3. tradicionalni krožek pozitivnega razmišljanja …

… bo potekal v četrtek, 15. maja 2014 ob 17.30 v Pilates centru Tanergija na Dunajski 190. Krožek traja približno uro in pol.

Svojo prijavo oddaš na tanja@tanergija.si.

Krožek vodim Tanja Želj in ga vodim brezplačno.

Zbiramo le prostovoljne prispevke za najemnino in tekoče stroške.

 

Na prvem krožku smo se pogovarjali o nagnjenosti k pozitivnemu ali negativnemu, sprehodili smo se čez pet energetskih tipov ljudi (s pomočjo tega vedenja smo potem bolje razumeli, kam pašemo in od kod nam tak karakter), sprehodili smo se od rojstva do smrti, naredili smo vajo dobrega počutja in iz te vaje izbrali eno stvar, ki jo bomo naredili v tekočem mesecu z namenom, da se bomo počutili dobro, bolje oz. pozitivno.

Na drugem krožku pozitivnega razmišljanja smo se posvetili temi ciljev, ki jih imamo ali jih želimo imeti, naredili smo plan zanje in kako lahko s pomočjo ciljev postanemo boljši ljudje, kako lahko s tem pomagamo tako sebi kot drugim in kako smo lahko prav zaradi tega, ker imamo cilje in ker se zanje potegujemo, v življenju tudi bolj pozitivni! Cilje potrebujemo, da vemo, kam gremo v življenju. Če ciljev nimamo, je naš kompas zmeden in tava sem ter tja in imamo ves čas občutek, da nič pametnega ne naredimo.

Tretji krožek bo imel pa rdečo nit v usmerjanju misli. Na kaj najprej pomislimo, ko se nam nekaj zgodi? Kako reagiramo in kako lahko to preusmerimo?

Primer:

Ko se nam mudi, pogosto rečemo: “Ne smem zamuditi!”

Pozitivno usmerjena misel, ki nas lahko pripelje do cilja pravočasno, pa je: “Točna bom”.

Kako in kje najti moč v pozitivno preusmerjanje misli? Kaj narediti z občutki, ki se nam pri tem porajajo? Vse to in še mnogo več v četrtek, 15. maja v Tanergiji. 😉

 

 

 

2013-04-05T09:25:35+00:00

Leave A Comment