Delavnica za nosečnice – priprava na miren porod

Delavnica za nosečnice – priprava na miren porod 2020-03-25T14:23:37+00:00

Delavnica za nosečnice, z naslovom Mir-na skozi porod in rojstvo: skrivnosti pozitivne porodne izkušnje, bo potekala v Pilates centru Tanergija na Dunajski cesti 190.

(Delavnica je prestavljena. Nov termin bo znan, ko bomo vedeli, kdaj lahko spet delamo.)

Delavnica je primerna za nosečnice od 15. tedna dalje, ki bi rade spoznale mit o porodni bolečini,  izvor današnjega strahu pred porodom, vpliv negativnih sporočil, čustev in prepričanj o porodu na potek in doživljanje poroda (povezava uma in telesa med porodom), ter vrste tehnik treninga uma, lajšanja in spodbujanja poroda, s katerimi lahko naš um in telo spodbudimo v stanje, ki vodi k pozitivni porodni izkušnji, neprecenljivemu viru naše moči ob vstopu v materinstvo.

Na delavnici bo predstavljen tudi edinstven in celovito zasnovan program čustvene, umske, telesne in edukativne priprave na porod HypnoBirthing®, ki je v zadnjih 30-ih letih k mirnejšemu in nežnejšemu porodu pomagal že več tisočim parom po vsem svetu.

Večino svojega življenja se ženske napajamo z negativnimi zgodbami o porodnih izkušnjah drugih žensk. Nič čudnega torej, da imamo danes sodobne ženske pred porodom strah, ki je brez primere v vsej zgodovini človeškega rojevanja. Ta strah, najbolj pogosto povezan s pričakovanjem hudih porodnih bolečin, nas ovira, da bi se v našem telesu zgodilo to, kar naj bi po naravi stvari bila njegova povsem normalna fiziološka funkcija. Rezultat je nato ravno to, česar smo se tako dolgo bale – boleč porod in nepotrebni posegi med porodom.

Je res treba, da je tako?

Prepričana sem, da mlade ženske in nosečnice danes potrebujejo predvsem vero in znanje o tem, kar jim je vrojeno, dano od narave. Potrebujejo nov pogled na porod in da se jim vrne modrost in moč rojevanja – instinktivni porod.

Celosten in preverjeno učinkovit odgovor na to, kako spremeniti pogled na porod, kako priklicati naravne porodne instinkte in porod doživeti mirno, udobnejše in pozitivno, prinaša metoda HypnoBirthing®.

Da zveš nekaj drugačnega o porodu in ob tem spoznaš še, kaj je HypnoBirthing® ter kako ti lahko ta edinstven in celovito zasnovan program čustvene, umske, telesne in edukativne priprave na porod pomaga porod doživeti na bolj nežen, udoben in miren način, sem zate in tvojega partnerja pripravila brezplačno delavnico Mir-na skozi porod in rojstvo: Skrivnosti pozitivne porodne izkušnje, kjer boš lahko spoznala:

  • zakaj nas je danes, kljub vsej medikalizaciji poroda, še vedno tako strah poroda in od kje ta strah izvira,
  • zakaj in kako negativna sporočila, čustva in prepričanja o porodu vplivajo na potek in doživljanje poroda (povezava uma in telesa med porodom),
  • mit o porodni bolečini in kaj ga krepi,
  • vrste tehnik treninga uma, lajšanja in spodbujanja poroda, s katerimi lahko naš um in telo spodbudimo v stanje, ki vodi k pozitivni porodni izkušnji, neprecenljivemu viru naše moči ob vstopu v materinstvo.

Delavnica je za vse nosečke, ki obiskujete vadbo v Tanergiji, BREZPLAČNA.

(Za zunanje cena 10 €.)

(Delavnica je prestavljena. Nov termin bo znan, ko bomo vedeli, kdaj lahko spet delamo.)

oddate na info@tanergija.si ali na 040 833 228.


Z vami bom Irena Jamšek Halas (Mir-na), vodnica skozi porod in rojstvo mame. Ženskam v času nosečnosti, poroda in po njem pomagam s svojo celostno obporodno podporo, ki sloni na znanju in veščinah, ki sem jih osvojila kot HypnoBirthing voditeljica priprav na porod, porodna dula, certificirana poporodna strokovnjakinja, inštruktorica masaže dojenčka (IAIM), svetovalka za nošenje v traku in nosilkah ter licencirana Bownova terapevtka.

 

 


Prijavo oddate na info@tanergija.si ali na 040 833 228.

Prav tako smo vam na voljo za morebitna dodatna vprašanja.Prijavo oddate na info@tanergija.si ali na 040 833 228.

Prav tako smo vam na voljo za morebitna dodatna vprašanja.

Nazaj na Pilates za nosečnice.