Brezplačno predavanje na temo prehrane

Veliko različnih teorij.

Takih in drugačnih šol, ogromno ponudbe na trgu.

Zmeda med vsem – superživila, probiotiki, taki in drugačni dodatki.

Katere maščobe jesti? Ali jesti živalsko hrano ali ne? Kaj pa meso, žita, sadje, zelenjava? Kupiti ekološko ali to ni pomembno? Kolikokrat na dan jesti? Kaj jesti skupaj? Piti kavo ali čaj? Iti v trgovino ali na trg?

Vsem tem dilemam (in še mnogim drugim), bomo poskušali priti do dna na BREZPLAČNEM predavanju za naše člane! (Cena za nečlane in zunanje 15,00 €.)

  • predavanje bo v soboto, 18. aprila med 10.30 in 12.00 v Pilates centru Tanergija na Dunajski c. 190
  • za predavanje si je potrebno rezervirati mesto na info@tanergija.si ali na 040 833 228
  • z vami se bo pogovarjal dr. Feelgood – Mario Sambolec

 

Mario mi je pred leti pomagal pri uravnavanju ščitnice s pomočjo prehrane. V času nosečnosti sva s pomočjo prehrane vnesla v moje telo vse, kar sem potrebovala jaz in moja Ela v trebuhu. In po črevesni operaciji znova postavljava imunski sistem in predvsem jaz študiram, kaj je najboljše za moje črevesje, dobro počutje, s kakšno hrano bom ostala sita dlje in bom hkrati pomirila tudi vse moje brbončice. Pomirjena sem tudi zato, ker vem, da se lahko vedno obrnem na Maria po nasvet, dilemo in napotek. Za moje telo, za moje zdravje! Aja, pa še to. Na tem predavanju vam ne bomo ničesar posredno prodajali. To ni naš namen. Naš namen je širiti dobre informacije med ljudi. ;)Tanja Želj

 

2013-03-19T08:30:21+00:00

Leave A Comment