Boot camp

Boot camp 2017-05-30T21:38:06+00:00

Ko veš, da želiš izgubiti nekaj kilogramov, oblikovati svoje telo, pridobiti na fizični in mentalni kondiciji ter preizkusiti nekaj novega, je boot camp morda najboljša sprejeta odločitev zate!

Z boot camp-om so kot prvi krepili svoje telo in duha ameriški marinci. Z vajami z lastno težo so lahko tudi v najbolj oddaljenih krajih po svetu redno vzdrževali svojo telesno kondicijo. S tem so si zagotovili odlično psiho-fizično pripravljenost, ki jih je obdržala zdrave, vitalne in pripravljene se soočati z vsakodnevnimi izzivi. Zaradi edinstvenih svojevrstnih izzivov, ki jih boot camp nudi, so ga uvedli v usposabljanje ameriških marincev in vojakov. Bilo je neizgobino dejstvo, da se bo iz vrst marincev boot camp razširil med množico, saj je z njim mogoče v relativno kratkem času doseči ogromni napredek in ga tudi vzdrževati!

[br] Boot camp največkrat kar z vajami z lastno težo poskrbi, da se v kratkem, a intenzivnem treningu opravi največ. Intervali, kratki preteki, različni poskoki in nešteto različic vaj poskrbijo, da je v delo vključeno celotno telo. Krepimo srce, mišice, utrjujemo svoj karakter (ker vaje z lastno težo niso tako zelo enostavne kot se morda bere) in hkrati porabljamo ogromno količino energije – kar se skozi čas pokaže kot izguba telesne teže.

[br] Boot camp je zaradi svojih edinstvenih principov vadba, ki jo lahko preprosto dodamo k svoji najljubši vadbi, ali pa se ga lotimo resneje in je naša edina vrsta vadbe.

In še eno dejstvo o boot camp-u: nihče z ure boot camp-a ne odide ravnodušen.

Pridi in se preizkusi!

Kje?

OŠ Franceta Bevka, Ul. Pohorskega bataljona 1, Ljubljana

Kdaj?

Od 1. oktobra 2013 dalje v dveh terminih (vadba traja 45 min):

  • torek 20.00 – 20.45
  • četrtek 20.00- 20.45

Za 1. brezplačni obisk kot za nadaljevanje vadbe so potrebne obvezne prijave – na mail seba@tanergija.si ali na tel. 040 461 261.

 

Nazaj na Programi