Pilates vadba v Zupančičevi jami

Pilates vadba v Zupančičevi jami 2020-06-27T12:30:20+00:00

Poletni pilates urnik – Premik

Od ponedeljka, 29. junija dalje bo vadba v Premiku ob ponedeljkih ob 20.45.

Vadba v Premiku bo na voljo vsak ponedeljek do 31. avgusta 2020.

Vsi, ki imate več obiskov kot je še na voljo ponedeljkov, imate 2 možnosti, kako te obiske porabiti:

 • V Kosezah ob četrtkih ob 20.00.
 • V Tanergiji (v tem primeru vam preračunamo obiske).

Še vedno lahko svoje obiske porabite preko posnetih vadnic ali preko naše Facebook skupine, kjer vadbe vodimo v živo 3-krat na teden – če nimate svojega profila, vam mi posodimo našega anonimnega.


Na vadbe v Premiku pridete brez predhodne prijave, ker je dvorana dovolj velika za vse prijavljene. Vsekakor pa priporočamo, da se držite razdalje 2 metrov.

Vse karte, ki smo jih podaljšali zaradi karantene, veljajo izključno do 31. 8. 2020.

Prenosa neporabljenih obiskov v naslednjo sezono ne bomo izvajali.

 


Če vam bo obiskov zmanjkalo in/ali bi radi vadili tudi poleti, si lahko dodatne obiske seveda dokupite.

CENIK dodatnih obiskov za Premik poletje 2020 – veljavnost do 31. 8. 2020:

 • 5 obiskov 50 €
 • 10 obiskov 95 €
 • 20 obiskov 180 €
  • Vsi, ki ste imeli letos v 2. semestru karto NEOMEJENO, lahko na dodatne obiske koristite 30 % popust.

ORGANIZACIJA CENTRA PREMIK V SKLADU S PRIPOROČILI NIJZ:

 1. V Centru premik bomo na vhodu in v vsaki telovadnici namestili podajalnike za razkužilo.
 2. V vsaki telovadnici bo na voljo pršilka za razkuževanje kljuk, stikal in drugih izpostavljenih ali večkrat uporabljenih predmetov.
 3. Na straniščih bodo podajalniki z milom in podajalniki za papirnate brisačke.
 4. V vsakem stranišču bo pršilka z ustreznim dezinfekcijskim sredstvom.
 5. Garderobe bodo do preklica ukrepov ostale zaprte. Vadeči naj pridejo v center čim bolje opremljeni.
 6. Prostore bomo stalno mehansko prezračevali v skladu s priporočili NIJZ *. Prezračevalni sistem v Centru premik je skladen s priporočili NIJZ.
 7. Prostore bomo redno razkuževali v skladu s priporočili NIJZ**. Večkrat na dan (najemniki in uporabniki sami) se bo razkuževalo kljuke, ročaje, držala ograj, stikala, straniščne školjke, potezni gumb za splakovanje stranišča in podajalnike za razkužilo. Enkrat dnevno se bo z ustreznim dezinfekcijskim sredstvom razkužilo tla v dvoranah in skupnih prostorih.
 8. Urnike se bo prilagodilo tako, da bo med posameznimi skupinami vsaj 10 minut časa, kar nam bo omogočilo, da se skupine ne bodo srečevale. Uporabniki pa bodo lahko razkužili izpostavljene dele opreme in po potrebi dodatno prezračili prostore.
 9. Tuširanje na objektu zaenkrat ne bo možno.

Če boste vadbo obiskovali tudi v Tanergiji (velja za letne karte), si obvezno preberite pogoje delovanja v Tanergiji, saj v Tanergiji na Dunajski cesti 190 uvajamo aplikacijo iPoint, preko katere se bo potrebno prijaviti na vadbo, saj bomo za vašo varnost število vadečih omejili.


NAVODILA ZA UPORABNIKE:

 1. Vsak vodja vadbe pred začetkom vadbe razkuži izpostavljene dele opreme, kljuke, stikala.
 2. Uporabniki skrbijo, da se vadbe med seboj časovno ne prekrivajo in se različne skupine vadečih med seboj ne srečajo.
 3. Udeleženci naj si pred vhodom v Center premik nadenejo obrazno masko in jo nosijo vse do vstopa v telovadnico.
 4. Udeleženci se ne zadržujejo v skupnih prostorih, ampak gredo neposredno v telovadnico.
 5. Pred vhodom v telovadnico se sezujejo. Čevlje pustijo na za to označenih mestih. V telovadnici se preobujejo v ustrezno obutev ali so bosi.
 6. Udeleženci odvečna oblačila odložijo na klopi ali stole v dvorani. Vodja vadbe po zaključku treninga ustrezno razkuži stole in klopi.
 7. Udeleženci na vadbe pridejo opremljeni za začetek vadbe v največji možni meri, tako da se preoblačenje, preobuvanje, itd. opravi čim hitreje.
 8. Takoj po vstopu v Center premik si vsi udeleženci obvezno razkužijo roke.
 9. Udeleženci morajo med vadbo ves čas ohranjati medsebojno razdaljo najmanj 2 metrov tudi v primeru vadbe v paru ali skupini.
 10. Udeleženci naj uporabljajo vsak svoj športni rekvizit v največji možni meri. Rekvizitov za individualno vadbo naj si ne izmenjujejo med seboj.
 11. Vodje vadbe po končani vadbi pospravijo skupne rekvizite in jih razkužijo na ustrezen način.
 12. Po končani vadbi vsak udeleženec odnese iz telovadnice in objekta vse osebne stvari in odpadno embalažo.
 13. Udeleženec uporablja le lastno brisačo, plastenko, v času odmorov med vadbo si mora vsak športnik najprej umiti ali razkužiti roke, uporabljati lastno brisačo, plastenko ali drug pripomoček ter ohranjati razdaljo 2 metrov od drugih udeležencev.
 14. Neposredno po končani vadbi in pred odhodom iz vadbene površine si vsi udeleženci obvezno ponovno umijejo ali razkužijo roke.
 15. Vsi udeleženci naj čimprej zapustijo športni objekt in se ne zadržujejo na/v objektu.

 Od 15. 3. 2020 dalje vse vadbe do nadaljnjega odpadejo zaradi trenutne zdravstvene situacije v državi. Podrobnosti: tukaj.


Dvorana v centru Premik, v kateri poteka Tanergija® pilates vadba. Lepa in čista čaka nate.


Pilates vadba Tanergija® Zupančičeva jama/Bežigrad 2019-2020:

Lokacija vadbe: Neubergerjeva ulica 9, Ljubljana

Termini rednih vadb – od 2. septembra 2019 do 22. junija 2020:

 • ponedeljek 20.30
 • četrtek 19.30

POMEMBNO: Vadba je primerna izključno za poznavalce pilates vadbe!

Če vadbe ne poznate, lahko obiščete uvajalni tečaj na Dunajski cesti 190 in se nato priključite vadbi v Premiku, če ima skupina še prosta mesta. Skupina v Premiku je zelo velika. Če želite vaditi v manjših skupinah, priporočamo vadbo na Dunajski cesti 190!

Če pilates vadbo poznate in bi se radi vadbi priključili kasneje v semestru, je to možno. Pišite na info@tanergija.si ali na 040 833 228 in povejte svoje želje. Mi pa vam lahko prilagodimo ponudbo za obiske, ki so še na voljo v semestru.

Trajanje semestrov:

 1. semester: 2. september 2019 – 30. januar 2020
 2. semester: 3. februar 2020 – 22. junij 2020

V poletnih mesecih je vadba redno na voljo v Pilates centru Tanergija® na Dunajski cesti 190.

CENIK:

Članarina: 10 € se plača ob plačilu prvega semestra, velja za eno leto, ob plačilu članarine plačate ceno s popustom in prejmete Tanergijino darilce.

 • karta 1: NEOMEJENA (neomejeno število obiskov znotraj semestra + vikend vadbe v Tanergiji = TOP karta): 280 € za člane/330 € za nečlane – to je karta, ki jo kupite, če vadite 2-krat na teden; k tej karti vam pripada bonus vikend obiskov
 • karta 2: 20 obiskov (20 obiskov v semestru): 180 € za člane/205 € za nečlane

Vadba poteka vse delovne dneve. Vadba odpade na praznike. Vadbo med počitnicami prilagodimo in vas obvestimo po elektronski pošti in v živo o terminih.

Plačilo:

 • Plačilo je semestrsko. Plača se vsak semester posebej za semester vnaprej (septembra plačate za prvi semester; januarja plačate za drugi semester).
 • Semester se plača preko TRR-ja (na lokaciji ni blagajne).
 • Prijavo oddate na info@tanergija.si in pripišete na kaj se prijavljate in katero karto želite. Po prijavi vam pošljemo ponudbo. Po plačilu ponudbe si potrdite mesto v skupini in prejmete še račun.
 • Če se na vadbo prijavite kasneje v semestru, vam že minule obiske odštejemo. V zvezi s tem nam pišite na info@tanergija.si.

Bonus:

Če ne uspete priti na vadbo med tednom na svoji lokaciji, lahko to vadbo nadomestite (brez doplačil) na vikend vadbah v Pilates centru Tanergija® na Dunajski cesti 190.

Vikend vadbe:

 • sobota 9.00 (Tanergija® mix )
 • nedelja 18.30 (Tanergija®  mix)
 • enkrat mesečno, petek 19.00, poglobljena vadba 4 letni časi (2 obiska za en obisk te vadbe)

Pomembno: za vikend vadbe zbiramo prijave/odjave na vadbo. Ko se prijavite na vikend vadbo, nam pišite na info@tanergija.si s pripisom ure vadbe in lokacije, s katere prihajate.

Prijavi se na vadbo v Zupančičevi jami

Prijavi se
Prijavi se

Dodatne informacije

 • Inštruktorica Tanergija® pilates vadbe v Premiku je energična in srčna ambasadorka Tanergije – Jana.
 • Na tej lokaciji so na voljo tako blazine za vadbo kot rekviziti!
 • Če se vadbi priključite kasneje v semestru in naše vadbe še ne poznate, je vaš 1. obisk na lokaciji Premik brezplačen. Pogoja za to sta dva: prvi je, da ima skupina še prosta mesta, drugi pa, da poznate principe pilates vadbe!
 • PARKIRANJE: V Zupančičevi jami je po 17. uri na voljo BREZPLAČNO parkiranje na modri coni.
 • Vikend vadbe za nadomeščanje se pričnejo 20. septembra 2019 in bodo potekale do konca meseca maja 2020.
  • Za vikend vadbe zbiramo sprotne prijave na info@tanergija.si ali na 040 833 228. Pri prijavi navedite lokacijo, na kateri vadite. Udeležite se lahko vseh treh vikend vadb (petek, sobota, nedelja).
 • Če želite vadbo kombinirati z drugimi lokacijami (npr. z Dunajsko cesto med tednom), bo sedaj zaradi spremembe pri uporabi blagajn, potrebno imeti na drugi lokaciji karto tiste lokacije.

Plačilo na obroke

Če želite plačilo na obroke, se cena zviša za 20% in sorazmerno porazdeli na vaše obroke, ker imamo zaradi več birokracije, ki jo obroki potegnejo za seboj, več dela. Če je le možno, se priporočamo za semestrska plačila.


POMEMBNO:

Vadba v Zupančičevi jami je namenjena vsem, ki pilates že poznate.

Vsem začetnikom svetujemo uvajalni tečaj (ki poteka v Tanergiji na Dunajski cesti 190) in nato priključitev na vadbo v Zupančičevi jami – če vam ta lokacija bolj ustreza!

Tanergija® pilates vadba je unikaten program pilates vadbe v Sloveniji, plod več kot 17-letnih izkušenj dela na področju pilatesa, fitnesa, atletike, rehabilitacije in psihologije. Vadba zraven osnov pilatesa vsebuje spekter posebno strokovno izbranih koristnih vaj, ki so primerne za sodobnega človeka. Po Tanergija® pilates uri boste razmigani, močnejši, sproščeni in zagotovo z več energije!

Za vse dodatne informacije smo na voljo na info@tanergija.si ali na 040 833 228. Isti kontakt seveda lahko že zdaj takoj uporabiš za svojo prijavo in rezervacijo mesta.

Nazaj na pregled vseh lokacij