5 razlogov ZA Tanergija® pilates

5 razlogov ZA Tanergija® pilates 2017-05-30T21:38:04+00:00

 pilates vadba in pet razlogov za tanergijo z R

1. Razlog ZA so Tanergijini pilates programi!

Tanergija® pilates programi delijo med ljudi:

2. Razlog ZA smo strokovno usposobljeni in zakonsko certificirani ambasadorji Tanergija® pilates vadbe.

Ambasadorji Tanergija® pilates vadbe na urah poučujemo, kar pomeni, da bo tvoje telo po nekaj mesečni redni vadbi obvladalo pravilno pilates gibanje, dihanje, različne položaje in variacije. Na urah nas lahko kar koli povprašaš ali podaš komentarje, predloge. Na sami pilates vadbi te usmerjamo, popravljamo, vodimo in vaje po potrebi prilagodimo. Vsi, ki poučujemo v Tanergiji, imamo veljavno licenco, kar pomeni, da imamo opravljeno zakonsko zahtevano usposabljanje preko Fitnes zveze Slovenije in opravljeno tudi interno usposabljanje za vodenje Tanergija® pilates vadbe.

3. Razlog ZA je lokacija vadbe z urejenimi in dostopnimi parkirišči.

Izberi lokacijo in prostor, ki ti najbolj ustrezata. Na obeh Tanergijinih lokacijah imamo urejena in dostopna parkirišča. Ambasdorji Tanergije na vseh Tanergetskih točkah delimo Tanergetsko energijo med vse, ki si to želijo. Če vztrajaš s svojim telesom, ti zagotovo ne bo žal, saj ko pilates zleze pod kožo, tam tudi ostane! Če ti nobena lokacija ne ustreza ali ne živiš v Ljubljani ali njeni okolici, lahko Tanergijine pilates programe začutiš s pomočjo DVD-ja. Ponujamo DVD za nosečke srečke kot DVD za začetnike ter shaping program za nadaljevalce.

4. Razlog ZA so ugodnosti za posamezne skupine.

Družine, upokojenci in študentje pri nas vedno vadijo ceneje. S Tanergetskimi krogci prijateljstva pa lahko polniš svojo vadbeno kartico, s katero lahko ob redni vadbi prejmeš luštne nagrade ali popuste na vadbo kar do 30 %! Krogec prejmeš tudi, če prideš na vadbo peš ali s kolesom. 🙂 Za ta korak smo se odločili, ker podpiramo nemotoriziran prihod na vadbo in prav tako gibanje po mestu.

5. Razlog ZA je garancija Tanergije – pilates zares deluje!

Vendar le, če ga delaš redno in pravilno!

tanergija pilates vadba in garancija z R

Nazaj na Zakaj Tanergija pilates