BREZPLAČNA delavnica: Redno vadim a ne shujšam

predavanje-tanergija

5 dejavnikov zakaj kljub redni telesni aktivnosti ne izgubljate teže (in rešitve zanje).

 

 

 

Obseg delavnice

Veliko ljudi se odloča za redno vadbo z namenom oblikovanja telesa. Izguba telesne teže v današnjem času ni enostavna in samo redna telesna aktivnost še zdaleč ni dovolj. Na tokratni delavnice boste spoznali 5 dejavnikov, ki ob redni fizični aktivnosti določajo vašo izgubo telesne maščobe. To so:

  1. prehrana,
  2. prebava,
  3. sedeče delo,
  4. spanje in
  5. stres.

Na delavnici se bomo dotaknili vsake točke, pojasnili kako vpliva na izgubo maščobe in podali nekaj rešitev zanje. Delavnica bo vsebovala tudi vpogled v tehnike obvladovanja stresa z uvodom v meditacijo.

Če se boste navodil držali in hkrati pridno nadaljevali z vadbo, vam lepo telo ne uide.

Kje, kaj, kdaj, zakaj?

Kje? Tanergija, Dunajska cesta 190, Ljubljana.
Kaj? Delavnica: Redno vadim a ne shujšam! 5 dejavnikov zakaj kljub redni telesni aktivnosti ne izgubljate teže (in rešitve zanje).
Kdaj? Sobota, 14. januar ob 10.30 (do 12.30).

Prijavo oddaš na info@tanergija.si.
Delavnica bo trajala 1 uro in 45 minut nato pa boste imeli možnost postavljanja vprašanj.
Delavnico vam časti Tanergija (torej prost vstop za vse).

Izvajalca delavnice:

sandi-bitenc-site-logoSandi Bitenc, C.F.M.P.

Sandi se s svetovanjem pri prehrani ukvarja že 8 let. Je specialist funkcionalne medicine (C.F.M.P. – Certified Functinal Medicine Practitioner) in najvišje licenciran BioSignature specialist. Redno se izobražuje v tujini pri priznanih strokovnjakih, predava in svetuje. Trenutno se izobražuje pri samem Chrisu Kresserju, ki je trenutno vodilno ime funkcionalne medicine na svetu. Ima svojo posvetovalnico, kjer dnevno svetuje s področja zdravja, prehrane in prehranskih dodatkov na področju doseganja želenih vizualnih telesnih sprememb, izboljševanju počutja, prebave in spanja. Obiščite ga na www.sandibitenc.com.

 

 

 

 

Petra Kmetec, NLP Praktik, Pilates inštruktor

Z vodenjem skupinskih vadb se ukvarja že več kot 15 let, zadnje desetletje se posveča pilatesu, sprostitvenim tehnikam, meditacijam in tehnikam za osebnostno rast. Se redno izobražuje pri domačih in tujih avtorjih ter nenehno nadgrajuje svoje znanje, ki ga uspešno uporablja v praksi. Več o Petri na www.petrakmetec.com.

 

 

 

 

Super je bilo. Hvala Sandi in Petra, upam, da se kmalu spet vidimo!

2018-12-30T10:07:59+00:00

Leave A Comment