Tanergija® pilates vadba v skupini

Tanergija® pilates vadba v skupini 2020-08-14T21:30:45+00:00

Tanergija® pilates vadba je unikaten program pilates vadbe v Sloveniji, plod 20-letnih izkušenj dela na področju pilatesa, fitnesa, atletike, rehabilitacije in psihologije.

Idejni in strokovni vodja Tanergija pilates vadbe sem Tanja Želj.

Vadba zraven osnov pilatesa vsebuje spekter posebno strokovno izbranih koristnih vaj, ki so primerne za sodobnega človeka. Po Tanergija® pilates uri boste razmigani, močnejši, sproščeni in zagotovo z več energije!

Vsak program vadbe je smiselno načrtovan in se stopnjuje od lažjih vaj k težjim, od manj kompleksnih do zahtevnejših, od enostavnih do sestavljenih ipd.


En program vadbe traja osem tednov in poteka kot učni načrt, vsak teden dodamo nianso, ki jo tvoje telo zmore sprejeti kot del gibanja. Vsakih osem tednov zamenjamo vaje in rekvizit in zmeraj, vsako leto dodajamo novosti s področja fizioterapije, rehabilitacije in tudi pilates sveta.

Skupine so majhne, kar omogoča bolj individualni pristop ter lažje in hitrejše napredovanje ter predvsem zelo VARNO vadbo zate!

Cilj vadbe pilatesa je, da res dodobra začutiš svoj center telesa (jedro, “core”, “Powerhouse”) in s tem pripadajoče mišice in mišične skupine: globoke mišice trebuha in hrbta, mišice medeničnega dna ter stranske mišice trupa (in še mnoge druge). Pilates je osnova, je baza, da lahko telo dobro sedi, stoji, hodi ali se ukvarja z drugimi športi. Pilates naredi steber, torej osnovo močno, da lahko vaše telo potem zdrži vse dvige, vsa nošenja in druge obremenitve na hrbet!


Uvajalni tečaj


Pilates za poznavalce ali Tanergija® pilates programi

Vse vadbe v skupini so primerne za zdravo telo. V primeru večjih težav s sklepi se o vadbi posvetujte s svojim zdravnikom ali fizioterapevtom. V primeru večjih težav strokovno priporočamo individualno obravnavo. Za individualno obravnavo pišite na tanja@tanergija.si.

Če imate zdravstvene težave, se pred vadbo v skupini posvetujte s svojih zdravnikom, ali ste kljub težavam primerni za vadbo v skupini. Vadite na lastno odgovornost.

Vabilo: vas pa vabimo, da komunicirate z nami o vašem telesu, težavah, saj vam bomo tako lažje svetovali in pomagali, za kar smo vam tudi inštruktorji Tanergije na voljo.

Tanergijini pilates programi za poznavalce vsebujejo kombinacijo naslednjih vadbenih elementov:

  • mobilni pilates – nekaj najboljšega, kar lahko delaš s svojim telesom – gibaš z njim in ga poravnaš – mobilne vaje te naredijo funkcionalnega
  • shaping pilates – Tanergijin pilates program za oblikovanje telesa, ki se izvaja z obročem, malo žogo in utežmi
  • antistresni pilates – Tanergija® pilates program, ki zraven osnovnega program vsebuje nekatere tehnike sprostitve in umiritve
  • poglobljena vadba 4 letni časi – poglobljena vadba s Tanjo Želj, na urniku 1-krat mesečno
  • pilates za nosečnice – prilagojena pilates vadba za nosečnice po 12. tednu, ki telo fizično pripravi na spremembo v življenju
  • programi za mamice po porodu
  • Tanergija® morePilates – kombinacija pilatesa, joge in GroundZone vadbe

Pišeš nam lahko na info@tanergija.si ali nas pokličeš na 040 833 228.


Predavanja in delavnice (prehrana, zdravje, odnosi)

  • Za naše člane vsako leto organiziramo predavanje/delavnice s posebej izbranimi strokovnjaki s področja gibanja, prehrane, zdravja in odnosov. S tem želimo širiti zavest o tem, da je širše delo na sebi pomemben faktor pri dobrem počutju in zdravstvenem stanju.

Pilates za skupine za podjetja

  • Pilates opcija BIZY za podjetja je (p)osebna ponudba, kjer lahko najmanj pet oseb iz istega podjetja prejme super ugodno letno/sezonsko pilates karto.
  • Za podjetja organiziramo tudi različne delavnice. Več o delavnicah si lahko preberete tukaj.

V zvezi s podjetji pišeš na tanja@tanergija.si.


Mnenja, vrednote, cilji – o nas – vse za VAS.

Nazaj na Programi