Tanergija® pilates vadba Koseze – Dravlje

Tanergija® pilates vadba Koseze – Dravlje 2019-04-11T12:10:15+00:00

Prostor v Kosezah, v katerem poteka Tanergija® pilates vadba.


Obvestilo – urnik v aprilu in maju

V aprilu vadba v Kosezah odpade:

 • v ponedeljek, 22.4. (velikonočni ponedeljek)
 • v ponedeljek, 28.4. bo vadba potekala samo v eni skupini – ob 18.30!
  • Na ta dan vadbe v skupini 19.45 NE bo!!!
  • Vsi, ki obiskujete vadbo ob 19.45 lahko pridete ta dan na skupino ob 18.30.

V maju vadba v Kosezah odpade:

 • v četrtek, 2. 5. (praznik)

Zadnji dan vadbe v Kosezah je četrtek, 13. junij 2019!

Pilates vadba Tanergija® Koseze/Dravlje

 

Kadar koli lahko tudi obiščete uvajalni tečaj na glavni lokaciji – Pilates center Tanergija, Dunajska cesta 190. Uvajalni tečaji na glavni lokaciji so na urniku vsak mesec, trajajo 8 ur, ki jih opravite v enem mesecu.

Vse informacije o urniku in trajanju semestra ter možnih vadbenih kartah, so na voljo tukaj:

 

 

 

 

 

 

Prijavi se na vadbo v Kosezah

Prijavi se
Prijavi se

Dodatne informacije

 • Inštruktor večernih vadb je znanja in izkušenj poln ambasador Tanergije – Tomaž.
 • Za to lokacijo potrebujete svojo ležalno podlogo.
 • Če se vadbi priključite kasneje v semestru in naše vadbe še ne poznate, je vaš 1. obisk na lokaciji Koseze brezplačen.
 • PARKIRANJE: brezplačno parkiranje pred in ob stavbi ter v ulici!
 • Vikend vadbe za nadomeščanje se pričnejo 21. septembra 2018 in bodo potekale do konca meseca maja 2019.
  • Za vikend vadbe zbiramo sprotne prijave na info@tanergija.si ali na 040 833 228. Pri prijavi navedite lokacijo, na kateri vadite. Udeležite se lahko vseh treh vikend vadb (petek, sobota, nedelja).
 • Če želite vadbo kombinirati z drugimi lokacijami (npr. z Dunajsko cesto med tednom), bo sedaj zaradi spremembe pri uporabi blagajn, potrebno imeti na drugi lokaciji karto tiste lokacije.

Plačilo na obroke

Če želite plačilo na obroke, se cena zviša za 20% in sorazmerno porazdeli na vaše obroke, ker imamo zaradi več birokracije, ki jo obroki potegnejo za seboj, več dela. Če je le možno, se priporočamo za semestrska plačila.


POMEMBNO:

Vadba v Kosezah bo potekala kombinirano in bo namenjena tako začetnikom kot poznavalcem. Če pilates vadbo že poznate, se prijavite na termine za poznavalce. Če pilates vadbe ne poznate, se prijavite na termine za začetnike. Kasneje v sezoni lahko termine tudi med seboj poljubno kombinirate.

Če želite, lahko sicer opravite tudi uvajalni tečaj (ki poteka v Tanergiji na Dunajski cesti 190) in nato priključitev na vadbo v Kosezah.

Tanergija® pilates vadba je unikaten program pilates vadbe v Sloveniji, plod več kot 16-letnih izkušenj dela na področju pilatesa, fitnesa, atletike, rehabilitacije in psihologije. Vadba zraven osnov pilatesa vsebuje spekter posebno strokovno izbranih koristnih vaj, ki so primerne za sodobnega človeka. Po Tanergija® pilates uri boste razmigani, močnejši, sproščeni in zagotovo z več energije!

Za vse dodatne informacije smo na voljo na info@tanergija.si ali na 040 833 228. Isti kontakt seveda lahko že zdaj takoj uporabite za prijavo in rezervacijo mesta.

Nazaj na pregled vseh lokacij