najboljše :).

 • Kako so te klicali v šoli, oz tvoj nick name iz otroštva in zakaj te tako klicali??

Ga nisem imela …

 • Kaj Mojca rada počne, kadar ne dela v Tanergiji???

Veliko … če bi se mi pa vse dalo pa še več 🙂 … čez dan, se rada družim s svojimi prijatelji, sem varuška svojih nečakinj, preberem kakšno knjigo, pogledam kakšen film. Sicer pa se rada potepam, podnevi in ponoči … 🙂

 • Če bi se ti ponudila priloznost : 2 tedna dopusta, sama se izberes kam greš, pogoj se da greš sama, v roku 2 uric, pakiraš in akcija?? Bi šla?? Kam pa??

Wiiii … seveda bi šla … hmmm Avstralija predaleč za dva tedna, Nova Zelandija prav tako, v Ameriki bi imela 14 premalo…tako da bi sla najverjetneje na Irsko.

 • Če bi zadela lotko, prva stvar ko bi jo kupila je …

Šla bi okoli sveta … pa še koga bi s sabo vzela :).

 • Šport, ki bi ga rada trenirala?

Smučanje … ali pa mogoče plavanje.

 • Slavna igralka, slavna pevka, manekenka, pomembna politična oseba, slavna športnica, žena predsednika? Izberi eno izmed tistih, kdo bi rada bila in zakaj?

Hmmm slavna igralka? Ne, ker bi bilo preveč naporno …

Slavna pevka? Ne, ker nisem za javne nastope in nisem rada v središču pozornosti.

Pomembna politična oseba? Ne, ker v politiki se dogajajo neprijetne stvari …

Manekenka?? Sploh ne, ker bi se morala odpovedati čokoladi …

Slavna športnica? Mogoče …

Žena predsednika? Ja … saj bi lahko delovala iz ozadja in bi bil moj mož tako najbolj pameten, saj bi imel najboljšo svetovalko … torej vol sit in koza cela … poleg tega pa bi tako lahko spala v beli hiši. 😀

 • Kje v Tanergiji skrivaš sladkarije?

Vse sladkarije ki jih premorem, so vedno na recepcijski mizi … jih nima smisla skrivat, glede na to da nisem edina sladkosneda v Tanergiji :).