10 razlogov, da izberete HiPP – zaupanja vredno podjetje

10 razlogov, da izberete HiPP – zaupanja vredno podjetje 2020-01-07T14:25:44+00:00

Ker pri HiPP-u ‘ekološko’ ali ‘bio’ pomeni veliko več kot običajno

Dojenčki in mali otroci so zelo občutljivi, zato je bio hrana za njih najboljša izbira. Uveljavljeni bio certifikati in oznake, pa same po sebi še ne zagotavljajo, da so surovine resnično nekontaminirane. Zaradi strogih internih zahtev in predpisov ima HiPP svoj lasten certificiran ekološki pečat, ki ne zagotavlja le čistosti surovin, temveč tudi našo zavezanost družbeno odgovornemu ravnanju.

Ker je dobrobit živali za HiPP zelo pomembna

Ekološko meso za HiPP pridobivamo iz živinoreje, ki je primerna vrsti živali, ki jo redimo. Vrsti ustrezna živinoreja spodbuja naravno odpornost in zdravje. Živalim je omogočeno gibanje na prostem, hranijo se le z naravno ekološko krmo. Sredstva za hitro pridobivanje teže so strogo prepovedana. Izvor vsake živali pa je v celoti dokumentiran.

Ker rodovitna prst ustvarja pogoje za svetlo prihodnost

Živa prst je osnova za zdravo hrano. Kmetovalci, s katerimi sodeluje HiPP, ohranjajo občutljivo ekološko ravnovesje tal in ne uporabljajo nikakršnih umetnih gnojil. Kolobarjenje zagotavlja, da so tla še vedno bogata s hranili, plevela pa se kmetovalci znebijo strojno ali ročno. Ko gre za zaščito rastlin, se zanašajo na najbolj naravne oblike zatiranja škodljivcev – tako na primer namesto pesticidov svoje opravijo pikapolonice.

Ker HiPP nasprotuje genskemu inženiringu

Kot vodilni proizvajalec otroške hrane ima HiPP posebno odgovornost do prihodnjih generacij in iz okoljevarstvenih in etičnih razlogov strogo nasprotuje spuščanju gensko spremenjenih organizmov v okolje. HiPP-ova kakovost zagotavlja, da genski inženiring ni prisoten nikjer na poti od polj in pašnikov do kozarčkov in da se ohranja raznolikost narave – za dobro okolja in naših otrok.

Ker varne izdelke zagotavlja kar skozi 260 testov

Še strožji, še natančnejši in še zanesljivejši: starši lahko popolnoma zaupajo HiPP-ovemu ekološkemu pečatu, saj je vsebina vsakega kozarčka podvržena več kot 260 testom (tudi takšnim, ki jih izvajajo neodvisni inštituti za testiranja), od analize tal do pregledov končnega izdelka, vse zavoljo zagotavljanja varnih izdelkov. HiPP tako presega celo zakonske zahteve mednarodnih predpisov o ekološkem kmetovanju. To velja za popolnoma vse – od zrnja do graha, mleka in jabolk.

Ker HiPP nudi največjo izbiro izdelkov in najboljši okus

S široko paleto otroške hrane, mlečnih formul in izdelkov za nego dojenčkove kože HiPP nudi izdelke najvišje kakovosti. Pri HiPP-u boste starši našli vse, kar je dobro za dojenčke in hkrati tudi okusno. V naših kozarčkih se znajdejo tudi malce manj običajne vrste sadja, kot so granatna jabolka, češnje, papaja, breskve, pomaranče, bezeg, kivi in črni ribez. V HiPP-ovi ponudbi najdete skupno več kot 140 kozarčkov na sadni ali zelenjavni osnovi – za vsak okus se najde kaj dobrega. Pri pripravi naše otroške hrane sodeluje nešteto strokovnjakov, otroci so navdušeni nad različnimi okusi, izdelki pa so prepričali tudi zdravnike in patronažne medicinske sestre.

Ker HiPP ponuja izdelke, ki temeljijo na najnovejših znanstvenih dognanjih

Naši izdelki morajo biti prvovrstni tako, kar se tiče hranil kot tudi okusa. Da bi ohranili visoko kakovost, naš oddelek za razvoj in raziskave sodeluje s pediatri, alergologi in drugimi strokovnjaki s področja hrane za dojenčke. Na podlagi najnovejših znanstvenih spoznanj in strokovnih priporočil razvijamo izdelke, ki med drugi dosegajo odlične rezultate v raziskavah; na primer mlečnih formul. Samo v povezavi z mlečnimi formulami smo v zadnjih letih izvedli sedem študij z enim samim ciljem: biti še malo boljši.

Ker mame in očetje zaupajo HiPP-ovi svetovalnici za starše

Prehranski strokovnjaki, znanstveniki in patronažne sestre/babice, ki delujejo v okviru HiPP-ove svetovalnice, so tudi sami starši. Brezplačno 24 ur na dan odgovarjajo na kakršnakoli vprašanja o nosečnosti, prehrani in negi kože ter pomagajo z izkušnjami, ki so si jih nabrali skozi leta. Če vas recimo zanima, s čim naj bi hranili svojega otroka, se lahko na naše zaposlene obrnete po elektronski pošti, telefonu ali prek spletnih družbenih omrežij.

Ker za HiPP trajnostnost ni le muha enodnevnica

Trajnostnost je del filozofije našega podjetja. Dokaz za to je tudi dejstvo, da smo že večkrat prejeli naziv najbolj trajnostnega nemškega podjetja. Če na kratko razložimo, kaj to sploh pomeni: »Trajnost je ohranjanje okolja vrednega živeti in ljubiti tudi za prihodnje rodove.«

Ker pri HiPP-u sami proizvajamo izdelke

Starši lahko popolnoma zaupajo našim izdelkom. HiPP namreč sam proizvaja svoje kozarčke, sadne žepke in mlečne formule. Poleg internega oddelka za razvoj in raziskave pa za to, da so naši izdelki popolnoma varni za starše in za dojenčke, poskrbijo tudi izredno strogi procesi za zagotavljanje kakovosti.

 

Tukaj vse nas najdete:

FB: HiPP – Zadovoljni malčki =)

IG: #hippslovenija

WEB: www.hipp.si

YouTube: HiPP Slovenija

Brezplačna HiPP linija za starše: 080 22 21

Drage mamice, Vabim vas tudi, da se pridružite naši številni HiPP BabyClub družini. Člani kluba lahko koristijo posebne ugodnosti.

 

Drage mamice,

Vabim vas tudi, da se pridružite naši številni HiPP BabyClub družini. Člani kluba lahko koristijo posebne ugodnosti:

  • novičke o razvoju otroka za nosečnice in starše
  • paketek z darilcem za novorojenčka in malčka
  • fotonatečaj z bogatimi nagradami
  • brezplačne pobarvanke za otroke
  • ugodnosti pri naših spletnih partnerjih (med njimi je tudi Tanergija®)

 

 

Nazaj na pod stran knjiga Ustrezna vadba po porodu