Kdo je Tanja Želj

Kdo je Tanja Želj 2019-03-29T11:00:59+00:00

Kdo je Tanja Želj?

Sem Tanja. Otroštvo sem preživela v prikupni Štajerski vasici na robu Maribora. Na vasi, kjer je narava še to, kar je včasih bila. Tam si lahko z mojimi domačimi živalicami vedno znova naberem nove energije za delo, ki ga delim z vsemi vami. Skozi mladost me je naprej vedno poganjala želja po športu. Skozi vrsto športov, ki sem jih trenirala in skozi celotno Fakulteto za šport v Ljubljani, se je ljubezen do gibanja in do zdravega telesa samo še poglobila.Tako sem se udomačila najprej v atletiki, saj sem vrsto let poučevala v Atletski šoli Brigite Bukovec majhne otroke, kako naj tečejo, kako naj skačejo, kako naj izkoristijo svoje telo za veliko gibanja!

Ogromno svojega časa sem posvetila fitnes vadbi, od koder me je pot pripeljala do moje največje ljubezni v življenju, ki se imenuje pilates. Vanj sem se kot učiteljica zaljubila leta 2004, že malo prej pa mi je rešil življenje, saj mi je pomagal pri neznosnih bolečinah v križu!

In tako že vrsto let delim ljubezen do gibanja tudi z vami. V veliko pomoč so mi bili prav vsi na Fizioterapiji Fuchs, kjer sem skozi leta sodelovanja pridobivala ogromno znanja tudi s področja rehabilitacije. Sodelujemo še danes in na to smo zelo ponosni! Pilates vadba je posebna vadba, saj zraven lepo oblikovanega telesa, dobre stabilnosti in življenja brez bolečin v križu, nudi odlično povezavo med duhom in telesom. In to je v današnjem, tako hitrem načinu življenja, zelo pomembna stvar. Da si vzamemo čas in se posvetimo samo sebi, je danes za marsikoga skoraj prestiž. Vendar si ga moramo. Zavoljo svojega zdravja. Samo zdravi bomo vse to, kar ljubimo v svojem življenju, lahko počeli vrsto let.

Svoje znanje v zadnjih letih prenašam na vse, ki si želijo delati v družini Tanergije in širiti zavest o pomembnosti gibanja za naše življenje. Znanja prenašam tudi na vse bodoče kadre v Sloveniji, saj od leta 2014 poučujem na Fitnes zvezi Slovenije na področju pilatesa.
Tako zares srčno skrbim, da boste prav vsi vi dobili od vseh nas prav to, kar potrebujete: ljubezen do gibanja in zdravega načina življenja. Zato te vabim, da slediš delu in idejam družine Tanergija®. Ponujamo veliko več kot samo pilates. Ponujamo “pilates razmišljanje”.

Zato bomo še naprej skrbeli za vse vas in pripravljali nove vaje, nove programe, delavnice in predavanja na temo zdrave in uravnotežene prehrane in osebne rasti.Obožujem vse, kar počnem in res mi je v veselje, da lahko to z nekom tudi delim. In to si ti in vi vsi!

 Pridi v Tanergijo po svojo novo notranjo moč!pilates tanja 1

Nazaj na Kdo smo