Tanergija pilates vadba Šiška

Tanergija pilates vadba Šiška 2019-04-01T06:15:15+00:00

Plesna dvorana na Gimnaziji Šiška, v kateri poteka Tanergija® pilates vadba.


Pilates vadba Tanergija® – spodnja Šiška

 

 

Prijavi se na vadbo v Šiški

Prijavi se
Prijavi se

Dodatne informacije

  • Inštruktorica vadbe – zmeraj izredno pozitivna ambasadorka Tanergije –  Monika.
  • Za to lokacijo potrebujete s seboj svoje ležalne podloge za vadbo.
  • Če naše vadbe še ne poznate in še niste naš član, je vaš 1. obisk na lokaciji Gimnazije Šiška brezplačen.
  • PARKIRANJE: brezplačno parkiranje na ulici ob šoli ali ob dijaškem domu.
  • Vikend vadbe za nadomeščanje se pričnejo 21. septembra 2018 in bodo potekale do konca meseca maja 2019.
    • Za vikend vadbe zbiramo sprotne prijave na info@tanergija.si ali na 040 833 228. Pri prijavi navedite lokacijo, na kateri vadite. Udeležite se lahko vseh treh vikend vadb (petek, sobota, nedelja).
  • Če želite vadbo kombinirati z drugimi lokacijami (npr. z Dunajsko cesto med tednom), bo sedaj zaradi spremembe pri uporabi blagajn, potrebno imeti na drugi lokaciji karto tiste lokacije.

Plačilo na obroke

Če želite plačilo na obroke, se cena zviša za 20% in sorazmerno porazdeli na vaše obroke, ker imamo zaradi več birokracije, ki jo obroki potegnejo za seboj, več dela. Če je le možno, se priporočamo za semestrska plačila.


POMEMBNO:

Vadba v Šiški je namenjena tako začetnikom kot poznavalcem.

Vsem začetnikom sicer toplo priporočamo en uvajalni tečaj (ki poteka v Tanergiji na Dunajski cesti 190) in nato priključitev na vadbo v Šiški – če vam ta lokacija bolj ustreza!

Tanergija® pilates vadba je unikaten program pilates vadbe v Sloveniji, plod več kot 16-letnih izkušenj dela na področju pilatesa, fitnesa, atletike, rehabilitacije in psihologije. Vadba zraven osnov pilatesa vsebuje spekter posebno strokovno izbranih koristnih vaj, ki so primerne za sodobnega človeka. Po Tanergija® pilates uri boste razmigani, močnejši, sproščeni in zagotovo z več energije!

Za vse dodatne informacije smo na voljo na info@tanergija.si ali na 040 833 228. Isti kontakt seveda lahko že zdaj takoj uporabiš za svojo prijavo in rezervacijo mesta.

Nazaj na pregled vseh lokacij