Tanergija pilates vadba Sostro

Tanergija pilates vadba Sostro 2019-04-01T06:18:32+00:00

Dvorana v fitnesu Fitpoint, v kateri poteka Tanergija® pilates vadba.


Obvestilo

V maju vadba v Sostrem odpade:

  • v sredo, 1. 5. (praznik)

Zadnji dan vadbe v Sostrem je sreda, 5. junij 2019!

Če bi se želeli vadbi priključiti sredi sezone, je to možno!

Če našega dela še ne poznate, se lahko kadar koli oglasite na prvi uri, ki je brezplačna. Na to brezplačno uro se je potrebno prijaviti na info@tanergija.si ali na 040 833 228. Pri prijavi navedite lokacijo. Karto vadbe vam potem individualno prilagodimo.

 

Prijavi se na vadbo v Sostrem

Prijavi se
Prijavi se

Dodatne informacije

  • Prijavo in plačilo vadbe lahko opravite online, če želite, pa se lahko oglasite pri nas v centru v času predčasnih vpisov v novo sezono in s tem prejmete še posebno darilce.
  • Inštruktorica vadbe je ambasadorka Tanergije – Tina, polna novih idej, energije in z veliko željo, da vam pomaga.
  • Za to lokacijo potrebujete svoje ležalne podloge.
  • Če se vadbi priključite kasneje v semestru in naše vadbe še ne poznate, je vaš 1. obisk brezplačen.
  • PARKIRANJE: brezplačno parkiranje ob fitnesu.
  • Vikend vadbe za nadomeščanje se pričnejo 21. septembra 2018 in bodo potekale do konca meseca maja 2019.
    • Za vikend vadbe zbiramo sprotne prijave na info@tanergija.si ali na 040 833 228. Pri prijavi navedite lokacijo, na kateri vadite. Udeležite se lahko vseh treh vikend vadb (petek, sobota, nedelja).
  • Če želite vadbo kombinirati z drugimi lokacijami (npr. z Dunajsko cesto med tednom), bo sedaj zaradi spremembe pri uporabi blagajn, potrebno imeti na drugi lokaciji karto tiste lokacije.

Plačilo na obroke

Če želite plačilo na obroke, se cena zviša za 20% in sorazmerno porazdeli na vaše obroke, ker imamo zaradi več birokracije, ki jo obroki potegnejo za seboj, več dela. Če je le možno, se priporočamo za semestrska plačila.


POMEMBNO:

Vadba v Sostrem je namenjena tako začetnikom kot poznavalcem.

Vsem začetnikom sicer toplo priporočamo en uvajalni tečaj (ki poteka v Tanergiji na Dunajski cesti 190) in nato priključitev na vadbo v Sostrem – če vam ta lokacija bolj ustreza!

Tanergija® pilates vadba je unikaten program pilates vadbe v Sloveniji, plod več kot 16-letnih izkušenj dela na področju pilatesa, fitnesa, atletike, rehabilitacije in psihologije. Vadba zraven osnov pilatesa vsebuje spekter posebno strokovno izbranih koristnih vaj, ki so primerne za sodobnega človeka. Po Tanergija® pilates uri boste razmigani, močnejši, sproščeni in zagotovo z več energije!

Za vse informacije smo na voljo na info@tanergija.si ali na 040 833 228. Isti kontakt seveda lahko že zdaj takoj uporabiš za svojo prijavo in rezervacijo mesta.

Nazaj na pregled vseh lokacij