BE PREMA

BE PREMA 2017-05-30T21:38:06+00:00
 • Kje in kdaj?
 • sobota, 28. januar 2012 v pilates centru Tanergija

Naložba vase: 45€ / 90€ (z zasebno uro duhovnega zdravljenja. Izbira je vaša.

Prijave in informacije:
stik@be-prema.com ali 031 846 816 (Barbara)

 

Novi začetki … OD BOLEČINE K LJUBEZNI

Delavnica, na kateri se duhovnost prepleta s prakso in iščemo odgovore na …

 • Poznate sebe? Bi se želeli spoznati še bolj?
 • Bi si želeli izvedeti pravi vzrok vaših bolečin, naj si bodo telesne, duševne ali čustvene?
 • Bi radi izvedeli zakaj se vam dogajajo določene stvari v življenju?
 • Imate dovolj teorij, branja knjig o duhovnosti in bi radi udejanjali stvari v praksi, bili zadovoljni sami s sabo?
 • Bi radi spoznali kanaliziranje (sporočila Višjega jaza, ki so namenjena le vam)?
 • Bi radi dobili vpogled v vašo situacijo iz višje perspektive?
 • Bi radi presegli strah, svoje omejujoče vzorce in bolečino?
 • Komu je namenjena?

Vsem ki …

 • Ne veste, kako začeti z delom na sebi,
 • čutite, da ste obstali in potrebujete vzpodbudo ali pospešek,
 • vas zaposlujejo slabe, nekoristne misli in bi se jih radi znebili,
 • bi radi spoznali prave vzroke svojih težav,
 • bi radi našli v sebi, kar iščete drugje,
 • bi se radi osvobodili svojih omejitev,
 • vas zanima medijstvo (sporočila iz Višjega jaza),
 • bi se radi počutili zdrave, ljubljene in zadovoljne,
 • iščete trajne rešitve.

 

Kaj pridobite?

1. Delavnica (2 uri)
Primeri iz prakse ter zanimive vaje, kjer boste spoznali katero področje v vašem življenju potrebuje vašo nego, skrb in ljubezen.
2. Intuitivni odgovor (iz Višjega jaza) na vprašanje:
“Kaj lahko storimo, da bo naše življenje boljše?”
3. Zasebna ura duhovnega zdravljenja*
Za vas to pomeni dvig energije (frekvence) na vseh ravneh, čiščenje nekoristnih vzorcev na nivojih, kamor čustva in razum nimata dostopa, smernice in uvide, ki jih vi ta trenutek potrebujete, da se spoznate in zaživite v vsej svoji veličini.

Da ne boste v strahu ali v dvomih, še mnenje ene od strank o duhovnem zdravljenju:

Sem oseba, ki se ne spušča z vsakomer v zadeve povezane z delom z energijami na sebi. Prej vedno preverim ali mi ta oseba sede kot človek in ali ima iskren, iz srca pozitiven odnos do vsega. Barbara ga nedvomno ima, poleg posebnega daru videnja (ni isto kot vedeževanje in napoved dogodkov).
Oba z mojim partnerjem sva se zelo dobro ujela z njenim načinom dela in z energijo katero prevede skozi sebe, da te napolni. To se mi zdi bistveno pri njenem delu; da si deležen zdravilne energije in besed, ki pridejo preko nje kot medija in so namenjene izključno tebi osebno. Naravnost neverjetno je, ko ležiš in poslušaš besede modrosti, ki prihajajo iz nje. Dobesedno te “prebere” in preda sporočilo o tem kaj najbolj rabiš in kaj moraš vedeti v danem obdobju. Osupljivo in vedno spodbudno! Na začetku sploh nisem vedela kaj je to medij. Sedaj ko vem in to izkušam, zaupam in vem da sem v dobrih rokah. Najbolj osupljivo pri moji zgodbi pa je to, da se nama je Barbara pojavila v obdobju življenja, ko sva njeno pomoč najbolj potrebovala, da greva po svoji poti naprej, da se očistiva omejitev in da pridobiva moč in energijo.

Seanse duhovnih zdravljenj lahko poenostavljeno primerjam s tečajem fotografije … ko začneš gledati svet in sebe z druge perspektive, ni nič več isto kot prej. 🙂 Vsekakor od ene seanse do druge ni nikoli dolgčas. Vedno prihajajo na pot uvidi, razrešitve omejujočih prepričanj in vzorcev, preizkušnje … Ampak kdor želi iti naprej, se mora odpreti spremembi in novemu, ki ni nujno vedno boleče, če si le dopusti!
G., 33 let

Ko se leto konča, je pravi čas za nov začetek.

 

Kdo je Barbara?

Ne vem kateri dogodek, me je pripeljal do sem, kjer sem sedaj. Mislim, da se usoda posluži veliko trikov, da nas pripelje na pot, ki nam je namenjena.
Lahko, da se je vse začelo s hudo prometno nesrečo v otroštvu, ki je meni in mojemu telesu pustila trajne posledice. Prinesla je dvojno bolečino, po njej sta se ločila moja starša in od takrat otroštvo zame ni bilo več enako. Sledila so leta žalosti, samote, bolečine, ki so se v najstniških letih prelevila v izrazito negativnost, slabo samopodobo in vlogo žrtve.
Ko pogledam nazaj na tisto obdobje verjamem, da sem bila od vedno varovana, da nisem zavila na stran poti in si še bolj otežila življenje. Kadarkoli sem ušpičila kakšno neumnost, recimo ukradla kaj iz trgovine ali podobno, je bila moja vest kljub zamračenosti moje duše tako močna, da je lekcija sledila takoj. Na ta način sem bila obvarovana, da sem sledila pravim vrednotam, ki so zapisane v vsakem izmed nas.

V zgodnjih dvajsetih je moja negativnost dosegla vrhunec. Potrebovala sem streznitev in izhod iz te ječe, ki sem si jo sezidala sama. Zato je prišla bolečina, huda in trdovratna. Brez posebnega vzroka, mi je odpovedala leva noga in nastopile so bolečine v hrbtu. Ko si nisem mogla več pomagati s klasično medicino in različnimi postopki, sem se obrnila na alternativo in takrat dojela, da si lahko pomagam sama. Seveda najprej s pomočjo drugih. Vse je prišlo kot razodetje, kakorkoli se že sliši. Ne znam opisati hvaležnosti, ko sem se učila in spoznavala svoj Dar, si pomagala pri boleznih, bolečinah in hkrati “zdravila” tudi svoje bližnje.

Pot se zame ni končala, ko sem ozdravila svoje fizične bolečine, ampak sem se hotela preobraziti v sebi. Želela sem si trajnih sprememb. Predvsem, da se dobro počutim v svoji koži, da se imam rada in da vse kar znam, dajem tudi drugim.
Tako sem bila deležna učenj, ki mi omogočajo, da spreminjam svoje vzorce, strahove, življenje v tisto, kar si zaslužim, kar je najboljše zame. Enako pomagam ljudem … z vsem kar znam in zmorem, z ljubeznijo.
Hvaležna sem vsem, ki mi to omogočate in za Dar, ki ga imam.