Tanergija® pilates vadba Koseze – Dravlje

Tanergija® pilates vadba Koseze – Dravlje 2019-09-12T09:51:34+00:00

Velika in svetla igralnica, v kateri bo potekala Tanergija® pilates vadba.


Za vse vizualne tipe smo tukaj pripravili pdf urnik za Koseze:

Aktualna prosta mesta (osveženo 11. 9. 2019):

 • skupina 1 (pon in sre 17.30, pilates 1) – še 6 prostih mest
 • skupina 2 (pon in sre 18.45, pilates 1+2) – še 4 prosta mesta
 • skupina 3 (tor in čet 18.30, pilates 1+2) – POLNA!
 • skupina 4 (tor in čet 19.45, pilates 2) – še 3 prosta mesta

Za vse ostale, ki radi berete :), pa tukaj vse informacije v tekstovni obliki:

Prvi del BREZPLAČNIH predstavitvenih ure pilates vadbe v Kosezah:

 • Skupina 3: torek, 17. 9. in četrtek, 19. 9. 2019 ob 18.30 s Tomažem – pilates 1+2 za začetnike in poznavalce – POLNA!
 • Skupina 4: torek, 17. 9. in četrtek, 19. 9. 2019 ob 19.45 s Tomažem – pilates 2 za poznavalce (Tomaž) – še 3 prosta mesta

Strokovno vam svetujemo vadbo 2-krat na teden. V tem primeru se vam tudi veliko bolj splača nakup neomejene karte.

Vsi, ki bi si želeli vaditi v skupinah torek in četrtek s Tomažem, se prijavite na zgornje razpisane brezplačne ure. Vpišite se v tisto skupino, ki jo boste potem, če se boste tako odločili, tudi obiskovali.

Redna vadba v skupinah torek in četrtek se prične v torek, 24. septembra 2019. Če ne ujamete brezplačnih ur in bi si vseeno želeli vadbo obiskovati v terminu torek in četrtek, se lahko skupinam seveda priključite tudi kasneje. Samo pišite nam na to temo.

Ko bodo aktivne vse skupine od ponedeljka do četrtka, boste lahko svoje manjkajoče ali ne obiskane ure nadomeščali v katerih koli urah v Kosezah + za vikend v Tanergiji.

Prijava: Na brezplačne ure se prijaviš na info@tanergija.si in pripišeš, da se prijavljaš na brezplačno uro ali ure v Kosezah (ne pozabi pripisati dneva in ure).

Istočasno lahko oddaš tudi prijavo za semester. Število mest na vsaki skupini je omejeno, ker želimo delati v majhnih, kakovostnih skupinah, zato bodo imeli prednost vsi, ki boste oddali rezervacijo in le-to potrdili s plačilom semestra. Vse o semestru sledi spodaj, zato beri naprej!

Drugi del BREZPLAČNIH predstavitvenih ur pa bo potekal takole:

 • Skupina 1: ponedeljek, 23. 9 in sreda, 25. 9. 2019 ob 17.30 s Tino – pilates 1 za začetnike – še 6 prostih mest
 • Skupina 2: ponedeljek, 23. 9. in sreda, 25.9. 2019 ob 18.45 s Tino – pilates 1+2 za začetnike in poznavalce – še 4 prosta mesta

Strokovno vam svetujemo vadbo 2-krat na teden. V tem primeru se vam tudi veliko bolj splača nakup neomejene karte.

Vsi, ki bi si želeli vaditi v skupinah ponedeljek in sredo s Tino, se prijavite na zgornje razpisane brezplačne ure. Vpišite se v tisto skupino, ki jo boste potem, če se boste tako odločili, tudi obiskovali.

Redna vadba v skupinah ponedeljek in sredo se prične v ponedeljek, 30. septembra 2019. Če ne ujamete teh ur in bi si vseeno želeli vadbo obiskovati v terminu ponedeljek in sreda, se lahko skupinam seveda priključite tudi kasneje.

Ko bodo aktivne vse skupine od ponedeljka do četrtka, boste lahko svoje manjkajoče ali ne obiskane ure nadomeščali v katerih koli urah v Kosezah + za vikend v Tanergiji.

Prijava: Na brezplačne ure se prijaviš na info@tanergija.si in pripišeš, da se prijavljaš na brezplačno uro ali ure v Kosezah (ne pozabi pripisati dneva in ure).

Istočasno lahko oddaš tudi prijavo za semester. Število mest na vsaki skupini je omejeno, ker želimo delati v majhnih, kakovostnih skupinah, zato bodo imeli prednost vsi, ki boste oddali rezervacijo in le-to potrdili s plačilom semestra. Vse o semestru sledi spodaj, zato beri naprej!


Pilates vadba Tanergija® Koseze/Dravlje sezona 2019-2020

Lokacija vadbe: Podutiška cesta 92, Ljubljana

Termini rednih vadb:

 • skupina 1: ponedeljek in sreda 17.30 – pilates 1 za začetnike (Tina)
 • skupina 2: ponedeljek in sreda 18.45 – pilates 1+2 za začetnike in poznavalce (Tina)
 • skupina 3: torek in četrtek 18.30 – pilates 1+2 za začetnike in poznavalce (Tomaž)
 • skupina 4: torek in četrtek 19.45 – pilates 2 za poznavalce (Tomaž)

Trajanje semestrov:

 1. semester: 23. september 2019 – 6. februar 2020
 2. semester: 10. februar 2020 – 18. junij 2020

V poletnih mesecih je vadba redno na voljo v Pilates centru Tanergija® na Dunajski cesti 190.

CENIK:

Članarina: 10 € se plača ob plačilu prvega semestra, velja za eno leto, ob plačilu članarine plačate ceno s popustom in prejmete Tanergijino darilce.

 • karta 1: NEOMEJENA (neomejeno število obiskov znotraj semestra + vikend vadbe v Tanergiji = TOP karta): 250 € za člane/290 € za nečlane
 • karta 2: 18 obiskov (18 obiskov v semestru): 162 € za člane/185 € za nečlane

Vadba poteka vse delovne dneve. Vadba odpade na praznike. Vadbo med počitnicami prilagodimo in vas obvestimo po elektronski pošti in v živo o terminih.

Plačilo:

 • Plačilo je semestrsko. Plača se vsak semester posebej za semester vnaprej (septembra plačate za prvi semester; januarja plačate za drugi semester).
 • Semester se plača preko TRR-ja (na lokaciji ni blagajne).
 • Prijavo oddate na info@tanergija.si in pripišete na kaj se prijavljate in katero karto želite. Po prijavi vam pošljemo ponudbo. Po plačilu ponudbe si potrdite mesto v skupini in prejmete še račun.
 • Če se na vadbo prijavite kasneje v semestru, vam že minule obiske odštejemo. V zvezi s tem nam pišite na info@tanergija.si.

Bonus:

Če ne uspete priti na vadbo med tednom na svoji lokaciji, lahko to vadbo nadomestite (brez doplačil) na vikend vadbah v Pilates centru Tanergija® na Dunajski cesti 190.

Vikend vadbe:

 • petek 17.45 (morePilates)
 • sobota 9.00 (Tanergija® mix )
 • nedelja 18.30 (Tanergija®  mix)
 • enkrat mesečno, petek 19.00, poglobljena vadba 4 letni časi (2 obiska za en obisk te vadbe)

Pomembno: za vikend vadbe zbiramo prijave/odjave na vadbo. Ko se prijavite na vikend vadbo, nam pišite na info@tanergija.si s pripisom ure vadbe in lokacije, s katere prihajate.

Prijavi se na vadbo v Kosezah

Prijavi se
Prijavi se

Dodatne informacije

 • Inštruktorja vadb v Kosezah bosta:  Tomaž, ki je je znanja in izkušenj poln ambasador Tanergije ter  Tina, mojstrica dihalnih vaj in dobrega povezovanja drugih znanj s pilatesom.
 • Za to lokacijo potrebujete svojo ležalno podlogo.
 • Če se vadbi priključite kasneje v semestru in naše vadbe še ne poznate, je vaš 1. obisk na lokaciji Koseze brezplačen.
 • PARKIRANJE: brezplačno parkiranje pred in ob stavbi ter v ulici!
 • Vikend vadbe za nadomeščanje se pričnejo 20. septembra 2019 in bodo potekale do konca meseca maja 2020.
  • Za vikend vadbe zbiramo sprotne prijave na info@tanergija.si ali na 040 833 228. Pri prijavi navedite lokacijo, na kateri vadite. Udeležite se lahko vseh treh vikend vadb (petek, sobota, nedelja).
 • Če želite vadbo kombinirati z drugimi lokacijami (npr. z Dunajsko cesto med tednom), bo sedaj zaradi spremembe pri uporabi blagajn, potrebno imeti na drugi lokaciji karto tiste lokacije.

Plačilo na obroke

Če želite plačilo na obroke, se cena zviša za 20% in sorazmerno porazdeli na vaše obroke, ker imamo zaradi več birokracije, ki jo obroki potegnejo za seboj, več dela. Če je le možno, se priporočamo za semestrska plačila.


POMEMBNO:

Vadba v Kosezah bo potekala kombinirano in bo namenjena tako začetnikom kot poznavalcem. Če pilates vadbo že poznate, se prijavite na termine za poznavalce. Če pilates vadbe ne poznate, se prijavite na termine za začetnike. Kasneje v sezoni lahko termine tudi med seboj poljubno kombinirate.

Če želite, lahko sicer opravite tudi uvajalni tečaj (ki poteka v Tanergiji na Dunajski cesti 190) in nato priključitev na vadbo v Kosezah.

Tanergija® pilates vadba je unikaten program pilates vadbe v Sloveniji, plod več kot 17-letnih izkušenj dela na področju pilatesa, fitnesa, atletike, rehabilitacije in psihologije. Vadba zraven osnov pilatesa vsebuje spekter posebno strokovno izbranih koristnih vaj, ki so primerne za sodobnega človeka. Po Tanergija® pilates uri boste razmigani, močnejši, sproščeni in zagotovo z več energije!

Za vse dodatne informacije smo na voljo na info@tanergija.si ali na 040 833 228. Isti kontakt seveda lahko že zdaj takoj uporabite za prijavo in rezervacijo mesta.

Nazaj na pregled vseh lokacij